Dulhan Mehandi дизайни – нашите най-добрите 9 с снимки | Стилове в живота

Мехнди заемат огромна жизненоважна роля в нашата индийска култура. Никой не може да си представи някаква сватба или друг фестивал и функция без механджи. Дулханът украсява ръцете и краката си с красиви мехнди дизайн. Не само dulhan, нейните приятели и роднини също празнуват и подхлъзване на mehandi дизайни.

Dulhan mehndi design

Новата светлина на младоженеца, топлото й присъствие сред новите си домашни затворници, вълнението и жизнеността около нея, облеклото на нова срамежлива индийска булка, дулханът, е хипнотизираща. Сладкият й аромат, нейните меки думи, показват елегантност. Докато тя седи сред приятелите си, може да се видят доста меките й ръце, бродирани от някаква племенна форма на изкуството, която поглъща цялата си ръка. В такива моменти осъзнаваме чистотата на изкуството на тялото и днес в тази статия ви представяме някои от тези най-добри дизайни на Dulhan mehndi с изображения за сватбен сезон.

Най-добри дизайни на Dulhan Mehandi със снимки:

1. Раджастан Специални Dulhan Mehandi Дизайн:

Раджастан special

Някога ли сте били на една сватба в Раджастан и сте се уплашили от безупречното покриване на ръцете от рамото до пръстите? Екстравагантът се предлага в различни пакети. Докато някои употребяват усложнения, други използват телесните пространства, за да покрият ръцете си с дизайни като този слънчев дизайн mehndi с флорални мотиви и искрящи скъпоценни камъни, които са залепени за него. Този дизайн също така благоприятства тежката индийска сватбена бижутерия.

2. Образец Dulhan Mehndi дизайни:

Patterned mehndi

Сега тук е екстравагантността в дизайна, където художникът умело е прекосил всяко препятствие в създаването на тази прекрасна творба сложно направена за прецизност с всеки модел, ясно заплитащ се със съседа си. Дланите представят флорални шарки, като краищата им се вмъкват в предните ръце с шарка.

3. Цветно изпръскване Dulhan Mehendi Дизайн:

оцветен splash

Сватби, особено индианци, са жизнерадостни и изпълнени с живот и за да опишат същото отношение към облеклото, булката е жизнено обличана до най-доброто с най-епичния дизайн на тялото, подобно на този. Цветовете са основна част от помпозната сватба и затова използвайте цветовете на изкуството на тялото си, смесени с камъните на тялото. В този механджи дизайн флоралният модел на центъра крие скромно цвете с пръсти, пълни със скъпоценни камъни и шарки.

4. Sober Dulhan Mehendi Дизайн:

трезвен mehndi

Въпреки че сватбите са силни и великолепни, често има време, когато се предпочита ниска ключова поддръжка, а в онези времена човек може да се възползва от тази художествена творба с окислен кръвен червен цвят, който е тъмен и елегантен. Съхранявайте уплътненията просто и елегантно, докато се украсявате в леки, летни цветове, с минималност.

5. Смелостен Dulhan Mehandi Дизайн за ръце:

смирен bride

Мехди е такава форма на изкуство, което може да стане силно и меко. Тя може да гори горещ и охлаждащ лед и затова това изкуство mehndi носи за вас най-скромния елегантен мехнди дизайн. Обикновено върховете на пръстите са оцветени, докато останалата част се извършва перфорирано по такъв начин, че кожата уголемява свежата червена кръв. Сред цветните има шарки и облаци.

6. Червените горещи дизайни Dulhan Mehandi:

Най- red hot bride

Червеното е цветът на похотта, червеният е цветът на любовта, а червеният е цветът на индийската сватба. Освен тежката червена, предназначена дара с дантела, другата зачервяване се вижда exuberant в други форми като този mehndi с меки скромни модели, които правят своя път по организиран начин.

7. Крис Крос Dulhan Mehndi Дизайн за крака:

наопаки cross mehandi

Mehndi се ограничава не само до дланите, но и до краката и горните му части, а тук, за да донесе добър пример, е тази картина със спираловидни кръстосани пътища, които пълзят нагоре по короната на върха. Той също така съдържа половината паунови шарки с цветни и шарени пътеки надолу по пръстите.

8. Full Dulhan Mehndi Дизайн:

Единствен по рода си mehndi

Ето един уникален дизайн mehndi за пълни ръце, за да очите ви зашеметяващи. Това съдържа проста, но твърда мечта се сбъдва с прецизно раздяла помежду си. Този тип механджи модели обикновено съдържат обичайното тежко изкуство на mehndi.

9. Golden Matte Dulhan Дизайн:

златист matte mehandi

Това е още един цветен дизайн mehndi с мек златист матов цвят с мек тъмен шоколадов кафяв цвят. Дланта е изпълнена с различни форми на цветя, заобиколени от малки и сладки любовни символи, които се простират до върховете на пръстите. Повечето южни индийски булки харесват този тип мехенди изкуства.

Leave A Comment

93 − = 89