Диетичен план на Притиник | Стилове в живота

Ако сте склонни да загубите няколко килограма това лято, тогава Pritikin диетата е идеална за вас. Тази диета се състои от здравословна диета с ниско съдържание на мазнини. При сравняването на Pritikin диетата с другите налични диети, хората обикновено ще намерят тази диета спокойна, лесна и привлекателна. Тъй като тази диета се състои от зърнени храни, плодове и зеленчуци, тя е значително една от най-здравословните диети на пазара. Ако анализирате ефикасността на тази диета, тогава ще можете да разберете, че тази диета технически цели да намали приема на холестерол от организма, за да стимулира здравето на индивида.

pritikin diet

Pritikin диетата е била използвана от експертите в продължение на няколко години, за да постигне различни цели. В интерес на истината, храненето на Pritikin е страхотна възможност за тези, които страдат от диабет и желае да стабилизира контрола на захарта без използване на инсулин. И ако сте на лов за диета, която ще ви помогне да отслабнете в много здравословен начин, тогава Pritikin диета е отговорът за вас. И на плюс, повечето диетолози също препоръчват тази форма на хранене. Тази форма на хранене е лесна за проследяване, тъй като позволява на потребителите да се адаптират към нея лесно и също така, да им позволи да консумират мазнини при разумна скорост, без всъщност да се освободят от нея напълно.

Pritikin Диета за отслабване:

Виж повече: Какво е Isagenix Диета

Калории Брой:

Според застъпниците на диетата Pritikin хората, които искат да бъдат здрави и да останат здрави, трябва да избират храни, които съдържат по-малко калории. Например, консумацията на овесена каша е разрешена, тъй като позволява на потребителя да изпълни своя глад, но в същото време им попречи да консумират твърде много калории. Правилно е казано, че една ябълка на ден държи лекаря настрани. Ако консумирате ябълка всеки ден, вие не само ще останете здрави, но и ще консумирате по-малко калории. За най-добри резултати, хората също са избрали да консумират броколи, които дават само сто и тридесет калории.

Храни, които трябва да се избягват:

Диетичен план на Притиник | Стилове в живота

Излишно е да се каже, че Pritikin диетата не е само за това какви хранителни продукти да се консумират, но и кои храни не трябва да се консумират. При този метод на хранене хората се насърчават да избягват храни, които съдържат по-голям брой калории. Например, консумацията на шоколадови бонбони или бисквити с чип е силно обезсърчена, тъй като те съдържат до две хиляди сто и четиридесет калории. По принцип Притикинският принцип прави хората наясно с храните, които трябва да консумират, както и с храните, които те трябва да избягват, а също и с количеството калорично съдържание в храните.

Виж повече: Hcg диетични планове

Допустими храни под тази диета:

Диетичен план на Притиник | Стилове в живота

Като цяло принципът Pritikin позволява на индивидите да могат да задоволят глада си, като им помагат да загубят някои допълнителни паунда. Хората се насърчават да консумират храни, които са с високо съдържание на въглехидрати, но са непреработени. И от това се отнасят до плодове като банани, ябълки и ягоди. И по отношение на зеленчуците, притчинската диета насърчава консумирането на боб, скуош и картофи. От друга страна, зърнените храни като ечемик, овес и кафяв ориз са сред най-здравите варианти.

Виж повече: Диета за подагра Пациент

Ако се чудите дали Прититин диета е подходяща за вас или не, тогава трябва да знаете, че тази диета е добра за повечето от обикновените хора. Но винаги е добро решение да се търсят съвети от професионалист, който е диетолог, лекар или диетолог. Така че, ако искате да се храните здравословно, да изглеждате по-млади, да отслабнете и да очиствате тялото си, тогава приготвянето на диета Pritikin е страхотен избор на диета.

Изображения Източник: Shutter stock, 1, 2.

Leave A Comment

12 − 4 =