Ден на диетата на ГМ – план и рецепти | Стилове в живота

Ако сте следвали 7-дневната ГМ Диета, вземете едно нещо в съзнанието си, че фактът, че сте почти готови с диетата.

На Ден 6 имате право да ядете голямо разнообразие от храни, които може да го наречете мазолиден ден! от плана за генетично модифициран хранителен режим, храните, които ще се консумират, не само включват говеждо месо, но и голямо разнообразие от зеленчуци. Това може да се счита за празник за ГМ диета, тъй като те могат да ядат цялото говеждо и зеленчуци, които искат. Можете да ядете любимите си зеленчуци и е страхотно да ядете този ден, когато тялото бавно си възвръща апетита.

Gm diet Day 6

В този ден трябва да сте загубили до 10 кг! Вече ще има промени в начина, по който човек изглежда в сравнение с последните дни на диета. Може да забележите и различна промяна във външния вид Поради предишното потребление на плодове и зеленчуци може да се види различна светлина в кожата.

Подготовка за Ден 6 на ГМ Диета:

През последните 5 дни тялото ви вече е претърпяло много намаление на мазнините и увеличи метаболизма, затова на 6-и ден ще има повече нужда от говеждо за развитие на протеини и мускули и влакно от зеленчуци, за да поддържа тялото под напрежение през деня.

Ден на GM Диета 6 Закуска:

Можете свободно да изберете закуска от посочените по-горе елементи. Закуска на Ден 6 може да бъде започнат с купа смесена зеленчуци или говеждо шунка! Ако отивате със зеленчуци, те могат да бъдат салатирани или задушени, така че те да имат по-тънка ухапване и да бъдат вкусни. Ако имате купа зеленчукова супа с говежди котлети, това ще запази стомахът, който се насища през останалата част от деня.

ГМ Диета Ден 6 Обяд:

По време на обяд може да имате някаква форма на смесени зеленчуци и говеждо месо може да се яде. Изпробвайте азиатския стил на готвене, тъй като това е най-добрият стил в това хранене, тъй като ястията под тази кухня се състоят основно от говеждо и зеленчуци. Ако не искате зеленчуци в обяд време отида за купа говеждо и броколи това може да звучи идеално за западните хора, но колкото е възможно, не включват картофи или хляб, тъй като и двете съдържат много количество мазнини процент и вие със сигурност не искат мазнини отново.

Виж повече:  Дневен план за диета 7 дни

Ден на GM диета 6 вечеря:

По време на вечеря можете да вземете зеленчукова супа и хамбургер, шунката ви не трябва да има хляб! И само месо или говеждо месо! Както през нощта, препоръчваме Ви с лека храна, особено когато сте прекарали дълъг и изморителен ден. Супата ще запали сетивата и ще запълни изгубената енергия, докато съдържанието на говеждо месо връща протеините, желязото и влакната, загубени.

Ден на ГМ диета 6 обяд и обяд:

Тук излизаме с ядене или закуски в средата на деня. Говеждото и зеленчуците могат да продължат да се консумират по време на закуски. Посочва се, че по време на сутринта отивате със зелени зеленчуци, а през вечерите ходете с говеждо и белтъчини! Това е така, за да ви накара да се насищате цял ден, тъй като апетитът трябва да се задържи на нормални нива, така че да не жадува за други видове храна.

Водата трябва да бъде там всеки ден! Водата запазва изгубената пот и се подмладява. Можете също така да отидете с кокосова вода, която може да се приема през следобедите, но това може да доведе до подуване на корема! Така че не пийте много от него!

По-долу е рецепта, която можете да приемате като храна или като лека закуска.

Виж повече:  Диетичен план на 4-ти ден

Ден на диетата на Ден 6:

Говеждо и зеленчуков кебап

Съставки:

  • Говеждо кубчета - 6 (можете да го замените с пиле или Paneer, ако сте вегетарианец)
  • Червен домати - 1
  • Жълта пипер - 1
  • Лук - 1

Получаване:

Нарежете всички споменати зеленчуци на четвърт инча и заедно с кубчета говеждо месо (2 или 3 на пръчка), ги изсипете на пръчки за барбекю. Подправете ги с нискомаслено масло и също така сезон със сол и черен пипер, ако е необходимо или можете да изсъхне! След това готвене на открит огън, докато говеждото е нежна и мека. Можете също така да заместите говеждо месо с панеар или месо по ваш избор! Това е за 3.

Виж повече: Gm Диета Ден 5 Рецепти

Leave A Comment

− 7 = 3