Д-р Батра за косопад | Стилове в живота

Нашето тяло има милиони космени фоликули навсякъде и почти 20% от тях са на нашия скалп. Те са изработени от малки строителни блокове, най-вече от протеин, наречен кератин. Тя се нуждае от храна и грижа да остане здрава.

д-р batras hair loss treatment

Косата има три етапа на растеж, след което всяка коса е длъжна да падне. Ние сме родени с ограничен брой космени фоликули, които са в състояние да възпроизвеждат косата до 25 пъти в живота на човека. Но понякога падането на косата е прекалено остра и не се допълва с нова коса. Може да има редица причини, освен от погрешно хранене.

коса падане-факторите,-DR-Batra обработка

Виж повече: Мезотерапия за коса

 • Генетиката играе основна роля, за да реши дали има коса или плешивост.
 • Болест или хирургична процедура, която изисква анестезия, може да причини остра косопад след 2 седмици от операцията.
 • Може да има някои навици като трихиломания, които могат да ни накарат да разбием косата си.
 • Може да има внезапни емоционални и хормонални люлки, които също могат да доведат до внезапно падане на косата.

Д-р Батра Лечение на косата:

Повечето хора осъзнават косата си много по-късно и след това започват да се паникьосват. Това е мястото, където д-р Батра е загуба на коса лечение, за да се възстанови ред.

DR-Batra-коса лечение

Защо д-р Батра е?

 • Процент на успех от над 2,50,000 случая на загуба на коса
 • Холистична комбинация от хомеопатия, трихология и технологии.
 • Разширена диагностична техника като видео микроскопия
 • Експертиза на нашите обучени в Лондон трихилози
 • Ниско ниво лазерно гребенче и пилер светлинна терапия
 • Гарантиране на безопасни, ефективни и трайни решения.

Виж повече: Аюрведа лечение за падане на косата

Техните диагнози:

Цялостният подход е взет от клиниката на д-р Батра, за да се гарантира, че косата е ограничена от падане, регенерирана и впоследствие по-силна, за да устои на износването на ежедневния ни начин на живот.

д-р batras hair loss treatment - thruja

1. Фолископ, компютърно базиран видео микроскоп, отнема само няколко минути, за да измерва дебелината и плътността на косъма. Това е първата стъпка към диагностицирането, тъй като идентифицира основната структура на косата и скалпа, заедно с проблемни области за диагностика.

2. Подробна история на случаите и задълбочено изследване ще предоставят важни улики за състоянието и причините за него. На този етап се извършват определени тестове, за да се изолират проблемите. Това са:

 • Издърпайте теста за телогенно излишно състояние
 • Биопсия за алопеция ареата
 • Кръвни тестове за анемия, щитовидната жлеза и свързаните с диабета проблеми.

3. Хомеопатията е първият стълб на успеха на лечението. Тя е безопасна и естествена без странични ефекти. Така че излекуването на един проблем няма да доведе до задействане на друг. За последните 25 години те са използвали правомощията на Thuja за ефективно лечение на косопад с забележителен успех.

4. Специалистите по трихология, обучени от The Trichological Society of London, притежават умения и опит, които осигуряват първостепенно качество на услугите. Тяхното лечение е много персонализирано за всеки пациент и помага да се възстанови равновесието, като се насърчават трайни резултати с правилни указания за поддръжка.

Разширената технология е третият стълб на това лечение. Най-популярните са:

Швейцарски поляризирани лъчи (SPR) терапия:

 • въз основа на нобелова печеливша Piler светлинна терапия, доказана за косми и скалпа разстройства.

Лазерни гребени с ниско ниво:

 • Контролира загубата на коса и подобрява кръвообращението, което е от съществено значение за растежа на косата.

5. Диетолозите внимателно описват хранителните граници за пациентите. Те са тествани във времето и формулирани, като се има предвид техният опит от повече от 35 години.

6. Поддръжката се осигурява от различните съвети за самопомощ, които клиниката предоставя на пациентите. Те също така имат специално формулирани продукти за грижа за косата, за да се грижат за здравето му.

Виж повече: Лазерно лечение за загуба на коса при мъжете

Вярата:

DR-Batra-коса падане лечение

Клиниката на д-р Батра гарантира, че те не оставят камъни неизменени, за да ни помогнат да се възстановим от страховете ни. Студените им показания говорят за обем на тяхната ефективност. За да видим резултатите обаче, трябва да имаме търпение. В края на краищата търпението и дисциплината са основните мантри за всяка лечебна терапия.

Leave A Comment

5 + 3 =