Бонбони Cane ноктите дизайн Дизайн Стилове в живота

Момичетата винаги обичат да се украсяват. Опитваме се да покажем, че сме най-атрактивният човек на този свят, като започнем от стила на косата до краката, избирайки любимия ни списък, който е безкраен! Имаме различни видове стил и модна тенденция една такава тенденция, която се случва в наши дни е изкуството за нокти! Това е наистина хубаво и красиво изкуство да декорирате ноктите си. Ако го направите отвън, това ще бъде малко скъпо! Защо не го правите у дома! Днес в тази статия ще получите стъпка по стъпка настойнически за правене на "дизайн на ноктите на захарна тръстика"

бонбони cane nail art designs

Бонбони Cane ноктите изкуство Дизайн Инструкция:

Етап 1:

изберете два контрастни цвята!

В тази стъпка събирайте нещата, които трябва да направите с ноктите си, а именно:

1. 2 контрастни цветове, от които искате да се направи бонбони! (бялата и червената са препоръчителната)

2. Прозрачен лак за нокти.

3. Тънки ивици лента.

Стъпка 2:

Започнете, като използвате първия цвят на ноктите (напр. Нанесете бял цвят) ноктите си. И го оставете да изсъхне напълно! За да предотвратите появата на ивици.

Стъпка 3:  

 • Сега вземете тънки ленти лента и го поставете върху ноктите си с еднаква разлика между лентите! (Това се прави, за да се създаде фино разстояние между двата цвята и да се предотврати грубо или мръсно смесване) Най-ефикасният начин да направите това е да разкъсате между едно и две инча парчета лента, да ги поставите на капачката на боя за нокти бутилка, а след това намалете слабите ленти, ако не получите тънка!
 • Сега, за да изглеждате ноктите си като бонбони, трябва да ги поставите диагонално на ноктите си!

Виж повече: Пингвин нокти дизайн

Стъпка 4:

След като лентите са настроени върху всички нокти, приложете 2-ри цвят (например червен цвят), както използвате нормална боя за нокти. Не се колебайте да нанесете правилно цвета на ноктите върху ноктите си, тъй като няма смисъл да се объркате, за да получите желания от вас дизайн, тъй като лентовите ленти ще осигурят бялата основа!

Стъпка 5:

 • Нека втория цвят на боята за нокти да изсъхне правилно! Не бързайте изобщо, тъй като може да се окажете с каша, затова бъдете спокойни!
 • След изсъхване на цвета (втори цвят), отстранете бавно лентите. И сега прилагайте прозрачния лак за ноктите върху дизайна на ноктите на захарна тръстика, за да го защитите за повече дни!
 • А вие сте готови с красивия дизайн на ноктите на захарна тръстика, който ще направи вашите ръце да изглеждат по-красиви! ��
 • Ако сте перфектни с горепосочените писмени стъпки и искате да направите малко повече подобрения или промени в твоето изкуство за нокти тогава може да отидете със следното!
 • Има още един начин да направите това изкуство за нокти по по-различен и усъвършенстващ начин!

За тази цел следвайте няколко стъпки:

Стъпка 6: от какво имаш нужда

 • Нуждаете се от тънка четка за боя или грим. Уверете се, че сте наистина тънки като коса!
 • Трети цвят на ноктите (по избор)
 • Прозрачен цвят на ноктите

Виж повече: Polka Dots дизайни

Стъпка 7: Потопете го

Потопете тази тънка четка в бутилката за боядисване на ноктите. Сега въпросът е в кой цвят на ноктите? Можете да вземете съвсем различен цвят (например зелен цвят), който е в контраст с по-ранните два цвята или можете да потапяте четката във втория цвят (например червен цвят, който е направен след нанасяне на основното покритие)! Не правете грешка да потапяте четката в първия цвят, т.е. кое е основното ви покритие (например бял цвят), тъй като няма да се появи.

Стъпка 8: Приложи

 • Сега с тънка четка нанесете фина диагонална линия успоредна на горния диагонален ход (напр. Между две червени цветови удари нарисувайте още една тънка линия червен / зелен цвят) правете това наистина внимателно и бавно, така че да не бъркате с вече направени нокти изкуство.
 • Направете това само ако сте перфектни да държите четка.
 • Сега след сушене нанесете прозрачния лак за нокти!
 • И вие сте готови

Виж повече: Акрил ноктите Art

Източник на изображението: 1.

Leave A Comment

26 − = 23