9 впечатляващи дизайни в платинени сватбени пръстени за 2018 година

Сватбата е най-важното събитие в нашия живот. Всичко започва с церемонията по връчването и началото трябва да е най-доброто за по-нататъшно добро продължаване на събитията. Избирането на най-добрия пръстен за вас е задача и ние сме тук, за да опростим това.

Традиционни сватбени пръстени в платина:

Сватбените пръстени от платина са по-добри и прекрасни селекции на сватбената ти церемония. Никога не пропускайте шанса да спечелите сърцето на вашата любов по специално на сватбената церемония.

1. Обикновеният сватбен пръстен в платина:

платина wedding rings

Пръстенът е трезвен с обикновена текстура. Една проста, но една класна, която да се носи на пръста на жена и ще изглежда еднакво добре като всеки дизайнер. Платинум носи само един клас и пръстенът явно носи този стил. Това трябва да е част от най-добрата ви колекция.

2. Пръстена за пръскане на пръстените:

Най- Leaves Carving Finger Ring

Този пръстен има резба на 3 обикновени листа, заплетени заедно, а дизайнът се разпростира навсякъде - пръстенът с уникален дизайн и текстура. Това е перфектна покупка за всеки мъж за неговата жена. Така че го купувайте като подарък и я видите да се изчервява с цялата тази усмивка и щастие!

3. Златистият платинен пръстен:

Най- Golden Plated Platinum Ring

Платиновият пръстен е смес от платина и злато. Пръстенът е платинен, с дебел участък от злато в средата. Гланцовият вид на платината, както и на златния материал, придава атрактивен вид и ще бъде перфектна възможност за церемония за сватбен пръстен с външния вид, който носи. Така че купете го за вашата сватба и направете вашето момиче щастливо по ваш избор.

4. Черният платинен сватбен пръстен:

Най- Black Platinum Wedding Ring

Черното винаги изглежда трезво и елегантно. Дори като опция за сватбен пръстен, това няма да бъде разочарование. Матовото покритие му придава по-лъскав външен вид и ще го превърне в център за привличане. Сивата облицовка с черен участък между тях е перфектна комбинация и би направила наистина различна церемония за пръстени!

Виж повече: Дизайнерски сватбени пръстени

5. Сватбеният пръстен на платината:

Най- Scribbled Platinum Wedding Ring

Този пръстен има две линии от малки вертикални разтегати, мигновена конструкция с привлекателен за окото вид. Този пръстен ще направи подходяща възможност за привлекателността, която носи. Така че купете го за вашата сватба и направете вашето събитие незабравимо.

6. Алтернативно проектираният платинен сватбен пръстен:

Най- Alternately Designed Platinum Wedding Ring

Този пръстен има различен дизайн, като линиите преминават през кръст. Останалата част от пространството, видимо на пръста, е обвито с камъни и изумруди. Пръстенът е скъпоценен, за да бъде купен. Така че, хората със специални планове за сватбен пръстен, това е за вас.

Виж повече: Сватбени пръстени с диаманти за жени

7. Единична камъна платинен сватбен пръстен:

Най- Single Stoned Platinum Wedding Ring

Пръстенът е много основен с единичния камък в средата. И все пак, камъните на дизайна на повърхността с каменния дисплей в средата придава на пръстена хубав външен вид. Достойно и трезво, което трябва да бъде избрано за сватба, лесно можете да предпочетете това като сватбен пръстен и да направите вашето момиче и роднини щастливи.

8. Лъскавият блестящ пръстен на платината:

Най- Shiny Platinum Wedding Ring

Пръстенът е най-добрият сред списъка, който можете да изберете. Блестящото и светло розово отражение, което можете да намерите, със сигурност ще примами всяко момиче към пръстена. Изберете това като сватбен пръстен и със сигурност ще удовлетворите всички.

Виж повече: Сватбени пръстени злато

9. Името написани платинени сватбени пръстени:

Най- Name Inscribed Platinum Wedding Ring

Този пръстен е идеалният образец на паметта и любовта. Лесно можете да си напишете имената на платиновите пръстени и да го направите незабравима за остатъка от живота си!

Горният списък ще реши всичките ви проблеми, ако планирате най-добрия сватбен пръстен. Изберете най-доброто за вас сред тези великолепни пръстени и направете вашата сватба незабравима.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

20 − 14 =