9 водещи меднди художници в Мумбай Стилове в живота

Мехнди е първото нещо, което идва при всеки ум, когато някой мисли за всеки повод; мнозина ще се съгласят, че една сватба е непълна без церемония по Mehndi. Тъй като е добре известно, че Хена значително подобрява сватбите, няма начин човек да получи механджирането, направено от обикновен дизайнер.

Mehndi модели са създадени с нанасяне на паста със златни пръчици, пластмасови шишарки и пластмасови бутилки с върхове, художниците на къна са разработили, за да свършат работата лесно и да се изразяват чрез изкуството на Mehendi.

Най-добрите меджи художници в Мумбай:

Мехенди художник направи вашата сватба по-красива. Ето списъка с 9 най-добри изпълнители в Мумбай за вас.

1. Veena Nagda Мумбай Mehndi Дизайнер:

мехнди Artists In Mumbai

Един от най-професионалните меджи художници в Мумбай, тя е популярна сред известни личности, поради което нейните обвинения ще бъдат малко по-високи от другите механджисти. Но тя отдавна е била в тази област и нейният уникален стил ясно й позволява да бъде коронована като кралицата на механджистите в Мумбай.

2. Геета Пател - най-добър дизайнер на Mehendi в Мумбай:

Гийта Patel Mehndi Designs

Самопровъзгласила се художник, тя е едно от доверените имена и е в тази професия от две десетилетия и сега нейната снаха също се присъедини към нея, дуото се разминава с душа. Благодарение на сложните си дизайн повечето семейства се събират на групи, за да направят своя мехедински дизайн направен от нея.

3. Pawan Mehendi Изпълнител в Мумбай:

Pawan Mehendi Designs

Pawan има 15-годишен опит в областта на проектирането на Mehandi; те имат 2000 ученици в академията си. Пауън е пионер във философската работа и най-добрите дизайни в индустрията с нова и уникална работа със самостоятелно създаване и разнообразие на смесване. Те водят обучение и са работили за известни клиенти в Индия и чужбина.

4. Jayshree Maru Mehndi Дизайн:

Jayshree Maru Mehndi Designs

Jayshree Maru е един от най-известните и креативни мехнди дизайнери в Мумбай. В района на Мумбай няма да има никой, който да не е чувал за нея. Проектите й са просто безупречни и нейните такси за дизайна mehandi ще бъдат достъпни, тя ще бъде дори гъвкава, за да пътува до други места въз основа на изискването от клиентите.

5. Jyoti Chheda Mehndi Художник:

Джьоти Chheda Mehndi Designs

Очаквайте, че тя ще бъде единствената, която ще се спаси с каквито и да било клиенти да й поискат. Тя е спечелила многобройни отличия и награди за нейните дизайни mehndi и тя е иновативна в най-добрия си вид. Тя е скромна, което я прави толкова приятна, а на свой ред позволява на хората да гел с нея добре. Цените й ще бъдат в рамките на бюджета.

6. Usha и Ekta Shah-Mehndi Изпълнители:

Usha and Ekta Shah Mehndi Designs

Уша е много добре позната популярна художничка в Мумбай, тя също така дава уроци по Мехенди. Нейният Специализиран клиент и творчески дизайн са направили своя най-популярен Индия художник Mehendi. Екта с естествения си талант за изкуството помага на майка си още от тийнейджърските години и дори има много междинни заглавия за дизайн на Мехенди.

7. Rahul Sonavane професионален художник на Mehndi в Мумбай:

Рахул Sonavane Mehndi Designs

Rahul е изключително новаторски; неговият метод на подход е съвсем различен от това, което минава като дизайн на Мумбай Мехди. Той стои високо с професионален опит от 15 години и има опит в поставянето на mehandi за различни поводи, те имат различна колекция от дизайни mehendi, особено за сватби.

8. Аша Савела Най-добър британски меднди художник в Мумбай:

Asha Savla Mehndi Designs

Нейното широко проучване на съвременната Мехнди я прави експерт в областта като никой друг. Тя е еднакво ефективна с традиционния стил на Хена, носи богатото изкуство на мехнади, косата и т.н. Тя има широка гама от колекции от механджи дизайни, които просто ще примамят всички.

9. Нирмала Астана - Брайдъл Мехди Художник:

Нирмала Asthana Mehndi Designs

Nirmala Asthana е специализирала булчинската механа "Радха Кришна" с 12 години опит в тази област. От традиционните до модерни mehandi със сложни дизайни, няма абсолютно нищо, което Nirmala Asthana ще каже не. Тя предпочита да даде много добър дизайн на булчински мехеди.

Заключение:

Що се отнася до сватбата и фестивалите, първият важен приоритет ще бъде мехнийските проекти, има много художници механджи с проектиране на портрети и красиви религиозни мотиви с къна. Използването на mehandi няма граници тези дни, особено с появата на професионални художници. Направете сватбата като най-запомнящата се част от живота.

Leave A Comment

84 − 80 =