9 Ultimate Butterfly Mehndi дизайни със снимки | Стилове в живота

Пеперудата изглежда красива с големи скалисти крила, които могат да бъдат представени добре в механджи дизайн. Дизайнът на Butterfly mehndi дава очарователен външен вид. Като татуировка дизайн е на високо търсене. Такива татуировки и дизайни са напълно приети като нова тенденция. В сравнение с други структури, тя е много чувствена, както и грациозна.

Месене на пеперуди Mehndi дизайни с картини:

1. Пеперуда Mehandi Дизайн за ръце:

пеперуда mehendi designs

Хората са много запознати с колоритен дизайн mehendi на ръцете. Но с промяната на времето, дизайнът на хена, като пеперудата, са в тенденция. Този дизайн е вдъхновен от пеперуда с тежък спирален образ и от средата е закачена верига. Сложните удари и силно изработеният дизайн са идеални за украса на гърба на ръката.

2. Mehndi дизайн Пеперуда за рамото:

пеперуда Design For Shoulder

Татуировката на рамото се е превърнала в мода в наши дни. По традиция, къна е предназначена само за ръцете. Сега татуировка Mehandi дизайн са дошли за раменете. Хората, които са страстни за татуировки, това може да бъде направено временно на рамо или крака по избор.

3. Butterfly Mehendi Дизайн за глезена:

пеперуда Design For Ankle

Това е флорален и пеперуден дизайн за глезена. Цвете с листа и пеперуда в непосредствена близост до цветето е уникален дизайн. Хората, които предпочитат да носят къси екипировки за дължина на глезена, могат да изберат този дизайн. Тя ще изложи дизайна и ще привлече внимателно краката. Още татуировка на глезена.

4. Пеперудата Mehndi изкуство за врата:

пеперуда On Neck

Всеки би предпочел да бъде по-модерен. Една проста и елегантна ход на пеперудата беше направена с помощта на черен мехедин с дръзко ударение върху шията. Този дизайн ще върви с буйна коса и дълбока облегалка за гърба. Повече за структурата му е много трезвен и очарователен. Това едва ли отнема няколко минути, за да го свършим.

5. Черна цветна пеперуда Mehndi дизайни:

черно Colour Butterfly Design

Това безупречно комбо може да бъде изпробвано от всички. Две огромни красиви пеперуди с дръзки очертания и по-тънки линии бяха дадени. Това също може да се опита с различен цвят, който съответства на екипировката. Единична пеперуда може да се използва и на бедрото или ръката по избор. Този дизайн може да се направи у дома след няколко минути.

6. Син цвят Пеперуда Henna Дизайн:

къна Design of Blue Colour Butterfly

Любителите на татуировките ще бъдат по-развълнувани да чуят, че дизайните на къна са в цветове. Всеки има възможност да избере цветен дизайн, който да съответства на дрехите си. Това е син цвят на пеперудата с дизайн на къна, придаващ дебел ръб на черни и зацапани бели точки. Това е нещо много привлекателно за ръката.

7. Очарователни дизайни на Mehndi Butterfly:

пеперуда In Various Fascinating Designs

Вместо да отидете с по-големи пеперуди mehendi дизайни на ръка. Пеперудата с две големи люспести крила се дава с два различни дизайна със спирален шаблон вътре и дебел удебелен удар е даден за очертанията. Този прост и елегантен дизайн на къна ще бъде идеален както за обикновени дни, така и за поводи.

8. Булчински пеперуди Mehandi дизайни за ръце:

9 Ultimate Butterfly Mehndi дизайни със снимки | Стилове в живота

Много хора биха искали да изберат дизайн, който да осигурява пълното покритие на гърба на ръката с пеперуда и кръгъл дизайн, останалата част от ръката е покрита с цветя и мрежеста шарка. Всеки от двата пръста е с различен дизайн. Този дизайн на пеперуда ще бъде привлекателен за всички.

9. Модели на арабски пеперуди Mehendi:

арабски Butterfly Designs

Този дизайн е малко по-различен от другите дизайни. Той е дал дебел контур с тъмно черен цвят и леко затъмнен вътре. Двете цветя бяха дадени близо до пеперудата, за да изглеждат очарователни. Хората, които биха предпочели да бъдат прости, могат да опитат този дизайн, който определено ще даде добър облик.

Заключение:

Над красивите дизайни пеперуди mehndi могат да бъдат изпробвани на базата на избора и поводите. Тя ще даде елегантен вид заедно с избраните от вас принадлежности. Тя може да даде непълна външност без стилен дизайн на пеперуда mehandi. Освен това тези дизайни са много сложни и са най-модерните дизайни.

Източник на изображението: 9.

Leave A Comment

+ 62 = 65