9 Удивителни памучни сари блузка дизайн на врата Стилове в живота

Вече сте започнали да пакетирате вашите памучни сарита? Е, не. Колкото и да се наслаждавате на дните си с новите модерни копринени или дантелени жартиери, памучните сардеи се връщат в тенденцията. Независимо дали става дума за ежедневно износване или традиционно семейно събитие, тези блузи ще добавят благодат към вашата вече красива сара, като по този начин усъвършенстват вида ви.

1. Golden Classic:

памук Saree Blouse Neck Designs

Тази блуза може да се свърже с почти всяка тъмна цветна сари и да изглежда перфектно за вас. До черно и бяло златисто е най-предпочитаният избор за всички памучни сарита. Можете да отблъснете своя поглед с великолепни бижута за традиционно събитие. За по-непринуден вид, изберете обикновена сара с блузата.

2. V Cut:

памук Saree Blouse Neck Designs2

Когато търсите памук saree блуза гърба дизайни и се отегчават от многото основни предложения, които ви се предлагат, не се притеснявайте. Това рязане на блузата ще ви помогне. Тя е толкова добра, особено ако сте смели и нямате нищо против експериментирането. Всеки цвят ще изглежда великолепен в това изрязване.

3. Многоцветна блуза:

памук Saree Blouse Neck Designs3

След като сте видели толкова много боливудски кралици, опитайте тази дизайнерска блуза с обикновен сарей, най-накрая сте решили да я пуснете. Образът за блузка на гърба на шията за списък с памучни сарита трябва да има това на него поради своите уникални черти. Обикновено не е много декоративно, защото цветът привлича вниманието.

4. Crop Top:

памук Saree Blouse Neck Designs4

Това е съвсем нова тенденция, когато става въпрос за дизайни за блузка на шията за памучни сарде. Всеки я носи в наши дни и изглежда толкова прекрасно, колкото и обикновените блузи. Така че, ако нямате време да се втурнете към шивача, за да шиете блуза, поръчайте реколта онлайн и сте добре.

Виж повече: Дизайн на блуза с гърба на шията за Pattu Sarees

5. У форма блуза:

памук Saree Blouse Neck Designs5

Най-често срещаният тип блуза в този списък на дизайнерски панталони тип "памук" на салер, може да се носи от деца и възрастни. От нормални функции до по-големи празнични събития, това е приветлива гледка навсякъде. Можете също така да използвате обрат в блузата си, като я декорирате с каменна работа. Така или иначе, тази блуза ще ви остави да изглеждате прекрасно с памучен сарей.

6. Tribal Print Блуза:

памук Saree Blouse Neck Designs6

Вие сте по-скоро от дива природа, но вашето семейство поводи ви кара да се обличате като уютно момиче? Тогава това е най-добрият ви шанс да изведете посланието на всички. Погледнете колко красива изглежда тази блуза с обикновени памучни сари!

Виж повече: Копринени сарeски блузки

7. Блуза с халтер за врата:

памук Saree Blouse Neck Designs7

Не е задължително да бъдете на разстояние от рамото, този шаблон за блестящи шири за памук saree е хит дори десетилетие назад и е направил връщане отново, след като е популяризиран от филмови звезди. Тук можете да видите един дизайн, но не се колебайте да експериментирате.

8. Нетна блуза:

памук Saree Blouse Neck Designs8

Тази кадифена розова блуза има своя аура. Тя е красиво направена с камъни и декорации, и обикновено се носи от обикновена саре, която подчертава добре дизайна.

9. Блуза с три четвърти ръкави:

памук Saree Blouse Neck Designs9

Забележете как актрисата от Боливуд Сонаксши Синха извлича този прост външен вид с блуза с три четвърти ръкави с кралско синьо. Ето защо този памучен цвят се продава в блуза и е завършен.

Сега, когато ви донесохме идеи за това, кои блузи изглеждат добре с памучните сарйове, подгответе ги да пазаруват и събирайте всички тези похвали, където и да отидете.

Leave A Comment

61 + = 71