9 удивителни дървени лъжици занаяти за деца и възрастни | Стилове в живота

Дървените лъжици се използват за готвене заради гъвкавостта им, както и защото нямат никакъв метал, който да губят. Има много идеи за занаяти, които можете да приложите в живота си, за да направите дървения плавателен съд с остатъчните дървени лъжици.

Най-добрите дървени лъжици за деца и възрастни:

Тук са топ 9 дървени лъжици занаяти,

1. Лодка за лъжички за рожден ден:

рожден ден Spoon Craft

Чрез дървена лъжица можете да направите добър плавателен съд за рождения ден, като можете да направите котка на лицето си, след това да се придържате към някой рожден ден или да напишете рождения ден на рождения ден, това са малките дървени лъжици за занаяти, които можете да го представите на някого.

2. Зеленчукови плавателни съдове:

зеленчук Craft

Друга голяма идеи за дървени лъжици са зеленчуковият плавателен съд, който може да оцветите дървената лъжица с различен цвят като фон, след което можете да нарисувате някои зеленчукови фигури върху нея и да ги боя, можете да украсите добре и по времето на Коледа, те могат да бъдат дървени лъжици за Коледа.

3. Chef дървени лъжици плавателни съдове:

главен готвач Wooden Spoon Craft

Всеки готвач използва дървена лъжица за готвене почти всичко, така че ако имате приятел, който е готвач, можете да го подарите на дървена лъжица, с лице, изтеглено върху него и малка шапка, направена, това е декоративна дървена лъжица идея за занаятите.

4. Животински дървена лъжица:

животно Wooden Spoon

Това, което вашето дете може да направи, е да нарисува дървената лъжица с различен цвят, а след това да направи животински лица, които могат да се държат като експонат или в стаята на вашето дете, това е чудесна мини дървена лъжица за плавателни съдове, която лесно можете да научите детето си да прави.

5. Русалка дървена лъжица:

морска сирена Wooden Spoon Craft

Една голяма идея за дървени лъжици е русалката, където току-що сте направили лице с някаква вълнена нишка, прикрепена към нея, която му придава форма на коса и долната част на русалка с друг цвят вълнена нишка. Това е красиво нещо, което можете да поддържате в дома си.

6. Зайче дървена лъжица:

зайче Wooden Spoon Craft

Големите изкуствени и занаятчийски дървени лъжици, които могат да бъдат направени във формата на зайче, можете да нарисувате дървената лъжица бяла, да направите хартиени уши и да я придържате към лъжицата, след което можете да направите лък и да се залепите на врата. направете лицето на зайче и вашият дървен лъжица занаят е готов.

Виж повече: Лесни дървени занаяти

7. Crafty дървена лъжица:

хитър Wooden Spoon

Най-добрите декоративни дървени лъжици занаятчийски и лесен е, когато можете просто да напишете някои цитати на лъжица, ако сте го дарявате на някои готвач можете да напишете някои красиви цитати този прост трик ще направи да изглежда фантазия.

8. Кораб за лъжици за цветя:

цвете Spoon Craft

Плавателният съд за цветни лъжички включва различните цветя, направени върху дървената лъжица, след което можете просто да ги оцветявате с различни цветове "и това е чудесен декоративен дървен лъжица, който можете да използвате и във всекидневния си живот.

Виж повече: Идеи за коледни занаяти

9. Полка Craft:

полка Dot Craft

Polka dot винаги са на мода, всичко, което трябва да направите, е да направите няколко точкови точки, след това ги оцветете с различен цвят, можете да направите някои цветни неща като цветя или някои създания върху тях, това са чудесни мини дървени лъжици за занаяти.

В крайна сметка имате много идеи за плавателни съдове за дървени лъжици, всичко, което трябва да направите, е да ги мислите и да ги изпълнявате, можете да подарите тази лъжица на някой свой приятел или да го украсите във вашия дом. Можете също така да ги продадете, ако сте талантливи и достатъчно квалифицирани. Вие ще получите повече възможности, докато правите това занаяти.

Виж повече: Декоративни рециклирани занаяти

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + 3 =