9 Удивителни черни шалове за дами в Индия | Стилове в живота

Шалът е от съществено значение за облеклото и изглежда като част от плат, изработена от различни материали като памук, вълна, бельо и т.н. Тя варира на базата на различни стилове, но цветът на шала също играе важна роля и най-много популярен шал е черен шал. Тя върви с почти всички стилове и цветове на дрехите. Подходящ е и за всички възрасти и полове. Също така е многофункционален, т.е. може да се използва за стил и комфорт.

Най-добра колекция от черни шалове за дами:

Следните са топ 9 вида черни цветни шалове,

1. Шиффун Обикновен черен шал:

Шифон Black Scarf

Шиффан Шал често се изработва от коприна и някои синтетични влакна. Най-важното е дамски черен шал, защото е изключително носен от дами. Ако докоснете Шиффан шал, ще получите много копринена и груба текстура. Тя също така е разтеглива до известна степен благодарение на синтетичните влакна.

2. Безконечен черен шал:

безкрайност Black Scarf

Черен безконечен шал е кръгъл шал без начало и край. Тъй като няма никакви краища за обвързване, той се нарича също така "Шал за черни бримки" или "Черно шумово шалче". Обикновено се изработва от кашмир, вълна или някои други тъкани.

3. Pashmina Big Black Шал:

Pashmina Black Scarf

Шалът Pashmina е изработен от фината вълна Pashmina, която се предлага в Кашмир. Тя е толкова мека и фина, че се вярва, че тя също може да бъде прекарана през кръгъл пръстен с половин инч. Подобно на Шифона шал, това също е облекло за жени с черни шалове.

4. Шарло Шарлонг:

саронг Black Scarf

А Sarong е дълги черни Шал обикновено се увива около кръста или цялото тяло и след това е вмъкнат инча Това е обикновено от памук и коприна. Обикновено се носи като плажно облекло.

5. Skinny голям черен шал:

мършав Black Scarf

Скрит шал от копринен шлем е вид шал от черна шийка. Според името си, тя е много тънка и обикновено се носи в топлите месеци на годината през нощта. Обикновено се изработва от коприна, дантелени тъкани или тъкани.

6. Shemagh шал с комбинация от цветове:

Shemagh Black Scarf With Colour Combination

Шалът Shemagh се носи около врата и над главата за защита от топлина и прах, особено в пустинни райони. Тя изглежда по-привлекателна, ако е в комбинация с друг цвят като сиво или червено. Над изображението ще ви дадем по-добър поглед върху черен и сив шал.

Виж повече: Най-добрите памучни шалове

7. Вълнен черен шал:

вълнен Black Scarf

Черен вълнен шал е съставен от различни видове вълна, като кашмир, ангора, овча вълна и др. Висок е коефициентът на комфорт вместо коефициента на стил. През зимата той се използва широко.

8. Lace плета черен шал:

Дантела Knit Black Scarf

Това е черна плетена шал, изработена от дантела от различни прежди. Основно използваните прежди включват памук и вълна, докато коприната рядко се използва. Той е много елегантен и привлекателен в своя външен вид.

Виж повече: Най-добрите кашмирни шалове

9. Шал от черен лента:

черно Bandana Scarf

Черната лента е квадратна форма или триъгълно оформен шал, който в крайна сметка е сгънат в триъгълна форма и се носи на главата или понякога и около врата. Тя е изработена от памучна прежда и носена предимно от каубои или в западни страни.

По този начин може би сте забелязали, че шалът е наистина важен аксесоар за дрехи и черен шал изглежда е най-широко използваният шал. И освен това, черни шалове са класифицирани в различни видове на базата на използвания материал, стил и цветова комбинация. Можете да изберете черен шал, който да отговаря на вашите предпочитания. Например, ако изберете комфорт по стил, тогава вълнен шал е перфектен, докато ако стилът е вашето предпочитание, тогава Lace плетеният черен шал е добър избор.

Виж повече: Как да се свържете с шевница

Leave A Comment

+ 69 = 71