9 Trendy кожен дънки за мъже и жени в Индия | Стилове в живота

Кожените дънки се смятат за едно от любимите на всички времена в дънките за жени и мъже. Дънките са рентабилни и изглеждат стилни. Вземете чифт кожени дънки в различни стилове и това ще промени живота ви наоколо.

Различни видове кожени дънки за мъже и жени:

Нека проверим първите 9 кожени дънки изображения, които ще ви помогнат да изберете най-добрата, докато ще закупите.

1. Faux кожа дънки:

Faux Leather Jeans

Тук са прекрасните стегнати кожени дънки от изкуствена дамска кожа, които изглеждат крехки и елегантни. Цифровият детайл в дънките го прави много впечатляващ. Направете това с блуза или сако от черна мрежа и със сигурност ще разкъсате партито. Вземете тази тенденция джин и вижте люлеенето.

2. Дължина на глезена Кожени дънки:

глезен Length Leather Jeans

Вижте тези кожени дънки за жените, които са с дължина на глезена. Най-новата модна тенденция е да имате дълги панталони или дънки. Това е най-добрият начин да го направите. Изберете един класически топ, за да отидете заедно с него и задайте топката подвижен.

3. Имитация кожени панталони:

имитация Leather Pants

Можете дори да си направите зашеметяващ имитация на черен джин, който прави страхотна двойка с всякакъв вид върха. Тази имитация на панталон не изглежда опустошена, но се извършва много добре и изглежда точно като истинската сделка. Джинът е много драматичен и се вписва добре в тялото.

4. Хип хоп кожени панталони:

Хип Hop Leather Pants

Тук са и други кожени дънки от изкуствена мъжка кожа, които ви карат да изглеждате смели и смели. Кожените панталони са направени от PU материал и това е идеално за мотоциклетни банди и отбори. Проверете стиловете, които имат в тази функция, но най-честият е правният джин.

5. Skinny дънки от кожа:

мършав Leather Jean

Да имаш чифт кльощави дънки е най-добрата покупка, която можеш да направиш. В студено време спортните чифт от тези кльощави дънки ви карат да говорите за града. Потърсете онези, които имат някои подробности като цип или бутони.

6. Джинси от кожено яйце:

агнешка кожа Leather Jean

Изберете да имате само най-доброто и в този случай това са дънките от агнешко месо. Тази прекрасна чифт черни кожени дънки на жените ви кара да искате да се заливат над него. Джанът може да се съчетае с ретро, ​​класически или дори 70-те години стил на върховете. Агнешкото се придържа към тялото ви и придава на вашите криви правилното внимание.

Виж повече: Кожени якета за жени

7. Сини кожени дънки:

Син Leather Jean

Опитвате се да разберете как да правите парти с любим връх? Просто вземете чифт сини дънки в кожа и сте готови за нощта. Тези стилни и модерни дамски кожени дънки ще ви накарат да танцувате с всяка рока музика. Цветът на синьото също се разглежда като чудесна комбинация за много върхове.

8. Дънки кожени дънки мъжки:

направо Leather Jean

Какво ще накара жените да се разпадат над мъж? Двойка джин е най-добрият залог. Това е нещо, което носете с вкус, всички жени ще ви заблудят. Вземете заглушител, който да добавите към драмата и ще имате стая, пълна с жени, които искат да получат вашия номер.

Виж повече: Дънки за жени 2017

9. Дънки плюс размер за жени:

плюс Size Leather Jean

Не се плашете, ако сте плюс размер. Има и няколко дънки в категорията плюс размер. Тези прекрасни брюнди плюс размер дънки за жени са най-зашеметяващ. Цветът изглежда много богат и кралски. Вземи двойката си днес и се отпуснете със стил.

Изберете между кльощава, детайлна, прави и т.н., за да получите точната двойка за вас. Всеки размер на тялото ще изглежда добре в чифт кожени дънки мъже и жени. Те са добри и можете да ги използвате на всякакви дрехи от тениски или офис фланелка също. Получете някои от тези дънки, за да привлечете вниманието на вашите приятели или колеги от офиса.

Виж повече: Най-добър дънки за мъже Индия

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

3 + = 8