9 Традиционни сребърни пръстеновидни пръстени за редовна употреба

Сребърните бижута се използват и се използват от древни времена. Жените носеха различни аксесоари, изработени в сребро, което на свой ред подобрява тяхната красота и външен вид. Оттогава жените започват да носят пръстени за носа също. Сребърните пръстени за носа изглеждат доста атрактивни и имат блясък и ослепителен ефект. Тъй като цените на златото се покачват високи, така се изискват пръстени от сребърни носове.

Носи пръстени в сребро за жените:

Да видим някои топ 9 дизайна на сребърни пръстени за жени в Индия:

1.Traditional Сребърен нос пръстен с перла и Кундан:

сребърен nose rings

Сребърен носа пръстени са много в търсенето, защото на изработка. Дизайнът и моделът могат да ви оставят омагьосани. Сребърният комплект може да се носи по специален повод и ви поднася традиционен етнически вид. Сребърният носов пръстен с кундан изглежда страхотно заради блясъка си и не може да устои на очарованието на автентичните пръстени на носа.

2. Реален сребърен пръстен на носа:

реален Silver Nose Ring

Сребърните пръстени на носа изглеждат много бляскави и трудно могат да устоят, защото са блестящи и пенливи визуални. Тези видове чисти сребърни пръстени са на разположение в много дизайни и можете да изберете един според вашите дрехи и може да има тези очарователен външен вид.

3. Малки цветни сребърни пръстени:

Мъничък Floral Silver Nose Ring

Тези видове малки или малки флорални носа пръстени са много обичайни аксесоари, носени от много жени. Този тип сладък обръч ви дава традиционен външен вид. Този тип малки обръчи могат да се носят на дневна база, както и добро офис облекло също.

4. Чист сребърен тънък пръстен на носа:

чист Silver Thin Nose Ring

Този тип ултра тънки носа пръстени е много в търсенето от млади хора, тъй като им дава минималистичен външен вид. Тези видове обръчи са дори носени от известни личности; те са много привлекателни и дори привличат вниманието на другите много бързо.

Виж повече: Дизайнерски златни пръстени

5. Сребърно сърце с гравиран пръстен на носа:

сребърен Heart Engraved Nose Ring

Този вид сърцевинно гравирани сребърни пръстени на носа е голям хит сред женските, тъй като това означава "любов и романтика". Този тип сладък пръстен среден пръстен сърце изглежда много красив и придава хипнотизиращ външен вид.

6. Сребърен нос пръстен в лист Pattern:

сребърен Nose Ring In Leaf Pattern

Доста и нарязан би могъл да бъде перфектен термин за този пръстеновиден среден носов пръстен. Този тип носов пръстен може да се носи със западно износване, както и с традиционния, който ви дава очарователен външен вид. Окислителното покритие на украсата подобрява вида с много гънки.

Виж повече: Диамантен пръстен

7. Сигнал за мир Сребърен пръстен за носа:

Мир Sign Silver Nose Ring

Този вид малки болтове изглежда зашеметяващ на женското лице. Сребърният носов пръстен има знак на мир, изработен, придаващ приятен поглед на потребителя. Този тип сребърни болтове ви карат да изглеждате модерни и умни, когато ги носите.

8. Голям размер сребърен пръстен с камбанки:

голям Size Silver Nose Ring with Bells

Този тип пръстен с голям среден носообразен пръстен изглежда много готино и обикновено се носят при всякакви поводи или ритуали. В ранните дни в Индия този тип голям сребърен носов пръстен е бил носен от жена и изобразявал културата и обществото, от които принадлежат. Сега младите момичета носят да изглеждат хладно и стилно.

Виж повече: Златни пръстени златни бижута дизайни

9. Сребърен носов пръстен с кристали:

сребърен Hoop Nose Ring with Crystals

Дизайнът и изработката на носовия пръстен са винаги страхотни. Дизайнът на този сребърен пръстен изобразява ера или конкретен образ с огромно значение в него. Модерният обръч е широко в дизайна, а малкият кристал с кристали дава привлекателна визия за външния ви вид.

Дизайнът и изработката на сребърните носни пръстени са страхотни и придават на женската сияещ и приятен външен вид. Сребърните пръстени за носа са изработени в широк шаблон и дизайн и можете да изберете този според Вашия вкус и вид. Носовите пръстени придават повече очарование и красота на женското лице. Сребърен нос пръстен може да се носи на дневна база, както и може да бъде добро офис облекло също.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + 4 =