9 Традиционни костюми за жени Стилове в живота

Бандани е спечелила популярност сред жените. Бандани е известен също като наследство на индийската текстилна индустрия. Бандани е известен със своя материал, осигуряващ комфорт и лекота при носене. Bandhani печат се предлага в Sarees, salwar костюм и chaniya choli. Най-обичайното износване е костюмът. Bandhani print salwar kameez са търсени сред дамите най-вече през лятото. Бадхани спалвар спасява жените от горещото лято. Сред Индия има различен материал от град Бъдхани като Раджастани Бандани, Джаманари Бандани и др..

Последни и класически Bandhej Salwar KHameez дизайни за момичета в Индия.

Нека трябва да погледнем топ 9 дизайни на моделите за жени.

1. Памук Bandhani Salwar Костюм:

BANDHANI salwar suits

Този костюм е в памучна тъкан. Това е уютен и топъл печат, осигуряващ физическа лекота на потребителя. Salwar е куридар с хубава комбинация от цветове. Кратката ръка с къс ръкав изглежда добре с добра работа с тръбопроводи по врата. Дори Dupatta има красив модел.

2. Jamnagari Bandhani Salwar Костюм:

Jamnagari Bandhani Salwar Suit

Bandhani печат на Jamnagari е много известен в Гуджарат. Това е онзи с различен модел бандани. Роклята изглежда готино, с дантелена работа на врата и ръкава. Роклята е добре обзаведена и може да се носи, докато вършите работа у дома. Това е случайно и свободно прилягащо.

3. Rajsthani Bandhani Salwar Костюм:

Rajsthani Bandhani Salwar Suit

Червеният е типичен цвят в печат на бандани. Почти всяка дама ще има този цвят костюм. Той идва в креп материал. Но изглежда чудесно след бод. Материалът е мек и удобен. Жените ще изглеждат милостиви в това.

4. Bandhani Silk Salwar Костюм:

BANDHANI Silk Salwar Suit

Bandhani Salwar Костюмите в коприната на платката изглеждат страхотно и ви дават богат вид. Човек може да го носи и на разходка. Платът изглежда богат на ползвателя и не е трудно да се докосне. Коприната се чувства като кадифе на тялото. Тук дамата е дала висок стил на врата с 3 / 4th ръкав, който изглежда красива на нея.

Вижте още: пакистански дизайни на Salwar

5. Bandhani бродерия Salwar Костюм:

BANDHANI Embroidery Salwar Suit

Когато печатът "Бандани" се смесва с бродерия, той се превръща в тежък костюм и може да се носи и при всякакви семейни функции. Този костюм е наистина страхотен с хубава гладка Dupatta и чудесна работа на Курта. Дамата изглежда страхотно в този костюм. Това е висококачествен материал.

6. Дизайнер Бандхани Салвар:

дизайнер Bandhani Salwar Suit

Различни иновации могат да бъдат направени с Bandhani Print. И това е това, което направи дизайнерът, за да достави уникален модел в Бандани. Моделите Dupatta и Salwar са добре изработени с обикновена гранична Курта. Тази рокля ще ви накара да изглеждате по-различно от другите, които носите обикновен печат със спално облекло.

Вижте още: Patiala Salwar Kameez дизайни

7. Кути Бандани Салвар Костюм:

Kutchi Bandhani Salwar Suit

Kutchi bandhani salwar костюм са популярни в Gujarat State, особено заради богатите си дизайни и извънредния външен вид. Тя е от висококачествена бродерия, направена на курта и дупатата. Дамите винаги са възхвалявали този модел. Макар че това е скъпо, то е в състояние да донесе обещаваща личност.

8. Работа с огледала Bandhani Salwar Костюм:

огледало Work Bandhani Salwar Suit

В този костюм Bandhani Salwar, огледалото се извършва на врата, ръкавите и дъното на курта. Той е известен също като "Gamthi" работа. Той има прост дизайн от редовен тип. Този вид работа е популярна по време на фестивала Navratri. Тази рокля ще направи онзи, който се изтъква от тълпата.

Вижте още: Анаркали Салвар костюми

9. Сатина Bandhani Salwar Костюм:

атлаз Bandhani Salwar Suit

Сатената е с висок стандарт. Когато сатен се смесва с печат на бандани, той определено ще осигури достойнство с удобство. Моделът е прост, но доволен от носенето. Дамата изглежда красива и великолепна. Този дизайн ще изглежда невероятно и чудесно.

Bandamani print salwar Kameez винаги е в търсенето и винаги е любим печат за дами. Жените държат Bandhani печат по приоритет. Те просто ги обичат. В Bandhani salwar Kameez има различни видове работа и модел. Бандани печат е в състояние да направи някой объркан. Дамата изглежда привлекателна в костюма на Bandhani salwar. Bandhani печат е идеален за всеки случай и редовно износване.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 8