9 Традиционни костюми от Зари Салвар за жени в тенденция

Zari Work Salwar костюм изглежда толкова великолепно в облеклото. Той е идеален за носене понякога. Зари работи като нишка от злато или сребро. Това е направено в sarees също, но стана по-популярна, когато salwar костюм също започна да се работи zari. Това е кралска работа, която ви кара да изглеждате изтънчени и елегантни. То веднага привлича вниманието на зрителя. Работата на Зари изглежда тежка на костюм и по този начин е подходяща за фестивали и семейни функции. Можете да носите този тежък костюм, където не искате да носите саре. Можете да се отпуснете в спасителния салон.

Последни и красиви дизайни на Zari Salwar костюми за дами в модата:

Тук са най-добрите дизайни на Zari Salwar.

1. Зари Работа Пунджаби Салвар Костюм:

Зари Work Punjabi Salwar Suit

Това е също така и заради сарварски костюми, които също работят с чандери. Това е панталонски стил с пандаж, с къс камез и Patiala salwar. Големият дизайн на Zari работи на дъното на камееса, който се появява като елегантен. Работата на Зари е светлината на този костюм.

2. Пакистанска работа Zari:

пакистански Zari Work Suit

Това е красива работа, която се занимава със спасяване на камее. Цялата предна част на курта, на двата ръкави и на дъното на салвара, е украсена със зери. Това е стил на панталони със спалня със стифирана шифон дупка. Зари работа по коприна плат изглежда по-пенливи.

3. Ръчно Zari Работа Salwar костюм:

ръка Zari Work Salwar Suit

Този зерински костюм в черно цвят изглежда толкова красив. Има предна страна нарязани на камейз и риза модел на salwar. Налице е Zari работа на целия предната част на камезе и донякъде на дъното на полата също. Ръкавите са от нетъкан текстил, който привлича по-голямо внимание от работата на zari.

4. Индийски работник Zari:

индийски Zari Work Suit4

Това е ябълка изрязана Zari salwar kameez дизайн с толкова много грациозни. Ръкавиците на шията и долната част на камееса съдържат тежка работа. Дори Patiala salwar има modish zari работа. Работата изглежда толкова етническа и модерна.

Вижте още: Floral Print Salwar Kameez

5. Зари Бродерия Салвар Костюм:

Зари Embroidery Salwar Suit

Това е художествена комбинация от зари и бродерия. Този дизайн на Zari salwar kameez притежава украшения в камеез с куридар. Частта от шията е с много работа и плюс чаридарът също има работа. Има кръгъл дизайн на kameez и dupatta също с граница.

6. Зари границата Salwar Kameez:

Зари Border Salwar Kameez6

Това е ясен и достоен зари граница salwar kameez модел. Цялата рокля е очевидна със зарята граница на ръкава и края на kameez. И четирите страни на дупатата също имат граница със зари. Този черно-червен цветен костюм със зеари изглежда красив и украсен.

Вижте още: Костюми за бродерия Salwar

7. Зари Работа Anarkali костюм:

Зари Work Anarkali Suit

Това е дълъг anarkali zari salwar костюм. Налице е zari работа на врата част и границата на kameez. Голям пластир, съставен от зери, е прикрепен към всяка кариес. Дупата също има тънка златна жилава граница, която блести. Golden Zari работи върху жълто анаркали, изглежда стилно.

8. Зари Работник дизайнер Salwar Костюм:

Зари Work Designer Salwar Suit

Този дизайнерски костюм Zari Salwar има широко изрязване на предната и обикновена пола. Камеецът е от брокатен материал с работа на зери и червена нишка. Можете да използвате това като парти за износване. Камеецът е в яке стил без странично рязане. Това изглежда толкова сложно.

Вижте още: Печатни дизайни Salwar Kameez Neck

9. Работно облекло Zari с Palazzo:

Зари Work Suit with Palazzo9

Това е красива работа Zara работа salwar kameez с палацо. Налице е zari работа на предната рязане, която след това се дава криви и на palazzo също. Артистичен дизайн на цветята се извършва с помощта на zari работа на kameez. Широката част и ръкав също съдържат зари работа.

Зари сарварските костюми винаги са в тенденция и ще останат в модата за векове. Той се заменя с тежки работни чанти. С модерния свят дори дами са избрали да носят тежък салурски костюм вместо сареи. Работата на Zari изпълнява цялата ви цел да търсите класически и богати. Работата е такава, че тя получава коментари със сигурност.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

27 − = 21