9 Традиционни индийски булчински бижута Комплект дизайни 2018

Тройката на булката трябва да има бижута, които съдържат гривни, обици, пръстени и т.н. Булчинското облекло е пълно с много цветни гривни, а също и златни и диамантени гривни. Наборите комплекти могат да включват много гривни или гривни заедно с гривни, гривни заедно с часовници и т.н. Сватбени гривни набор може да се види в повечето части на Индия. Всяка държава в Индия ще има някаква уникалност в булчинската си колекция и всяка от тях само добавя блясък на булката да бъде.

Надуваеми комплекти за сватба:

Вижте тези топ 9 булчински комплекти гривни, за да разберете кой ще украси красива булка.

1. Бенгалски традиция сватбени комплекти:

булчински Bangle Sets

Бенгалска булка от Индия носи този красив комплект в сватбения си ден. Цветовете на бяло и червено са символични за бенгалците. Червените гривни са направени от червени корали, а белите гривни са направени от черупки.

2. Gujarati и Rajasthani Булчински комплекти за гривни:

гуджарати and Rajasthani Bridal Bangle Sets

Gujarati и Rajasthani Brides изглеждат изящни в булчинското си облекло и се допълват само чрез добавянето на тези прекрасни гривни, носени върху ръце, пълни с "mehendi". Те се наричат ​​"chuda" и са изработени от слонова кост. Те са бели и червени и са украсени с камъни. Те обикновено са в кратни на четири, тъй като това е благоприятно.

3. Пенджаби булчински комплекти:

пенджабски Bridal Bangle Sets

Булките от този район също носят елегантни и вечни бижута. Сребърният им комплект включва двойка бижута от слонова кост. Тези гривни са прикрепени и към нещо много важно, наречено "каре", което е струнни със сребърни и златни звънчета.

4. Пълен набор ръце булчински гривни в злато:

булчински Bangle Sets in Gold

Много булки завършват своя ансамбъл, носейки златни бижута, а комплект гривна е един от основните компоненти. Те могат да бъдат многобройни гривни с тънък размер или могат да бъдат с различни размери и модели. Златото се счита за много благоприятно и толкова много семейства купуват тези комплекти гривни за сватба.

Виж повече: Дий Бенгла Кутия

5. Платина Bangle Комплекти за булчински:

платина Bangle Sets for Bridal

В последно време булките са по-авантюристични и обичат нещо по-уникално. Платината като опция привлича много индийски булки, тъй като е сложна. Много различни модели са на разположение заедно с пълния набор от колиета и обеци.

6. Сватбени нагревателни комплекти в кристали:

булчински Bangle Sets in Crystals

Освен традиционното облекло, булките днес като някои дрехи в облеклото си. Тези великолепни кристални кристали носят яркост и добавят много цветове, за да направят своя сватбен ден много специален.

Виж повече: Пенджабски булчински гривни

7. Булчински Поли Када Комплекти:

булчински Polki Kada Sets

Това са много традиционни комплекти за булчински гривни, носени от индийски булки. Въпреки че те са тежки, те придават много елегантен вид на булката. Някои булки предпочитат да носят само един от тези кади, тъй като теглото е повече.

8. Марафи Култура булчински комплекти:

маратхи Bridal Bangle Sets

Сватбените гривни не могат да бъдат завършени без споменаването на "Патла" и "Тод" от Махаращра. Те са направени от чисто злато и булките носят тези заедно със зелени гривни, за да завършат сватбеното си облекло.

Виж повече: Последни гривни за момичета

9. Кундан и Мийна булчински комплекти:

Kundan and Meena Bridal Bangle Sets

Това са най-традиционните и цветни индийски сватбени гривни. Те са много сложни и изглеждат най-красиви. Те могат да се носят от булките дори след сватбения ден. Има няколко модела на разположение, но паунът дизайн е най-широко използван.

Индийски булчински гривни са най-важната част от всяка булка. Те завършват изгледа си за най-красивия ден от живота си. Всеки от тези комплекти прави булката красива, елегантна и елегантна. Има толкова много видове комплекти гривни, които ще отнеме на булката и нейното семейство много време и търпение да избират от широк масив.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

72 + = 73