9 Традиционни дизайни на Maang Tikka за форма на кръгла форма

Maang tikka е една от най-необходимите бижута за булката да изглежда красиво на сватбата си. Maang tikka, изработена от верига с примка към едната страна и висулка към другата. Тя говори за окончателен съюз. Не само булката, но и приятелите на булката или някой друг мангак прибавят блясък и стил към външния вид. Тя символизира женствеността, женските сили и притежаването на интуитивната природа, която е само нейната. Неправилното схващане трябва да бъде изчистено за мангак така, че не става дума само за бижута за булчински рокли; тя може да се носи във всяка сватбена вечеря или традиционен повод.

Maang Tikka Бижута дизайни за кръгла лице:

Има толкова много различни видове maang tikka, но изглежда по-красива с правилната форма на лицето. Ако лицето е кръгло, то трябва да добавите дължина. Ето някои мангак тика за кръгла форма.

1. Малкият висящ стил Maang Tikka за кръгла лице:

малки висящи стил-maang-тика-кръгло лице 1

Този мангак тика дава класически поглед към кръглото лице, тъй като те не правят лицето да изглежда тежко. Едноцветен tikkas може да изглежда консервативен, но дава елегантен и модерен външен вид. Той има голямо разнообразие от дизайни от фантазия цветни камък tikkas до перла висящи.

2. Jhoomar или Passa Maang Tikka:

jhoomar-или-Passa-maang-тика кръг лице-2

Jhoomar или passa е традиционният украшение на мюсюлманска булка. Този малък мангак се притиска към лявата половина на челото. Днес тя се носи и в допълнение към стандартната, която пада върху фокусната точка на челото. Той идва в различни дизайни като формата на вентилатора, триъгълен дизайн, кръгъл стил и т.н. Тя придава кралски обжалване на външния вид на булката.

3. One-Teir Мата Патис Маан Тика:

една teir-Matha-pattis-maang-тика кръг лице-3

Друг стил на maang tikka е мата пати. Това има допълнителни слоеве към страните, които напълно украсяват челото на булката. Тя е много елегантна в дизайна и дава много зашеметяващ поглед към кръглото лице. Човек трябва да съзнава, за да го накара да остане на място, като постави броя на щифтовете.

4. Borla Maang Tikka за Round Face:

borla-maang-тика-кръгло лице 4

Боланския стил маан тика просто прави един вид шик и блясък. Формата му е подобна на плодовете, от които произлиза нейното име. Това е кръгъл мангак тика обикновено изработен от перли, камъни, рубини, кристали и т.н. Изглежда страхотно, когато разделянето на косата се извършва точно от центъра на главата.

Вижте още: Прически с Маан Тика

5. Chand Maang Tikka за форма на кръгла форма:

Чанд-maang-тика-кръгло лице-5

Това е образцов дизайн, който е преобладаващ най-обичан за продължителен период от време. Той е идеален за кръгла форма, тъй като покрива малка площ на челото. Това е кръгла бижутерия Tikka обикновено се отличава с красиви перлени и полишки акценти, които добавят елегантност. В тънка златна графика от половин луна, тези кунда като скъпоценни камъни са вмъкнати с висящи перли. Тънката верига гарантира, че фокусът е върху тази зашеметяваща tikka.

6. Полумесец Маан Тика:

полумесец maang-тика-кръгло лице-6

Целувката maang tikka е красиво опростена с кундън или каменна работа и е разположена в златна полумас. Това е леко тегло, както и дава лек поглед перфектен за кръгла лице.

Виж повече: Tikka Head Chain

7. Hairlong Hugger Maang Tikka:

камшиче-шушу-maang-тика-кръгло лице-7

Придържането на косата е по-високо от обичайното, просто целува линията на косата. Основната верига, която води до висящото, може да падне заедно с частта в косата й. Тази мангак такира лицето и обръща внимание на очите и на лицето.

8. Кундан Маан Тика:

Kundan-maang-тика-кръгло лице-8

Кунданската работа е традиционна за solah shringaar. Тази красива maang tikka е натрошена с необрязани диаманти, поставени в кундан.

Вижте още: Индийски Маан Тика

9. Mughal Maang Tikka:

ярък-maang-тика-кръгло лице 9

Величественият Mughal събуди Maang tikka от талантливите ръце на един бог надарен дизайнер със сложен дизайн, покрит с поли и точки, перфектно гледащ отдолу по дупката, покриваща главата.

Maang tikka е съществена част от бижута, носена от жената при специален повод. Този възрастен стар аксесоар подобрява цялостния външен вид и придава бляскав, но и елегантен облик. Те са евтини и лесно достъпни.

Leave A Comment

50 − 41 =