9 Традиционни 22k Gold Mangalsutra дизайни в Trend

Според системата на индуски бракове, Мангалсутра изобразява силата на връзката. Това е обещание Съпругът и съпругата се отдават един на друг за цял живот. Това е знак на любов и ангажираност един към друг. Мангалсутра свързва съпруга и съпругата в красива връзка до последния им дъх. Черното топче в Мангалсутра се счита за защита срещу зли същества. Тя защитава брачния си живот от някои лоши хора. Добавя слава към външния вид на жените.

22k Gold Mangalsutra

Последни и красиви 22 карата Gold Mangalsutra дизайни за жените:

Нека да разгледаме първите 9 дизайна на 22 карата злато mangalsutra с изображения.

1. 22 кг злато Мангалсутра с Jhumka висулка:

22k Gold Mangalsutra with Jhumka Pendant

Тази 22-годишна златна мангалсутра верига, когато е обесена с висулка "jhumka", изглежда да е зашеметяваща. За разлика от обицата, mangalsutra като jhumka търси уникален дизайн. Той също така има две струни, висящи отстрани на jhumka. Този конвенционален дизайн изглежда страхотно.

2. Многослойни 22k Gold Mangalsutra:

Multi Layers 22k Gold Mangalsutra

Това 22-каратово злато mangalsutra е само верига, състояща се от черни мъниста на три слоя. Веригите са подредени стъпаловидно. Между тях има златна топка и всичко изглежда кралско и изтънчено. Тя допълва традиционния дизайн.

3. 22k Gold Mangalsutra с вихър дизайн:

22k Gold Mangalsutra with Swirl Design

Тази верига е вариация в 22-каратово златно мангалсютра с черни мъниста само на някаква част от веригата. Висулката е с къдрава форма и златните струни са обесени с черни мъниста. Това не изглежда тежко, за да можете да носите тази прекрасна мангалстра без никаква трудност.

4. 22 кг златна мангалстура със слънчогледов висулка:

22k Gold Mangalsutra with Sunflower Pendant

Това е куп златни вериги с кръгла връзка в 22-каратово златно мангалсютра. Той притежава висулка от слънчоглед в злато. Между и над висулката има флорален дизайн. Тази мангалстура може да замени вашите тежки колиета в сватбени функции.

Виж повече: 1 грама златна бижутерия Mangalsutra

5. Сърце медальон 22 карата злато Mangalsutra:

сърце Pendant 22k Gold Mangalsutra

Тази златна мангалстура има две сърцевидни форми в златен висулка. Две отворени сърца са свързани помежду си с злато с диамант и крушовидна форма. Две криви форми свързват сърцето с верига от мангалстура. Веригата е редовна.

6. Класически 22k Gold Mangalsutra:

класически 22k Gold Mangalsutra

Това е класически висулка и верига дизайн в 22k злато mangalsutra преобладават от векове. Нашата Майка използвала този тип проектирана мангалсутра. Тя е тежка с много текстуриран висулка. Веригата също така притежава много златна работа. Тя е проектирана с любов.

Вижте още: Позлатени Мангалстра с висулка

7. 22k Gold Mangalsutra с висулка на паун:

22k Gold Mangalsutra with Peacock Pendant

Това е макалсутра от 22 каратово злато с проста черна верига. Но завладяващото нещо за тази мангалстура е висулката на паунов дизайн. Медальонът е проектиран с класическа комбинация от червен и зелен цвят и някои диаманти над него. Това изглежда толкова естетично.

8. Последно проектиране в 22kt Gold Mangalsutra:

Последен Design in 22k Gold Mangalsutra

Това е най-новата версия на 22k златна мангалсутра с известна уникалност. Във веригата има двойна система. От едната страна има верига от черни мъниста, а от друга страна е проста златна верига. В висулка и половината е от бели малки перли, а другата половина има черни камъни. Бъдете този с този дизайн.

Виж повече: Малко тегло Mangalsutra в злато

9. Божествено 22 к Злато Мангалсутра:

божествен 22k Gold Mangalsutra9

Дизайнът на този висулка от мангалстура е божествен. При гледането на висулка, тя се чувства като слънчевите лъчи текат. Между тях има релефен червен камък. Медальонът е свързан с верига. Розови и зелени цветни камъни висят под висулка. Това е доста мангалстра.

Всяка жена иска нейната Мангалсутра да бъде различна от останалите. Много чувства и спомени са свързани с мангалстра. Това напомня красивото робство на брака. Виждайки толкова много иновативни дизайни в мангалсутра, човек със сигурност ще се бърка в селекцията. Тъй като съвпадащите обеци също се предлагат на пазара, те се превръщат в пълен комплект. Този пълен набор подобрява красотата на омъжените жени в Сарай.

Изображения Източник: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

28 − = 20