9 Топ и най – новите балончета за жени | Стилове в живота

Балонната пола може да бъде един страхотен стил на блясък на полата, който варира абсолютно с различен външен вид от полите и молив поли. Обемът от полите безупречен силует и вида, който блести в добре поддържаните крака и тънката фигура на талията изглежда страхотно. Да, това е за дамите, които имат перфектното тяло и тънко тяло, за да дадат най-доброто от стила на балона поли.

Прости и невероятни балонни поли за жени:

Тук ние сме споменати някои балони поли, които могат да отговарят на всяка горна част, която може да бъде престилка над големи размери или върховете на реколтата с красивите оръвчета или дантелени вдъхновяващи дизайни, които дават най-.

1. Бяла червена пола балонна пола:

мехур Skirts for Women

Сладката бяла пола с червени полка точки по цялата мехурната пола е едно красиво, сладко изглеждащо облекло момиче, което може да изглежда шикозно в прохладното. Балонът и издутите краища на полите красиво подобряват добре подготвените крака и тънката талия. Червеният колан на лентата на ластика изглежда еднакво очарователен, давайки перфектния вид на куклата на облеклото.

2. Красива черна мехур пола:

разкошен black bubble skirt

Красива черна мехурчеста пола е избор на модните любители на модата. Широкият силует и гладкото докосване на полата създават чувство за ласкателство в облеклото. Сдвоени с черни стъбла и чифт черни токчета, черната мехурчеста пола дава перфектна лекота на дресинга.

3. Дълга спално бельо:

дълго linen brown bubble skirt

Дългата балонна пола в силуета, най-подходяща за кожата на перфектно богатата ленена тъкан с дебел колан, изглежда зашеметяваща върху подплатената риза. Кафявата дълга балонна пола, удължена над глезена, изглежда страхотно за професионална среща.

4. Ексклузивни мехурчета Fold Hem Пола:

Изключителен bubbles fold hem skirt

Полата на мехурчето е една от най-приказните дизайни, които отговарят на всеки повод и всеки стил, който избирате за вашето изображение. Горната част на реколтата изглежда удивително с бамбуковата прегъната дълга корица на коляно в какиран кафяв цвят, която невероятно се слива с бели връхчета.

5. Картунирани моделирани високи талии за балончета:

Cartooned patterned high waist bubble skirt

Картунираните шарени поли са чудесен избор за момичета, посещаващи колежи или роуминг с приятели. Сладък стил на пола с висока мехурчеста талия в карикатура в тъмни цветове изглежда страхотно с къси олекотени върхове. Високата междинна мехурчеста пола, направена с гладък силует, изглежда красива и с апартаменти.

6. Поли бели балончета с дължина на коляното:

A- line knee length white bubble skirt

Пола-бяла пола с алуминиева пола с пухкава пружина изглежда невероятно сладка и мека. Дизайнерският пухкав външен вид на полата изглежда красив при разглеждане на забележителности или обиколка на красиви места. Свързани с сладки върхове или ежедневна риза, ще ви дадат елегантен, но елегантен вид.

7. Печатни къси балонни поли:

печатен short bubble skirt

Късоглавите поли са избора на сърцето не само на жените, но и на мъжете, които гледат красотата в очите си. Красиви добре поддържани крака и красиво оформени с молив токчета ще донесат сърцето да се пулсира пред хората, които ви оглеждат.

8. Sweet Midi Bubble Поли:

Сладка midi bubble skirt

Bubble midi поли изглеждат красиви и висящи ви кара да изглеждате зашеметяващ. Красив цвят като елегантния блестящ тъмно розов изглежда фантастичен. Сдвоени с черен връх и огънат колан на поклона изглеждат перфектното облекло за партия.

9. Черна мини пола балонска пола:

черно mini bubble skirt dress

Облечена в черно-бяло и сиво геометрично оформено печат изглежда стил на изявление за непосредствено приказно поведение. Високата шийка и коляно дължина балон пола рокля може да ви даде солидна екипировка, която отговаря на невероятни бизнес партита или червени килим събития равно.

Bubble полите са били на разстояние от модния стил от няколко години, но великолепната мода се е върнала с нови стилове и бримки, които изглеждат еднакво невероятни, съчетани с перфектни атриуми на красиви дами. Балонният обем в полата води до примамлив стил на изображението. Жените със сериозна природа могат да превърнат образа си в сладко момиченце с помощта на мехурната пола, както подсказва и името му. И със сигурност дори жени с възраст над 30 години могат да изглеждат сладки с красивата пола.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

45 − 43 =