9 Тендентни индийски плат носят чанти в различни дизайни

Откакто осъзнаваме колко замърсена е околната среда, хората предпочитат по-екологични торбички като юта, платно, хартия и кърпа. Чантата от плат е най-доброто от опциите. Торбата за тоалетна се нарича също "чанта за цял живот". Те са светли, свежи и леки. С името си той е изработен от плат. Можете да го направите сами, като го шиете. Много от магазините на дребно дават своите продукти в него.

В крак с модата Indian Cloth Carry Bags in Different Designs

Екологично чисти Чанти за носене с кърпа:

Тук предлагаме 9 най-добри индийски чували от плат с изображения и направете своя собствена стилна нова чанта с ръчно рисуване, вратовръзка, боядисване или бродиране. Добавете цвят към живота си с тази красива торбичка.

1. Цветна чанта за кърпа за боядисване:

Вратовръзка Dye Cloth Bag

Поставете ново завъртане на обикновената си торба от кърпа. Това е много стара техника. Моделите се получават чрез усукване, нагъване и разпадане на плата. Те са много цветни и ярки. Той е идеален за плажуване.

2. Ръчно рисуван плат чанта:

ръка painted Cloth Bag

Ръчно рисувана торбичка за чанти се рисува на ръка. Повечето от тях са персонализирани. Те са много специални поради своята уникалност. Това ще ви привлече вниманието.

3. Бродирани плат чанти:

Бродирани Cloth Bag

Бродираната торбичка за дрехи има бродерия върху нея. Има огледало и мъниста върху него. Тя добавя прясно докосване до вечерните ви облекла. Можете да го използвате за ежедневна употреба.

4. Чанти Тоте Чанти за жени:

мъкна Cloth Bag

Тоалетната торбичка за тоалетна хартия е къса торба с двойна дръжка. тя има отваряне отгоре, което се отваря в основното отделение. Това е много глад. Можете да го използвате с весела вечерна рокля или с удобните си деним. Това е грешка свободен стил.

Виж повече: Сателитни чанти за жени

5. Хобо чанти за момичета:

скитник Cloth Bag

Торбичката за чантичка за чанти е голяма чанта за рамо, с меко тяло, което образува крива между две крайни ленти. Той идва в много цветове и детайли. Тя е удобна и стилна. Това е прост и сложен стил. Можете да го носите на работа или за един уикенд.

6. Чанти за дрехи за тийнейджъри:

пратеник Cloth Bag

Чантата за чанти за вестници също е чанта за прашка или единична чанта за каишка. Използва се от куриери, откъдето идва и името. Сега тя се използва от студенти и хора, които са в движение. Понякога е достатъчно голям, за да носи лаптоп. Може да се използва и за работа.

Виж повече: Стивън Мадън Дамски чанти

7. Голяма чанта от плат:

Извънгабаритни Cloth Bag

Големите торбички са новият тенденционен стил. Те са изработени от много материали; кърпа е една от любимите. Те са огромни и много просторни. Той е много стилен и изходящ. Обикновено те имат шипове и диаманти. Те също могат да бъдат много бляскави.

8. Чанта за дрехи от Back-Pack:

Обратно-пакет Cloth Bag

Обратните пакети обикновено са две раменни чанти, които се носят най-вече от учениците. Те са направени най-вече от синтетични материали, но благодарение на осведомеността за околната среда, кърпата е била любима сред многото. Те са модерни и цветни. Той идва във всяка форма, цвят и отпечатъци. Много жени го предпочитат за дълги пътувания, особено млади самотни майки.

Виж повече: Мъжки чанти на Дейвид Джоунс

9. Торбичка за пътнически багаж:

екип Cloth Bag

Торбата за тоалетна хартия е универсална чанта. Той има две ремъци, които обикновено излизат надолу, за да добавят допълнителна сила. Тя обикновено е светла и цветна. Те са доста тенденция при мъжете. Те се използват специално за фитнес и пътуване.

Ако вашият природозащитник или не, торбичката за дрехи е новият предстоящ стил. Можете да го направите сами или да го купите от магазин. Нашата индийска майка използваше да извади от старите ни тениски и рокли. Ето защо те са многократно използвани. Това е новият екологичен продукт в града и съм сигурен, че всеки ще го хареса.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

35 − = 26