9 съвпадащи пръстеновидни комплекти за сватбени двойки Стилове в живота

Комплект "Двойни пръстени" са широко разпространени сега-дни, тъй като обозначава символа на любовта между партньора. Това е двойка от два пръстена, които са еднакви или имат малка разлика. Двойните пръстеновидни комплекти се избират и носят от двойките, които искат да носят една и съща двойка пръстени.

Двойката на подарък на любовника пръстен един към друг. Това е особено усещане за носене на същия пръстен. Той идва в злато, сребро, платина и диаманти също. Помага при създаването на специална връзка между двете. Изключително важно е да изразяват чувствата си един към друг.

Съответстващи двойни пръстени Комплект за сватба:

"Ring Sets винаги е по-добре да останете в текущата мода. тук споделяме някои най-добри проекти в пръстени, определени за двойка

1. Съвместим комплект пръстени:

двойка ring set

Това съответства на двойния набор от пръстени. И двата пръстена са еднакви. Мъжки и женски пръстени са едни и същи, които означават любов един към друг. Той е в сребърен метал. Той има много необичаен дизайн, който иначе е различен от необичайния.

2. Пръстен двойка за сватба:

двойка Ring Set for Wedding

Това е златен пръстен комплект и там е написана като "истинска любов". Булката и младоженецът носят този пръстен един на друг на сватбата. От двете страни на писмената зона има две релефни малки диаманти. Това е особено специален.

3. Перфектна двойка комплекти:

двойка Promise Ring Set

Двойният обещателен пръстен комплект се използва, когато човек и момиче обещават един на друг за цял живот чувство на любов. На този пръстен са съставени сърдечни удари, които определят как линиите на сърцето се виждат един друг.

4. Комплект за двоен годежен пръстен:

двойка Engagement Ring Set

Това е специален пръстен за годежен двойка. На двата пръстена има дизайн на сърцето. На женски пръстен има диамант с релефна форма на диамант. Мъжкият пръстен е маркиран с вечна любов. Това е просто изключителен.

Виж повече: Платинени пръстени за двойки

5. Класически пръстен пръстен в злато:

класически Couple Ring Set

Това е класически пръстен в бяло и жълто злато. Това е просто обикновен и полиран пръстен. Този пръстен със сигурност ще изглежда невероятно на пръсти. Това е изключително добро и приятно, което специално принадлежи на любителите на класа.

6. Пръстен двойка в черно и сребро:

двойка Ring Set in Black & Silver

Този пръстен се носи от любовници, когато двойките се обвързват помежду си, за да прекарат живота си заедно. Пръстенът е красив в черно и сребристо. Особеното привличане на този пръстен е неговото определено и забележително изразяване на чувства.

Виж повече: Двойни пръстени за ангажимент

7. Гланцов комплект двойни пръстени:

лъскав Couple Ring Set

Този набор от пръстени е много лъскав и блестящ като приказно. На този пръстен е дадена много фина нарязана и кръгла форма. На върха на двата пръстена е прикрепен малък диамант. Той е просто стилен и модерен. На женски пръстен, има част от розовото злато.

8. Направен за всеки друг комплект двойни пръстени:

изработен For Each Other Couple Ring Set

Този пръстен специално обозначава темата "Произведени за всеки друг". На двата пръстена има половин дизайн сърце с един диамант на всеки. Заедно тя прави пълно сърце. Същото важи и за двойката. Заедно те се допълват взаимно.

Виж повече: Пръстени с обещание на двойки

9. Комплект контрастни двойни пръстени:

контраст Couple Ring Set

И двата пръстена са в контрастен материал. Едната е сребърна, а другата е в розово злато. И двата пръстена са обикновени с хубава граница. Макар и различно, изглежда по-добре по двойки. Това ще изглежда прекрасно на пръсти. Привлича вниманието на хората.

Двойният комплект пръстени е модерен и модерен. Пръстенът за двойка изисква специален дизайн и трябва да бъде направен и специален. Тя има особено качество на хващане очите на обществеността. Той има зашеметяващ и спиращ дъха образец. Особено дамите не могат да отнемат вниманието си от двойния комплект. Дамите имат специално пространство в сърцето си, за да намерят двойка пръстени. Любителите винаги искат да имат двоен пръстен, настроен на тяхната сватба и ангажираност. Тя дава толкова много щастие на партньора ви, когато ги изненадате с двойка набор пръстени.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 15 = 16