9 стилни прически за мъже с коси Стилове в живота

С променящите се времена има промяна в прическите на мъжете. От мохаук до коненце, мъжете разтърсват всяка прическа. Ето девет такива прически за коси, които мъжете са спечелили.

Последни мъже Обичам прически с изображения:

Нека да разгледаме първите 9 прически за коси.

1. Изявление опашка:

хора ponytail hairstyles

Дългите брави могат да се досаждат на моменти, особено при мъжете. Тази прическа ще държи косите ви от лицето ви и ще запази нещата интересни. Обърнете косата си назад и направете контур в опашката.

2. Half Up Half Down:

мъжки ponytail2

Това е вид, който ще запази нещата фънки, но случайни. Разделете косата си на две части. Вземете частта от косата си над ухото и я разтъркайте с пръсти. След това ги обвържете. Оставете долната секция такава, каквато е. вие сте готови да разтърсите деня си с този супер прохладен външен вид.

3. Braid-a-опашка:

мъжки ponytail3

Това е много прост поглед. Особено за мъже с къдрава коса. Прекарайте косата си назад и я плийте просто до края на косата. Защитете го с вратовръзка.

4. Хвощ:

мъжки ponytail4

Това е най-тенденцията на всички стилове. Вземете косата си назад и я завържете на високо пони. Лесен, лесен, но ви дава поглед, който ви кара да се откроявате в тълпата.

Виж повече:  Последни прически за мъже

5. Top-Knot:

мъжки ponytail5

Тази опашка е задължително да се опита прическа. За да започнете, приложете коса за коса, за да можете да оформите косата си по подходящ начин. Сега го изплетете и го завържете нагоре, като използвате вратовръзка. Тук, в крайна сметка, направете контур.

6. Messy Ниска опашка:

мъжки ponytail6

Не толкова спретнат, но секси момиче. Номерът е да не използвате четка. Подрежете косата си с ръцете си. Тъй като това е разхвърляна опашка, тя не трябва да бъде чиста. Вземете цялата си коса в ръката си и я завържете на ниска опашка. За да завършите външния вид, извадете няколко козини.

Виж повече:  Мъжки прически

7. Най-опашката опашка опашка:

мъжки ponytail7

Както подсказва името, трябва да започнете, като вземете част от косата от върха на главата си и започнете да сплетете. При плетене добавете косми от всяка страна. Продължете процеса, докато няма коса, която да добавите. Завършете стила с основен плитка и завържете косата нагоре към края на короната.

8. Конец за странични плисета:

мъжки ponytail8

Тази прическа е особено за мъже с много дълга коса. Изплетете цялата си коса от едната страна и започнете да я плетете до края на косата си. В края на краищата прилепете косата си и вие сте добре да отидете.

Виж повече:  Професионални прически за мъже

9. Samurai Man Bun:

мъжки ponytail9

Тъй като същото предполага, че това е лош стил за мъжете. С помощта на ръката си правете опашка. Номерът на тази прическа не е да направиш опашката си твърде висока и нито твърде ниска. Сега го закрепете с вратовръзка. Вземете прозорци от дъното на косата си. За да завършите този поглед, дразни краищата на опашката си.

Времената са се променили и така имаме нашата перспектива. С непрекъснатата промяна в модата и стила имаше еволюция в стила на мъжете. И това е само началото.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

94 − 93 =