9 стилни огромни дизайнерски колиета за жени в тенденция Стилове в живота

Проектираните метални бижута винаги са запазили своята позиция в модната индустрия. Една такава метална дизайнерска бижутерия е огромната огромна огърлица, която портретира поразителен цвят и шарка, която грабва вниманието на парти или среща. Има ли по-добър метод за показване на дамските бижута, отколкото да ги носите с прости индийски или западни дрехи? Едно добро парче огърлица от изявление ще даде "страхопочитание", за което се стремят дамите.

Последни и красиви Големи Колие Горещи дизайни за сватби:

За да постигнете този зашеметяващ външен вид, тук са топ 9 големи дизайни на огърлица, които избягват ужас в парти.

1. Чанта Колие Колие:

голям necklace designs

Биберон колие е подобно на огърлица огърлица, но разликата се крие във формата, ако бижуто огърлица, която покрива до средата гръдната част на тялото като нормален контейнер, използвани за деца. Обикновената огърлица може да бъде изработена от обикновена метална рамка или от злато, което съответно увеличава цената на огърлицата. Тази огърлица е създадена чрез комбиниране на огърлица с обезателно огърлие.

2. Голяма многоцветна кристална количка:

голям Multi-colored Crystal Necklace

Многоцветната огърлица може да се комбинира с всички видове дрехи, които го правят универсален аксесоар. Централният елемент на огърлицата е бели кристали, които са заобиколени от различни цветни кристали. Формата на кристалите може да бъде редовна или неправилна рамка.

3. Златно позлатени метални колиета:

нисък и набит Gold Plated Metal Necklace

Позлатеното златно огромно огромно огромно огърлие не само дава богат външен вид, но също така го прави богат. Този тип халс огърлица може да бъде всеки геометричен дизайн с кука закрепване в задната част на огърлицата.

4. Огромна черна лента Ударна каменна кошница:

огромен Black Ribbon Chucky Stone Necklace

Една обикновена черна лента не се използва като аксесоар за опаковане на подаръци, но също така помага при създаването на красива и екстравагантна дизайнерска огърлица. Черната панделка, избрана тук, е дебела и има достатъчно широчина, за да залепи огромните цветни камъни, които могат да бъдат пластмасови камъни или кристали или дори перли, съчетани с други скъпоценни камъни.

Вижте още: Дълги колиета

5. Ковано златно дизайнерско златно колело:

Ковани Gold design Link Necklace

Изгладеният метален дизайн е един от най-артистичните дизайни, използвани при производството на огърлици. Големите дизайни на огърлица, направени от този материал, дават пълнота на шията благодарение на големите си геометрични дизайни с изпъкналия и полиран вид. Голямото златно огърлие се изработва по-артистично, използвайки този ударен дизайн..

6. Чука тюркоаз Колие:

нисък и набит Turquoise Necklace

Тюркоазена е една от най-известните скъпоценни камъни, която е в син цвят. Най-известният тюркоазен цвят е небесносиният цвят. Една колекция от обикновени тюркоазени в огромно огромно огърлица е най-елегантната бижутерия, която жените могат да имат във всеки гардероб.

Вижте повече: Дизайн на Перлена Колие

7. Диамант-Ruby Хлътна Колие Колие:

Diamond-Ruby chunky collar Necklace

Диамантени огърлица винаги е око прикачване на бижута и когато диаманти, които са големи и покриващи целия голям модел огърлица с Ruby камък си струва да се носят за специален случай, като сватба.

8. Chunky Сиво перла Колие:

нисък и набит Grey pearl Necklace

Перлите идват в различен цвят и размер, един такъв цвят е сив, който дава по-ярък вид от обикновените перли. За да добавите грациозните и елегантни дизайнери направихте огромно огърлица, използвайки сиви перли с относително голям размер от обичайния размер. Тези големи перли се комбинират в много редове и се усукват, за да образуват обемисто огърлица.

Виж повече: Малки колиета

9. Колие от кристал цветя:

кристал Flower Statement Necklace

Флорални дизайн е бил използван във всички възможни дизайн бижута.Въпреки това, един и същ флорални модел се използва за създаване на иновативни големи проектирани колие.Crystal флорален дизайн изглежда по-милостив с перла комбинация.

Тези архитектурно проектирани големи дизайни на огърлици са хванали очите на всички дами, които правят по-специално дизайнерско износване, отколкото обикновената тънка слоеста верига или тънка верига. Колиетата трябва да бъдат избрани съответно, така че висулката да не се движи непрекъснато.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 2 =