9 Стилни и удобни мъжки туники в стил Trend Стилове в живота

Туниките са едно зашеметяващо облекло, което може да се носи и да се разлюби 365 дни в годината, независимо от сезона и модата. Независимо от формата или размера, това облекло, което привлича всички и всеки може да носи това с комфорт. Туниките не са само за жени, но туниките са супер хит еднакво сред всички мъже. Туниките за мъже имат голямо разнообразие от материи, разфасовки, стил и цветове.

Последни и модерни дизайни на мъжки туники с изображения:

Нека да започнем турнето, за да изследваме най-добрите 9 дизайни в мъжките туники тук.

1. Памучна туника с дълъг риза:

мъжки tunics

Това е съществена част от гардероба на мъжа. Това е класическа тунична риза в цвят бяла с най-обичан плат памук. Свържете го с почти всичко и един мъж ще изглежда капка мъртъв красив. Дължината на тази туника дава предимство пред другите.

2. Черна риза за ризи:

черно Tunic T shirt

Това е туника в тениска стил в класически черен цвят. Тъканта е памучна смес с дълги ръкави. С яката на екипажа, това допълнително има модел в алтернативни черно-бели цветове за ясно изразен свеж поглед към туниката.

3. Традиционни мъжки туники:

традиционен Tunics

Това е една трябва да има туника за мъжете да носят за всякакви религиозни поводи, фестивали, сватби и т.н. Това е хубава ръчно изработени памучни дълги туники да се сдвояват обикновено с бели монтирани дъна. Яката е в стила на мандарина, а шията може да има и джойк или бутони за добавяне на благодат. Мъжете изглеждат красиви в тези туники.

4. Кафтан мъжки туники:

кафтан Tunics

Тези туники са вдъхновени от кафтаните в марокански стил. Това е хубав черен кафтан, за да могат мъжете да бъдат съчетани с панталони или деним. Вратът има бродерия, направена в бяло, за допълнителна елегантност на този приплъзване на удобна туника.

Виж повече: Пепеляшка рокля

5. Леопард печат туника:

леопард Print Tunic

Едно животинско перо за туника е гардеробът трябва да е за мъже или жени. Отпечатъците от леопард са толкова много на мода. Тази туника за пеперуди от леопарди за мъже е в копринена джинджетна тъкан с дълги ръкави. Най-важното е, че е много хлабав и лесен за приплъзване като туника.

6. Какавирани туники:

кариран Tunics

Това е хубава дълга туника в памучен плат с дълги ръкави. Туниката има китайска яка, а шарката в туника е интересна, с алтернативни черно-бели проверки навсякъде.

Виж повече: Модни туники за жени

7. Бродирани туники:

Бродирани Tunics

Това е тъмносиня памучна смесена туника с бродерия в зашеметяващо жълто. Това изглежда невероятно с най-яката комбинация от цветове. Туниката е направо изработена с дълги ръкави и е наполовина закопчана.

8. Костюм за яке стил на костюм:

костюм Style Jacket

Това е уникална туника за мъже. Това е туника с яке с костюм в памучна тъкан в сив цвят с висока яка. Пълен ръкав с големи копчета, това изглежда точно като костюм, но е хубава туника, която може да бъде обединена с панталони.

Виж повече: Дизайнерска тоника

9. Boho изглежда туники:

Boho Looks Tunics

Това е чисто предназначено да даде на човека бохемски поглед върху носенето на тази туника. Това е хубава туника с леки шоколадови тонове и тежка бродерия на ръбовете на врата и ръкавите. Това е идеално за сдвояване с деним или монтирани дъна. Бутоните дават допълнителен хубав поглед към туниката.

Когато става въпрос за експериментиране с модата и новите тенденции, мъжете играят безопасно, като цяло не искат да рискуват и правят грешка в модата. Но мъжете никога не се плашат от спортни туники, защото туниките привличат всеки мъж там и са най-удобната форма на облекло. Те могат да си екипни туники с всякакви дъна по свой избор и могат да бъдат наистина модна икона с различен вид в туники.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

57 − = 52