9 Стилни и традиционни дизайни на татуировки за жени и мъже

Татуировките са нещо, което е лично, хората обичат да създават татуировка, която е свързана и с техните лични чувства. Значението на татуировката може да говори с нещо различно от това, което се очаква, отколкото първоначално сте мислили; това танцуване с врана може да означава широк спектър от неща. Според западните общества такъв символ на врана вече от известно време е свързан с ужасен знак.

Малко общества казват, че гарванът има изключително скучна страна. Преди да решите да направите сами мастило, винаги трябва да се опитате да разгледате всички възможни опции. Един от най-добрите опции в татуировките е татуировка на врана. Значението на татуировките на врана се променя от традицията до традицията.

Най-добър и сладък Crow татуировка дизайни:

Ето няколко тенденции в татуировките с венци с картини.

1. Gothic Crow Tattoo дизайни:

готически Crow Tattoo designs

Готически татуировки с врана са татуировки с венци с готическо докосване. Готик е рок стил на стил. Този вид татуировки има полу-традиционни дизайни. Те са най-предпочитани на гърба.

2. Традиционни дизайни на татуировка на гърдите:

традиционен Crow Tattoo designs

Традиционно гарваните се смятат за лошо знамение. Но мнозина искат да нарушат това мислене. Традиционните татуировки на врана са прости проекти на врани. Те имат малка врана, която най-често е придружена от роза и черепи.

3. Sacred Geometric Crow татуировка дизайни:

свещен geometric Crow Tattoo designs

Свещените геометрични татуировки на Кроу имат сложни геометрични ръбове в дизайна. Можете да ги направите като ръкави татуировки в ръкава. Тази татуировка се харесва най-вече от младото поколение.

4. Викториански дизайни на татуировката на врана:

викториански Crow Tattoo Designs

В западната култура гарваните се смятали за носител на лоши новини. В историята на викторианските врани не се смяташе за добро знамение. Но бунтовническата култура донесе житейските татуировки. Те имат черепи с врани.

5. Абстрактни модели на татуировка на гърдите:

абстрактен Crow Tattoo Designs

Абстрактните татуировки на врана са татуировки с врана над фон или пейзаж. Този стил на татуировка обикновено е дърво, или небето или клон, заедно с врана. При този вид татуировки има скрити в тях дълбоки значения.

6. Creepy Crow татуировка дизайни:

зловещ Crow Tattoo Designs

Странни татуировки на врана са с нас от векове. Той е проектиран предимно много страховито, което ще ви изплаши по дяволите. Обикновено това се прави от хора, които биха искали да се откроят в тълпата.

7. Нео традиционни дизайни за татуировки на гърдите:

Neo traditional Crow Tattoo Designs

Нео традиционните татуировки на врана са нови тенденции в татуировките на врана. То има своите корени в традиционните американски татуировки. Тя е малко модерна с добавяне на смели линии и символи. Той използва реалистични образи на врана. За да проектирате такъв тип татуировка, дизайнерът на татуировки използва акварел за това изкуство.

8. Модерни дизайни на татуировка на гърдите:

модерен Crow Tattoo Designs

Модерни татуировки Crow са новите дизайнерски татуировки на възраст. Те са смели и символични със значение зад всеки символ. Тези прости татуирани венци са предпочитани от по-младото поколение. Трябва да имате любов към символите и линиите, за да харесвате този стил на татуировките на врана.

9. Викинг Crow татуировка дизайни:

викинг Crow Tattoo Designs

Викинг беше пиратите на Европа. Татуировките на викинг черна врана са символи на тях. Този дизайн на татуировка е символ на сила, смелост и храброст. Това е една татуировка за венци. Той е направен на ръцете и гърба.

Всяка монета има две страни, така че когато един човек каже символ за татуировка на врана споменава или показва отрицателни черти, тогава други общества са приели позитивността на символите на врана. Crow татуировка или символ е почти свързано с реалността това е изключително умен, както и един проницателен плаващи създание. Crow татуировки имат собствен смисъл и прохлада, тя има дизайн, който изглежда прост, но е много сложен. Може да искате да го направите на гърба си, за да добавите символите към ултра-прохладната си татуирана врана.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

9 + 1 =