9 стилни и най-добри сиви жилетки за мъже и жени в стил Trend

В състава си жилетките са в основата дрехи без ръкави, носени над горната част на тялото. Те се носят върху ризи и тениски, донякъде като якета, за да се прибавят към тях. Тенденцията на носене на жилетки е бързо наваксване в модната индустрия на страната ни и е популярен и много стилен избор на дрехи в наши дни.

Последни и модерни дизайни на сиви жилетки за мъже и жени:

нека да разгледаме най-добрите 9 дизайни на сиви жилетки.

1. Костюм стил Сива жилетка:

костюм style grey vest

Това е класическа мъжка официална костюмна жилетка. Обикновено се носят над ризата на костюма или ризата с копчета, с бутони, които се движат по средния фронт, докато коланът го държи и може да се регулира отзад. Въпреки, че днес се носят без блейзер и вратовръзка, класическата сива костюмна жилетка обикновено има подобен цвят на блейзър над нея, докато в нея може да се вмъкне вратовръзка.

2. Сива дълга жилетка:

сив long vest

Това е класическо наднормено облекло за жени, които искат да изглеждат стилно удобни. Без ръкави и по принцип по-дълъг от върха, който носите, това е поток от сив връх на жилетка, който може да бъде запазен или натиснат. Преливащият поглед на тази проста, но великолепна жилетка ви дава очарователно удобен външен вид.

3. Casual Grey Vest:

небрежен Grey Vest

Те обикновено са като костюм, но все пак имат по-удобен и износен вид, отколкото скорпионното и формално усещане, че костюмната жилетка излъчва. Те могат да се носят върху тениски, V-шипове или дори потници. Просто хвърляйте светло сиви жилетки с мъжки ризи и я държи на разкопчание за очарователния момче.

4. Официално носене на сива жилетка:

сив vests

Друга класическа жилетка, която се е развивала от доста време насам, официалната сива жилетка в женското официално облекло може да се носи на поли и панталони и изглежда толкова умна и секси.

Виж повече: Червена жилетка

5. Puffer Style Grey Vest:

влакче style grey Vest

Сивата пуферска жилетка е популярна подмяна на яке от велосипед, която се появява и се появява в модата през последните години. Лекото усещане на жилетката го прави лесна за носене и ви дава едновременно защитата на яке за велосипеди, както и стил на изработка на жилетките.

6. Сив Туид Вест:

сив Tweed vest

Туидната облицовка на жилетката му дава характер, давайки стила си на останалите дрехи. Това е за дамите, и това е един от най-популярните избори, където са дамски жилетки и якета.

Вижте още: Облечи черна жилетка

7. Асиметрична тънка сива жилетка:

несиметричен Slim grey vest

Това е жилетка на бунтовниците. Едната страна на жилетката е асиметрично оформена, така че тя достига до другата страна и е закопчана встрани, а не надолу, като класическа костюмна жилетка. Асиметрична светло сива жилетка изглежда превъзходно официална, както и елегантна по костюм, а най-хубавата част е, че не е нужно да носите вратовръзка.

8. Редовната женска носия:

женски Regular wear grey Vest

Женската пумпална жилетка е по-скоро като яке, носено над обикновените дрехи. Парашут като текстурата на плата му дава вид на подпухналост, следователно, името на вида на жилетки. Те изглеждат умни, когато се носят на случайни питиета и вечери на плажа или на открито.

Виж повече: Бяла жилетка на жените

9. Unisex кожена сива жилетка:

Унисекс Leather grey Vest

Това са най-добрите видове жилетки. Изработени от кожа, лъскави и с изцяло ново ниво на стил и изявление, те могат да бъдат мъжки или женски. Въпреки че обикновено кожените жилетки са по-популярни в черен цвят, сивите мъжки жилетки или дори зелените мъжки жилетки изглеждат също толкова добри, ако са съчетани с контрастираща и лека текстурирана риза.

Вратовете са без ръкави, облечени върху различни дрехи. По-рано носенето на жилетка се считало за официално изявление за облекло, тъй като в него са били носени само мъже над ризите им. Въпреки това, жилетките са се превърнали в ново модно изявление и се носят от мъже и жени.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 40 = 49