9 Стилни и комфортни къси панталони за мъже и жени Стилове в живота

Туниките са вид дрехи, които произхождат от древния Рим. Туниките са редовно облекло тип "курта", предназначено да даде по-свободно прилягане и удобен външен вид. Те могат да се сдвояват с почти всякакви дънки като джинси, прави панталони, панталони, гамаши или юргани. Те са много лесни за поддръжка и се предлагат в почти всички видове тъкани. Те са високо в комфорта, но все пак имат стилен външен вид.

Къс Tunics for Men and Women

Най-новите къси ръкави ризи дизайни за мъже и дами:

Ще разгледаме най-добрите 9 дизайни за къси рокли за мъже и жени тук в тази статия.

1. Бяла къса туника за мъже:

Къс Tunics for Men

Това трябва да има в гардероба на човек. Тази къса бяла туника в памука прилича на трикотажна риза, която придава приятно традиционно усещане и вид, когато се носят. Пълният ръкав и бродерията в шията подчертават туниката.

2. Синьо син пуловер Кратка туника за мъже:

небе blue Pullover Short Tunic for Men

Това е една елегантно изглеждаща къса туника за мъже с мандарина яка. Туниката е в светъл небесен син цвят, направен в стила на пуловер. Тази къса туника върви добре с панталони или ленени панталони.

3. Без ръкави с къси ръкави за мъже:

черно Collarless Short Tunic for Men

Това е една класическа черна туника за мъже. Изработени от много лесни за поддръжка тъкани като полиестер и спандекс, това е една без ръкави с къси къси панталони. Това идва с къс ръкав, за да се обединят с панталони, киносци или товари.

4. Печатна супер къса туника за мъже:

печатен Super Short Tunic for Men

Това е една страхотна супер къса туника за мъже в памучна тъкан на сянка от синьо и индиго. Наличието на бана печат, този пълен ръкав кратка туника идва с готина китайска яка до него. Тази туника е просто зашеметяваща и е визуално лечение, за да гледате на човек, който носи това със стил.

Виж повече: Дънкова туника на жените

5. Флорален апликат къси ръкави памучна туника:

цветен Appliqué Short Tunic for Women

Това е очарователна къса туника за жени в къси ръкави. Туниката е изработена от памук и има украсени цветни апликации на гърба на екипажа на туниката, която просто изглежда красива в цвят черно. Обикновена, но много стилна е тази черна къса туника за жени.

Виж повече: Летни туники

6. Увеличи едно рамо къси туники за жени:

Къс Tunics for Women

Това е абсолютно зашеметяващо. Това е цветна туника с едното рамо със синьо, бяло, черно и жълто. Хладните цветове са в вълнообразен модел в тази туника. Това изглежда много стилно и е идеално за вечерно парти. Двойка с дънки и хубав съединител за завършване на външния вид.

7. Женска печатна късичка за жени:

Многоцветни Printed Short Tunic for Women

Поддържайки цвета на основата черно, тази късичка туника в коприната е за този бохемски вид, когато е съчетана с панталони или поли. Туниката има многоцветни отпечатъци с дълъг ръкав и свободна форма. Отпечатаното В гърло също се откроява в тази къса туника. Това трябва да има туника в гардероба на жената.

8. Кафява късичка туника за жени:

кафяв Short Tunic Shirt for Women

Това е прохладна къса риза туника в кафяв цвят на кестен за жени. Това е най-добре да се съчетае с разстроен джинси. Туниката е с къс ръкав, но има висока нискочервена риза за допълнителна привлекателност към дрехите.

Виж повече: Дълги туникови върхове

9. Копринена кафява бяла късийска рокля:

Коприна Kaftan Short Tunic for Women

Това е човек, който трябва да има туника за жени. Тази туника е в коприна с огромни цветя в бяла основа, направени в стил кафтан. С лъжичка за лъжичка, тя има самозавързан низ за допълнително привличане на туниката. Кафтаната туника като цяло изглежда много женствена и страхотна.

Книгите са толкова модни в наши дни, поради очарованието и стила, които те придават на ползвателя. Както мъжете, така и жените могат също така да се възползват от тези къси туники за по-нов ден от деня. Обикновено туниките са дълги и имат различен външен вид, но тези къси туники са мигновени купи за всеки и могат да отидат с всякакви дъна за случващ се вид всеки ден.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

8 + 2 =