9 Стилна колекция YSL маркови чанти в Индия Стилове в живота

YSL означава Yves Saint Laurent. Това е луксозна марка на Франция, основана от Ив Сен Лоран през 60-те години на миналия век. Има дрехи, чанти, якета, износване на крака, аромат и много други продукти под тази марка.

YSL е особено познат за чанти. Това е най-сортовете след чанти в стил. Когато става въпрос за луксозни чанти, трябва да знаете кой стил ви подхожда най-много. Ето защо те имат луксозни торби от всякакъв вид и форма. Те са просторни и имат място за всичките ви неща. Техният набор от цветове наистина ще ви удиви.

стилен YSL Brand Bags Collection in India

YSL чанти:

Ето няколко вида YSL чанти за пазаруване.

1. Рамото YSL чанти за пазаруване:

Рамо YSL Bag -1

Ако търсите удивителни и смели дизайни, YSL раменната чанта е за вас. Те идват в щампи и висококачествена кожа. Те са изискани и перфектни за вечери. Те добавят само точното количество блясък.

2. Satchel YSL Cross кръгчета:

чанта YSL Bag

Чанта YSL за чанта е кръстосана чанта, която може да се използва като прашка. Те обикновено имат метална верига като колан. Те идват в много отпечатъци и различни видове кожа. Те са идеални за излети, ако искате да сте свободни ръце.

3. YSL черна чанта за съединител:

Съединител на кола YSL Bag

YSL чанти са за невероятния дизайн на съединителя. Те имат уникални и невероятни цветове. Те са изработени от качествена кожа. Обикновено те имат метално покритие и лого на YSL. Те са идеални за носене с вечерни рокли.

4. Totes YSL чанта:

Големи чанти YSL Bag

Totes YSL чанта винаги е грандиозно. Кожата е най-добра и има чудесен печат. Леопард печат е много добре известен. Те са идеални за офис от вечер. Те добавят допълнителен ръб, като ви дават елегантен и елегантен вид.

Виж повече: Versace Чанти за мъже

5. Sac Der Jour YSL Дамски чанти:

торбичка Der Jour YSL Bag

Sac Der Jour YSL чанта е едно от невероятните творения на YSL. Те привличат вниманието ви по своя дизайн. Тя е известна и с разнообразие от цветове. Те са известни с тежък катинар. Той е идеален за официални срещи.

6. Монгограма малка писалка YSL:

монограм Small Tassel YSL Bag

Една монограма малка писалка YSL на чанта е перфектно оразмерена чанта. Те не са твърде малки и не са твърде големи. Това е красива торба с магнитно затваряне. Той се предлага в ретинова кожа с питон. Той е идеален за дребни фигури.

Виж повече: Таргус Чанти

7. YSL кръст орган чанта:

YSL Cross Body Bag

YSL кръстната торбичка е по-скоро като чанта за прашка. Те са изработени от много цветове и размери, но най-вече са малки. Той има блестящ, напукан корпус метален покритие и блестящ емблематичен знак, който подобрява луксозния външен вид на дребното тяло за следващата ви порция.

8. Baguette Bag YSL:

Франзела YSL Bag

Багажната чанта YSL е малка чанта за ръце. Той е изработен от кожа и има един капак за затваряне. Той се предлага във всички цветове, но е известен със своята култова кралска кожа. Това е много глад и шик.

Виж повече: Треньорски чанти

9. Мини YSL чанта:

мини YSL Bag

Мини YSL торба е малка чанта, но достатъчно просторна, за да се поберат всички ваши най-важни неща. Той е изработен от кожа и има много отпечатъци. Любимото ми е закалено. Тя е идеална за екип с късата си секси рокля с високи токчета.

Днешните купувачи станаха много умни. Те инвестират в точни луксозни чанти, особено с висока стойност на препродажба. Няма съмнение, че YSL чантата е една от любимите сред купувачите. Със сигурност са луксозни и естетически приятни. Можете да го използвате по всяко време и да изглежда страхотно.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

13 + = 17