9 снимки на Мила Кунис без грим Стилове в живота

Мила Кунис е прочута американска актриса, която се е появила в редица телевизионни програми, реалност и във филмите, разбира се. Сред огромния брой актриси, живеещи в Л.А., Мила е най-смятаната за любима. Очарователната й усмивка, кръгли очи и великолепната й фигура са идеалният пакет за холивудски филми. Всички тези качества й помогнаха да спечели огромен успех през годините. Невероятният й хумор и ослепителен външен вид й позволяват да открадне външния вид. Макар че е известна актриса, Мила не е просто пластмасова кукла. По-скоро, Мила обича да отделя време и да се наслаждава на обикновен и непринуден живот, всеки обикновен човек, когато има шанс. Мила смята нейната природна красота за най-доброто си оръжие и това е и основната причина за всички успешни трикове за грим. По-долу са някои от най-добрите снимки на Мила Кунис, където тя не носи грим.

9 Невидими снимки на Мила Кунис без грим:

Нека трябва да погледнем топ 9 мили куни без снимки за грим.

1. За разходка:

Мила kunis without makeup

Ето една снимка на Мила Кунис със съпруга й Аштън Кучър. Двойката взима кучето си на малка разходка по улиците на Лос Анджелис. Тази снимка доказва, че Мила едва се нуждае от грим, за да изглежда привлекателна. Тя носи обикновен черен сака с качулка и сиви потници, докато се наслаждава на сутрешното си джогинг с щастливото си семейство.

2. Кой има нужда от грим:

Мила Kunis without makeup2

В тази картина, Мила Кунис спортува естествената си красота, без да носи грим. Нейният небрежен външен вид я кара да изглежда малко по-различно от това, което Мила изглежда на екрана. Тук тя носи обикновена фланелка на Хенли и държи косата си настрана.

3. Няма недостатъци досега:

Мила Kunis without makeup3

Мила Кунис е абсолютно безупречна. Красивата й кожа, великолепната фигура и т.н. я правят най-красивата актриса някога. Независимо дали става дума по телевизията или просто се разхожда по улиците, Мила успява да се задържи приятно и страхотно.

4. Просто себе си:

Мила Kunis without makeup4

В тази картина, Мила Кунис изглежда доста страхотно и не се нуждае от грим за това. С ежедневното си черно яке и детска прическа, тя успява да се ориентира изключително очарователно. Природната й красота я освобождава от колебанието да излезе, без да се гримира.

5. Изкуствената красота:

Мила Kunis without makeup5

Мила Кунис беше забелязана със съпруга си, която се разхождаше по улиците на Л. А. Тя люлееше червено яке и естествено красиво голо лице. Тя е толкова красива, че хората я разпознават доста лесно, дори когато не носи грим.

Виж повече: Мерилин Мансън Снимки без грим

6. Малко пазаруване:

Мила Kunis without makeup6

Мила Кунис беше забелязана да пазарува в Лос Анджелис. Споделяше лицето си без грим с черно сако и чифт разкъсани дънки. Тази жена едва ли се нуждае от всичко, за да изглежда привлекателно и екранът е готов.

7. Пийте малко горещо кафе:

Мила Kunis without makeup7

В тази картина на Мила Кунис тя заминава от магазин, след като хвана закуска. Нейният спортуващ случайни грим я кара да изглежда доста релаксиращо и изглежда, сякаш се наслаждава на нейния прост екран,.

Виж повече:  София Вергара без грим

8. Зимни пазаруване:

Мила Kunis without makeup8

Мила Кунис беше забелязана на една хубава зимна сутрин, докато се прибираше вкъщи, след като беше свършила пазаруването й. Мила поклащаше сив пуловер на сладък лилав връх и с готовност показа лицето си без грим.

Виж повече: Камерън Диас Без грим

9. Без грим? Наистина ли?

Мила Kunis without makeup9

Тази картина на Мила Кунис беше натиснана, докато тя се оттегляше от ресторант, след като завърши закуската си. Красотата й е толкова чиста, че може да отиде почти навсякъде, без да се гримира. За Мила гримът не е огромна част от живота й, но е забавна и естествена красота.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

18 − = 12