9 снимки на Бионсе без грим | Стилове в живота

Бионсе Ноулс е просто кралицата, когато става дума за женски земни шейкъри. Една добре известна американска певица, текстописец и актриса, Бионсе за всичко, което знаем, е толкова перфектно, колкото получава. Завинаги видяхме, че Бионсе разклаща мелодиите си, след като другите хитове разбиват рекордите не само със закачливия си глас, но и с изящния й грациозен външен вид. Beyonce, която е всеобхватна пред камерата, често е под наблюдението на омразните очи, където тя трябва да запази персонажа си, за да съвпадне с екрана си. Оценявайки някои от нейните гримчета по-малко снимки, обаче, ние знаем, че Бионсе не трябва да се бори много в ранните сутрини, тъй като тя изглежда страхотна дори без блясъка на холивудския град.

1. Сутрешната светлина:

Бионсе without makeup

Ето една картина на Бионсе, която е достатъчна, за да се запазят сърцата. Ако не сте фен на музиката си, вие сте фен на роклите й, а ако не и това, несъмнено сте фен на това колко добре се носи тя. Продължавайки с дългата си коса, Бионсе не спортува грим, показвайки вълнообразния си боб. Кожата й беше безупречна, както и сутрешната си блясък, която се виждаше на лицето й.

2. Големият поглед на маите:

Бионсе without makeup2

Тук виждаме, че Бионсе спортува с дългата си лъвска грива в меки плажни вълни, докато се наслаждава на деня си. Звездата изглеждаше малко от безупречната си мрежа, тъй като умората явно се показваше на лицето й. Въпреки това, дори с малките си малки торбички за очи, Бионсе Ноулс я гледаше перфектно, докато тя блестеше перлено бялото и изглеждаше красиво.

3. На екрана Rocker:

Бионсе without makeup3

Тази картина на Бионсе е от един от нейните музикални клипове, където тя се съблича до истинското си себе си и спортува малко или почти никакъв грим, която безупречно практикува вокалите си, като ни държеше всеки път, когато удари една от нейните високи ноти. Картината тук я показва без много грим, но текстурата и гладкостта на кожата й са просто вдъхновяващи.

4. Някои време за качество:

Бионсе without makeup4

Синята Айви, дъщеря на Бионсе и съпруг Джей-З, решила да прекара известно време с майка си, тъй като и двамата се отправиха навън, тя почиваше на огромната врата на майка си, а майката показа голяма коса и дори без грим тя просто ни зашемети отново.

5. Flawlessness:

Бионсе without makeup7

И още една картина на невероятната Бионсе била видяна да циркулира мрежата, където кожата й, толкова гладка, колкото коприната, беше безупречна и красива. Снимката я показа без грим, но след това отново никога не се нуждаеше от грим, за да бъде красива. Светлите й очи и тази невинна усмивка са достатъчни, за да говорят сами.

Виж повече: Аврил Лавин Без грим

6. Quirky Fun:

Бионсе without makeup6

Забавляваше се Бейкънс за снимката й, където я видяха да ухапа долната й устна, докато тя се усмихваше широко с брадичката си в ръката си. Картината ясно я показва без дори да се поръсва с грим, а истинската й самоличност явно дава правомощия, ако не е направо великолепна.

Виж повече: Адел без грим

7. Fresh Faced:

Бионсе without makeup5

Снимката на Бионсе без грим е толкова вдъхновяваща, колкото една от снимките й с грима. Тази жена запазва феновете си на пръстите си със страхотните си снимки, където дори без грим тя може да зашемети себе си и с нас.

8. В Bed Look:

Бионсе without makeup8

Всяко момиче си представя как поп звезди като Бионсе трябва да гледат в ранните си сутрешни емоции и да потушат жаждата на всички фенове на "Бионсе", тук е леглото на великолепната Beyonce Knowles. Макар да е покрила по-голямата част от лицето си с ръката си, през сладката, усмихната усмивка, можехме да кажем, че тя изглежда страхотно.

Виж повече: Кристина Агилера без грим снимки

9. Outing:

Бионсе without makeup9

Тук виждаме Бионсе да има различен стил на коса. Дори и в тази картина, тя изглежда безупречна, въпреки че тя няма грим върху себе си.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

75 + = 84