9 Случайни и официални блейзъри за бельо в тенденция за мъже и жени

Блейзърите произхождат от традиционните червени фланелни якета, използвани от членовете на клуб за гребане. Те принадлежат на клуба на лейди Маргарет Лоу (1825 г.), St. John's College, Кеймбридж. Те са били използвани за запазване на топло и да останат комфортни, когато времето беше грубо. През годините блейзерите се използват като якета. Това беше в спорта [крикет и тенис] и професиите [флот]. В днешно време, blazers са случайни или официално облекло. Те са много цветни и изработени от различни материали.

Красиви блейзери за мъже и жени:

Ето 9 топ дизайна на бельо за мъже и жени:

1. Синя флорална щампа за мъже Blazer:

Син Floral Printed Men’s Blazer

Този елемент е син цветен отпечатан бельо за мъже. Блейзерът може да се използва само като ежедневно износване. Тя върви добре със сини дънки и бяла тениска или поло риза. Блейзерът редовно се вписва. Той е с вдлъбнато ревера, единичен гърб, два бутона, пълен ръкав и два предни джоба.

2. Парк Авеню - Бял Спално бельо:

парк Avenue – White Linen Blazer

Този елемент е бял мъжки блейзер, изработен от 100% спално бельо. Стилът е тънък. Налице е яка ревера, два бутона за закрепване и пълни ръкави. Има няколко джоба. Вдлъбнати джобове, джоб на гърдите и две джобове вътре в джобовете.

3. мъжки стрели ленен блейзър:

стрелките Linen Blazer

Този елемент, който се предлага в сива и флора, е ленен мъжки блейзър. Блейзърът е изработен от 100% спално бельо, а подплатата е изработена от 100% полиестер. Стилът на блейзъра е редовен. Той е с назъбена ревера яка, пълни ръкави и леко гърди и джобове в талията. Облицовката има три джоба.

4. Парк Avenue Checked спално бельо Mens Blazer:

парк Avenue Checked Linen Men’s Blazer

Този елемент е проверен спално бельо за мъже. Тя е изработена от бельо и има тънка форма. Този блейзър има реверен яка и пълни ръкави. Има джобове с капаци. Блейзерът върви добре с бяла риза и бежови килими и черни обувки с дантела.

Виж повече: Мъжки памук блейзър

5. Твърд флаг за морско яке за мъже:

твърд Navy Linen blazer for Men

Този елемент е твърд, тъмносиньо син цветен спално бельо за мъже. Той има тънък стил на привързване, реверен нашийник и пълни ръкави. Това може да се носи като ежедневно облекло върху бяла тениска и маслинени панталони или сини дънки.

6. Бежов блейзер за жени:

бежов Linen Blazer for Women

Този елемент е бежов или светъл блейзер за жени. Това е направено от бельо за максимален комфорт. Стилът е подходящ. Пълните ръкави имат бутони в края. Тези бутони съответстват на единичния бял бутон на гръдния кош за закрепване. Яката е ревера. Също така има два предни джоба, които имат клапи над отвора.

Виж повече: Кожени блейзери

7. Женско синьо синьо бельо:

сивкав Blue Linen Blazer for Women

Този елемент е сивкаво синьо бельо за жени. Има редовна форма. Яката е ревера. Има два бутона за закрепване. Също така два предни джоба с клапи над отвора. Дължината на блейзера достига до талията. Блейзърът е добро ежедневно облекло, което върви добре с бяла риза и синя джинси.

8. Красива сьомга розово печатно блейзер:

сьомга Pink Printed Linen Blazer

Този елемент е доста цветен сьомга розово оцветен с отпечатъци бельо блейзер за жени. Стилът на блейзер е тънък и прави дамата изглежда елегантна. Яката е режещ ревер с твърд цвят върху него. Също така има бутон за закрепване на блейзера. Двата предни джоба имат тънки твърди цветни очертания.

Виж повече: Дамска вълна

9. Черен шивач за къси белезници за жени:

черно Tailor Made Linen Blazer for Women

Този елемент е черен шивач, изработен специално за жени. Стилът на блейзъра е редовно нарязан. Шивачите направиха блейзера особено подходящ за дамата. Блейзърът има яка на ревера. Ръкавите са дълги и достигат до лактите до предмишниците. Има два бутона за закрепване на блейзера.

Можем да заключим от тази статия, че има многобройни стилове с използване на бельо. Тези ленти blazers са произведени както за мъже, така и за жени. Блейзъри, изработени от бельо, обикновено са за ежедневно облекло. Въпреки това, блейзерът е предназначен за официална употреба.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 5 = 4