9 Скъпоценни диамантени пръстени от платина за специални двойки

Пръстените са важна част от тържествата на всеки повод. Независимо дали става дума за сватба или просто за малък празник, пръстените винаги са показали посвещение, любов и чувственост между двете. Златните пръстени и сребърните пръстени сега се заменят с платинени пръстени, които дават ефект на заслепяване на пръстите на потребителя. Когато платината се комбинира с диаманти, пръстенът заема чара на друго ниво.

Платинени пръстени с диамант:

Нека да преминем към някои селективни платинени диамантени пръстени, широко избрани от любителите на платината.

1. Холдинг страна платинен диамантен пръстен:

платина diamond rings

На платиновия пръстен тук се дава принцесов дизайн. Пръстенът е съставен от среден диамант в центъра, който се държи с двустранни ленти, проектирани като ръка. Страниците на пръстена също са заплетени с малки диаманти за невероятен поглед към всеки дамски пръст.

2. Платинен диамантен пръстен със злато:

платина Diamond Ring with Gold

Широко селектираните платинени диамантени пръстени за мъже получават красива комбинация от платина, злато и диамант за привлекателен външен вид. Пръстенът е направен с квадрат в центъра, който е фиксиран с няколко малки бели диаманта в него. Страните на площада са направени от платина със златна напълнена линия с диаманти също. Това е най-добрият дар за младоженеца по ангажиментите.

3. Принц Платинум Диамантен пръстен:

принц Platinum Diamond Ring

Както подсказва името, диамантеният платинен пръстен е изцяло украсен с малки бели диаманти в кръгла форма. Това е кралско парче, избрано за бракове или ангажиране предимно от кралските семейства. Диамантите, използвани в пръстена, също са комбинация от два различни размера за правилното фиксиране на пръстена.

4. Платинен дизайн на зигзагови пръстени с диаманти:

зигзаг Ring Design

Друг платинен пръстен с диамант, фиксиран по криволинеен начин, е основният избор за мъжете за сложен външен вид. На платиновия пръстен са дадени два ръба, между които е проектиран извит зигзаг с две криви, едната от които е платинена, а другата - с диаманти. Той също така е идеален дизайн за любителите като идеален любящ подарък.

Виж повече: Златна и диамантени бижута

5. Сърцевидни платинени двойни пръстени със сладки диаманти:

сърце Designed Couple Ring

Един прост, но елегантен двоен пръстен ще бъде най-добрият, когато е направен в платина. Златните диамантени годежни пръстени са направени за двойки за един незабравим ден. Формата сърце, когато се комбинират в платина с прекрасен диамант на краищата. Тя дава чувствен допир до функцията за ангажиране.

6. Розов диамант на платинен пръстен:

платина Diamond Ring in Pink

Сладък дизайн в колекцията от платинени диамантени сватбени пръстени с опростен и стилен външен вид е направен с розов цвят диамант. На платиновия пръстен се дават няколко бели диаманта около пръста и около главния розов диамант.

Виж повече: Дизайнерски пръстени за ангажиране с диамант

7. Eye Designed Platinum Diamond пръстен:

око Designed Ring

Дизайнът може да се нарече дизайн на кръстосана стрела, както и дизайн на окото. На платиновите диамантени пръстени се дават два слоя, при които на горния слой е даден линеен шаблон, докато по-нисък е даден диамантен сгънат дизайн. Пръстенът е много надарен в малки случаи, за да изрази любовта си.

8. Прости кристали Платинен диамантен пръстен:

прост Crystals Platinum Diamond Ring

Искате да представите нещо просто и все пак привлекателно! Платинен пръстен с диамант, проектиран в него, е перфектният пръстен, който търсите. В единичния дантелен пръстен са дадени няколко кристала в него. Простият пръстен може да бъде най-добрият подарък за вашия Валентин този сезон.

Виж повече: Сърцевиден диамантен пръстен

9. Роза дизайнер Платинен диамантен пръстен:

Rose Designer Platinum Diamond Ring

Дизайнерски пръстен, предназначен за новородената булка, е съвсем декоративен на дизайнерските лехенга и сарените. Пръстенът е направен като клон, увит около пръста, с розов цвят, създаден отгоре с диамант. Пръстенът е проектиран и с кристали, за да му се даде оправдан вид.

Платиновите диамантени пръстени получават уникални ефекти, когато се комбинират с различни раждащи камъни. Първото нещо, което ви се струва, когато виждате платинен пръстен, е чистотата поради блестящия и метален ефект.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 2