9 селективни оранжеви цветове блуза дизайни за етнически вид

Оранжевият цвят е популярен сред етническото облекло този сезон. Независимо дали е комбиниран с тъмносиньо, червено или розово, той дава невероятно привлекателен поглед към зрителя. Цветът е хванал добро сцепление над пазара saree и lehenga този сезон. Получете я тъмно или светло, дава безупречно докосване на кожата ви.

Оранжев Цвят на Блейз Сарей Дизайн:

Нека да преминем през някои прости работни блузи в оранжеви цветови нюанси.

1. Обикновена блуза Дизайн:

прост Brocket Design

Обикновените блузи в бродирани са широко разпространени тези дни на обикновени сари. В копринена блуза се дават сребърни миниатюрни линии, които дават кръстосан дизайн за прекрасен външен вид. Това е съвсем подходящо за нормални случаи. Блузите за конзолата са широко носени под обикновени сареи или под пали Паллу сареи за подходящ мач.

2. Пълна ръкави Висока врата блуза Дизайн:

Високо Neck Blouse Design

Оранжева дизайнерска блуза с висока ширина на шията е широко носена за сватба или прием. Блузата е с дизайн на шията с дантели и нетни пълни ръкави. Работата по кръпка на шията е основната му атракция. Високите дизайни на врата също са популярни за копринените и шифон сортовете.

3. Обикновена странична дантела Дизайн:

обикновен side Lace Design

Искате ли различен облик с lehenga? Една оранжева обикновена блуза с една дантелена кръстосана страна е най-доброто за носене. Блузата дава вратна опаковка с къси ръкави за точно монтиране. Блузата също може да получи сребърна дантелена работа или кръстосана дантелена работа за уникално облекло.

4. Огледало Работа Оранжева блуза:

огледало Work Blouse

А lehenga с огледална работа и дълги шифон блуза е доста смайващо за сватбена цел. Блузата получава дълбок гръб с V-образен дизайн с вратно палто, украсено с малки огледала. На вътрешната страна се дава шифон с дълъг слой, който му придава нов обрат. Огледалните работни блузи са добре комбинирана комбинация за дизайн на корема lehenga.

Виж повече: Лилави блузи за жени

5. Дизайнер златна дантела блуза:

златист Lace Blouse

Оформянето на дизайнерски оранжеви блузи с ореол са основният избор на тийнейджърите в наши дни. Оранжевата блуза получава колани със златист цвят с незначителна яка и плитка V-образно рязане и дълги ръкави. Тя дава чудесна комбинация за бенгалски sarees.

6. Нетна и кадифена блуза в Orange:

нето and Velvet Blouse

Една кадифена и мрежеста комбинация е скъпа да се носи за перфектна принцеса блуза. Оранжевата блуза е изработена от кадифе със златна минутна граница, а ръкавът и дълбоката гръб са направени с мрежа за смел поглед с дизайнерска сара.

Виж повече: Сребърна блуза дизайни

7. Блуза без ръкав от саре:

без ръкави Blouse

Дизайнерите на блуза с дълбоко гърло създават чувствен външен вид с дизайн на голите раменни ръкави без ръкави. Оранжевата дизайнерска блуза се отличава с подплатена V-образна конструкция с дизайн на ръкав с ивици в коприна. Блузата също получава дизайн на пеперуда, за да бъде уютен.

8. Блуза с цветя:

цветен Design Blouse

Оранжевата и цветята са страхотен мач, носен за дизайнерско докосване през този сезон за бракове. Оранжевите дизайни на блуза сарита са направени от коприна и розова корниз, където оранжевата коприна получава цветни плетива в розово за цъфтящо докосване.

Виж повече: Блейд дизайни на Velvet Saree

9. Назад дизайн на Knot:

обратно Knot Design

Искате болезнен поглед върху обикновена сарей! Оранжевата блуза, когато й е даден дизайн в коприна, е доста привлекателен за тийнейджърите. Задният дълбок дизайн е направен подобно на дизайн на възел отстрани, докато блузата е снабдена с пластир за заключване на едно рамо, за да заключи сара.

Оранжевите блузони се получават вирусни с различни модели блуза и кръпка. Популярният дизайн сред всички е дизайнът на лодката, квадратното гърло с ивици, дизайнът на дантела и дизайнът на гърба. Освен това, оранжевата блуза с огледално работно облекло, обкръжена с кашмири, също е широко разпространена за очарователен външен вид.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + = 8