9 различни вида платнени колани за мъже и жени

Отегчихте ли с редовни случайни колани? Или ви се налага да промените колана си след всеки трети месец, не се притеснявайте, че сме тук, за да ви помогнем и да излезем от тази странна ситуация. Тук идваме с красива и модерна колекция от платнени ленти, която не само дава модерен външен вид на вашия гардероб, но също така намалява времето и парите ви, за да купувате колан отново и отново.

различни типове-на-платно колани-за-мъже-и-жени

Плажни колани за жени и мъже:

Платният пояс се състои от платно, което е много леко претеглено, издържливо и лесно за носене и основното нещо, което трае дълго от много години. С някои колекционерски колекция от платнени ленти, които трябва да са част от гардероба ви от съществено значение.

1. Бели платно плат:

бяло платно колан

Този елегантен колан е изработен от висококачествено сгъстено платно с еластична тъкан, което е много елегантно и удобно да се носи, най-добрата част от този колан. Те са много гъвкави, които лесно могат да излязат с всякакви видове екипировки и шорти. Трябва да кажем, че това е красив аксесоар, който трябва да бъде във всеки гардероб.

2. Черно платно платно:

черно платно колан

Добрата особеност на този колан е, че той може да се носи както от мъже, така и от жени. Коланът има плъзгаща система за захващане, която ви осигурява удобно прилягане през цялото време. Коланът е предназначен предимно за бойно облекло, тъй като е много регулируем. Винаги ви дава груб и труден външен вид, когато носите тези интелигентни панталони и дънки.

3. Женски платнен пояс:

жени-платно колан

Красивият цвят на този колан за фуксия дава стилен вид на вашата дама, когато тя носи това. Коланът е изработен от памучно платно, което е издръжливо дълго време. Независимо дали носи това на случайни или всякакъв носител костюм, коланът работи всеки път.

4. Обикновени колани за момчета:

момчета-платно колан

Това перфектно допълнение към вашия детски гардероб, този прост пояс, изработен от чист памучен плат с декоративно разтягане и затваряне на D-пръстена, което е много удобно за детето да носи, тъй като те не се захващат като катарами.

Виж повече: Обратими колани за жени

5. Мъжки кожени платнени ленти:

мъжки-платно колан

Класическият и здрав външен вид на колана ги прави привлекателни за всички мъже на умните. Коланът е изработен от платно с кожени орнаменти и стилна катарама, които всеки път ви придават елегантен вид.

6. Платнен пояс с флип -Топ ключалка:

платно колан-с флип-топ-катарама

Тези колани от военни стилове имат флип месингова плоча и катарама. Той е изработен от платно с антична сребърна катарама и връх, каишката на колана е много дебела и здрава, което го прави трайно за по-дълго време.

Виж повече: Италиански кожени колани за мъже

7. Колан от плат-кожа с дънки Каишка:

платно-кожа колан-с-дънки-каишка

Носталгичният дизайн на колана изглежда добре и готино, когато го сдвоите с външния си спорт. Издръжливото платно и античната колана от твърда кожа със стилна катарама за дънки за каишка дават усещането за уау! Винаги.

8. Синтетични кожени и платнови колани:

синтетична кожа-и-платно колан

Класическият и античен търси колан със сигурност ще ви спечели сърцето, когато се съчетаете с това с вашите партита и бизнес екипировка. Новите стилни антични катарами, които придават здравия и елегантен вид на колана ... Комбинацията от синтетична кожа и платно прави колана с най-добро качество, който със сигурност ще трае много години.

Виж повече: Кожени колани за жени

9. Двойна лента за бродиране на платното:

платно-двойно втулка колан

Престилният платен колан има двойна закопчалка за сигурно прилягане с емайлиран хардуер. Класическият вид на колана е чудесен както за мъжете, така и за жените.

Пробвайте тази елегантна и красива колекция от колани, които определено ви дават уникален стил на изявление.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 4 = 1