9 различни идеи за подаръци за 5-ти сватбен юбилей Стилове в живота

Петата годишнина от сватбата може да бъде направена специално, като дарявате съпругните си артикули от дърво. Ще трябва да го персонализирате и да го направите уникален.

5-ти сватбени годишнини подаръци и идеи:

Нека намерим тук с споменатите 9 най-добри 5-ти подаръци за сватба за съпруга и съпругата.

1. Дървена плака:

дървен Plaque

Петата годишнина от сватбата може да се отпразнува, като дарявате на съпругата си тази прекрасна гравирана дървена плака. Показва любовта, която имате към жена си, и времето, което сте прекарали с нея. Направете го романтично, като добавите и вашите имена. Можете да персонализирате този подарък с хубава опаковка от блестяща хартия, да получите този подарък за любимия човек на Вашата 5-та годишнина.

2. Дървени бурета от уиски:

дървен Whiskey Barrel

Подарете на съпруга си това студено варе от уиски на Вашата 5-та годишнина. Цилиндърът е малък по размер, за да се държи на масата. Това ще отнеме централно място във вашата къща и завистта на вашите приятели. Гравирайте цевта за по-лично докосване. Вие ще получите по размер на барел и можете да персонализирате също.

3. Персонализиран съвет за кълцане:

Персонализирани Chopping Board

Можете да подарите на жена си тази персонализирана дъска за нарязване за цялата любов на готвенето, която има. Бордът, изработен от дърво, е идеалното напомняне за вашата 5-годишнина. Направете таблото специално, като гравирате думите, както и името на вашия съпруг. Приятното завършване с декоративен стил придава хладен облик, докато готвите неща.

4. Чашки за чай:

чай Light Holders

Тези скъпи малки притежатели на чай светлини са страхотни идеи за 5-та годишнина. Можете да продължите и да изрежете дървените държачи, за да покажете любовта си. Притежателите могат да бъдат двойка, както и един титуляр, който има имената на двойката, а другият е броят на годините. Това е правилната форма и ще получите кръгла като опция също.

5. Мастер комплект за грил:

грил Master Kit

Чудесен и полезен 5-ти сватбен годишен юбилей за съпруга е този комплект за грил. Ако съпругът ви е в грил на всички видове неща, то този комплект от различни видове дърво е прав. Има 3 вида дървени стърготини, които са чудесни за пушене и скара.

6. Framed Tree Scrabble:

На фона Scrabble Tree

Можете да направите този прекрасен подарък за 5-ти юбилей за съпруга, като залепите заедно парчета скраб, за да оформите малко кръстословие. Думите, образувани от скрабъл парчета, трябва да са имената на членовете на вашето семейство. Тази рамка изглежда зашеметяваща и уникална. Тя дава правилен поглед за тази рамка, вие ще получите хубав коментар на тази рамка подарък.

Виж повече: Идеи за юбилейни подаръци

7. Дърво набиране:

дърво Dial Watch

Направете 5 годишния подарък от този уникален часовник за дървен часовник. Зашеметяващата изработка в този часовник е просто спираща дъха. Можете да изрежете часовника от задната страна с обични думи. Изглежда много добре, опитайте този подарък за вашия скъп.

8. Гравирани инструменти:

Гравирани Tools

Ако вашият съпруг е в инструменти и дърводелство, то този персонализиран чук е перфектен подарък. Петата годишнина от брака е красиво показана в този чук. Можете да го изрежете с произволни думи. Направете го прост, но прекрасно.

Виж повече: Годишни подаръци за съпруг

9. Бижутерия на Гент и кутия за наблюдение:

Гент Jewelry and Watch Box

Това зашеметяващо парче е това, което всеки съпруг би искал. Това е дървена кутия, която се използва за наблюдение, ключове, пръстени, портфейли и т.н. Тази готина кутия с чист стъклен плот е идеална за ежедневна употреба. Така че това го прави чудесен подарък от 5-та годишнина.

Подаръците от 5-та годишнина обикновено се базират на дърво. Така че изберете някой от тези готини подаръци, които да ви бъдат вдъхновение. Начертайте го и го направете лично.

Виж повече: 25-ти бонус подаръци за родители

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

22 + = 29