9 Прости и традиционни змийски татуировки дизайни със значения

Животните винаги са били неразделна част от дизайна на татуировки. Няколко животни са включени в различни дизайни по целия свят. Змии като другите животни изглеждат отлични и предчувствие, когато се поставят върху тялото ви. Реалистично изглеждащи змийски татуировки са най-страшни. Те изискват определена смелост, за да се направят и по този начин да направят невъзможно хората да се забъркат с вас, щом го имате. Отново можете да запазите зрението реалистично или да го направите художествено или абстрактно.

змия tattoo

Змиите са важни в много култури и са част от важни древни символи. В много култури змиите представляват предателство и предателство. По този начин хората често получават татуировки от змии, за да им напомнят за някого, който някога е нарушил доверието им.

Различни стилове и видове татуировки змия за мъже и жени:

Тук са най-добрите дизайни на татуировка змия, за да ви помогне да избирате.

1. Татуировка със стрела на ръката:

9 Прости и традиционни змийски татуировки дизайни със значения

Много хора получават змийска татуировка, защото са любители на влечугите, а не само защото змията изглежда добре. Тези любители на влечугите също могат да бъдат фенове на стрелба с лък. За тези хора този дизайн е перфектен. Змията, извита около стрела, не само изглежда обезсърчително, но и за нея са двете неща, които те обичат най-много в света. Така изглежда страхотно татуирана върху ръцете им.

2. Татуировка на змия череп на гръдния кош:

Змии and Skull Tattoo

Порочните търкащи змии, навити около пукнатият череп, който също се отличава с убийствен израз, е друг страхотен дизайн на татуировка. Този дизайн има по-непокорен външен вид и не е наистина приятно да го гледате. Ако обаче целта ви е да попитате хората, които гледат на тялото ви, да се замислят за собствения си бизнес, това татуировка ще направи чудеса в това.

Виж повече: Пеперуда татуировка Значение

3. Артистичен пълен змия татуировка на ръката:

А Snakes Tail as its Head Disappears within the Skin

Този дизайн е реалистично изглеждащ и със сигурност страшен. Показва змия, изчезваща в гънките на кожата ви. Той е умело изработен и всъщност дава вида, че една мазна змия се плъзга по ръката ви и някак си успя да се счупи и да влезе в кожата ви!

4. Дрънкалка безкрайно татуировка на тазобедрената става:

9 Прости и традиционни змийски татуировки дизайни със значения

Змията, извита в типичния осемобразен знак, за безкраен вид изглежда страхотно. Той представлява безкраен и как е примамлив капан, който винаги ще те изкуши да го разбереш, а после ще те грабнеш до края си. Това обикновено показва, че змията яде своя собствена опашка в края на краищата.

5. Татуировка със змия завинаги на глезена за момичета:

9 Прости и традиционни змийски татуировки дизайни със значения

Змията, извита около глезена ви изглежда най-добре, когато е цветна и по-реална, отколкото художествена. Тя показва, че е готов да удари и успява да направи точно това, като удря страх в сърцата на онези, които го гледат!

Виж повече: Кой риба татуировка дизайни

6. Проста черна змия татуировка за момичета:

9 Прости и традиционни змийски татуировки дизайни със значения

Простият силует на черна змия изглежда художествен и хладен. Змията може да е във всяка поза. Той обикновено е показан като спирала с раздвоен език накрая. Макар че този дизайн изглежда най-елегантен в черно, той може да изглежда добре и във всеки друг цвят!

7. Татуировки с преплетени змии:

А romantic intertwined snake tattoo

Двамата преплетени серпентини изглеждаха ожесточено романтични. Те могат да се свиват, за да се направят други форми или просто да се показват един срещу друг. Общият външен вид е от две змии, обхващащи.

8. Реалистична татуировка на Python Head на гръдния кош:

9 Прости и традиционни змийски татуировки дизайни със значения

Този дизайн изглежда вдъхновяващ. Това ви дава този смел ръб, който казва на другите да се отдръпнат и да не се осмеляват да викат. Независимо дали показвате зъбите и вилнеещия език или избирате да запазите устата на змията, това е вашият избор.

Виж повече: Краун татуировка дизайни

9. Кръгъл змия татуировка за мъже:

А Snake Eating its Tail Tattoo

Змия, която яде своя собствена опашка, е древният китайски символ за сила и магия. Тя представлява безкраен, а змията обикновено е древна китайска змия. Цялостният дизайн изглежда архаичен и има смисъл освен да изглежда добре.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

17 − 16 =