9 Прости дизайнерски блузи за работа в лилави цветни нюанси

Purple е кралски цвят, който носи Нобелов поглед към вашето облекло. Комбинацията от стабилност на смесване на червената и синята смес прави динамичното въздействие на властта, лукса и богатството. Амбициозните жени винаги ще имат вкус на лилавия цвят. Лилавото също се смята за цвят на страст, преданост, гордост и мъдрост. Кралското докосване на лилаво е хипнотизиращо.

Сред различните нюанси на лилаво орхидеята лилаво, виолетово и аметист са очарователните нюанси, докато блестящият, лилавия и лавандула са светло пурпурните нюанси, често избрани с комбинация от сребро. Тъмно нюанс от лилаво могат да бъдат тези с патладжан, вино или смола лилаво, което дава дълбочина на цвета. Магента, слива, грозде или конфитюр са розовите лилави нюанси, които придават на флуоресцентно усещане.

Цветни блузи за жени:

Ето една колекция от 9 най-красиви дизайнерски сватбени блузи с цветни лилави цветове.

1. Блуза от кадифе:

Лилаво Blouse

Една кадифена пурпурна блуза за жени със златна блуза за бродерия с дизайн на висок шия може да ви даде богат външен вид. Жените на всяка възраст могат да изглеждат очарователни в лилавата смес. Уникалната гордост и блясък се отразява от лилавия тон.

2. Висулка без ръкав Лилава блуза:

Високо Neck Sleeveless Purple Blouse

Женските лилави блузи могат да бъдат проектирани с блясък, с ясна мрежеста врата и висока врата, затворени за гърба. Гърбът може да остане отворен с обикновена кука на гърба на гърба за приставката. Този елегантен дизайн може да изглежда невероятно с тежки, както и обикновени сари.

3. Контраст Съвпадение с лилава блуза:

контраст Match with Purple Blouse

Ефектът на цвета на сареевата блуза е винаги привлекателен и привлекателен. Напълно контрастиращите цветове зелено и лилаво могат да привлекат вниманието към красотата си. Лилавата блуза за жени с чиста светло зелена сара с лилава граница може да ви даде партиен облик.

4. Sequined Purple Halter Neck Блуза:

пайети Purple Halter Neck Blouse

Sequins носят блясък на екипажа. Олекотена блуза с брилянтно бледо орехче, олекотено, изглежда чудесно за всяка красива дама. Сарее може да бъде обикновен или дори пайети, но само блузата прави всичко възможно за вашия бляскав външен вид да блести.

Виж повече: Ориндж дизайнерска блуза

5. Тъмно лилава нетна блуза Saree:

тъмен Purple Net Saree Blouse

Тъмно лилава блуза с дебели ремъци и гърб по-малко е страхотен дизайн, за да блеснеш облеклото си. Тъмно пурпурно мрежесто саре с цветни бутчета върху тях може да ви даде прекрасен вид.

6. Висококачествена лилава функционална блуза с ръкав:

Високо Collar Purple Functional Sleeve Blouse

За приличен и богат външен вид за традиционна или проста функция памучна блуза с функционален ръкав ще изглежда елегантна с подобен цвят, който съвпада добре с лилаво. Модни блузи за жени могат да бъдат избрани според функцията.

Виж повече: Сребърни цветове блуза дизайни

7. Блуза с дълбока руменина:

Дълбок Purple Heavy work Blouse

Дълбоко пурпурната блуза за дами може да бъде по-елегантно страхотно, когато е украсена със златисти протектори на цялата блуза. Едно кадифено докосване с тъканта придава идеално съчетание на цвета и външния вид.

8. Нето проектирана лилава блуза:

нето Designed Purple Blouse

Изработката на мрежестото шиене е тенденция в модерната традиционна серийна блуза. Уплътнено лилаво мрежесто и обикновен копринен плат може да се комбинира с дизайнерски модел блуза. Тежки са може да отидете страхотно с такава проста модна блуза за жени.

Виж повече: Дамски бели блузи

9. Булчинска лилава блуза Дизайн:

булчински Purple Blouse Design

Purple блузи за сватби са много отличен избор да бляскав в сватбен сезон. Невестата, носеща богатия външен вид на лилавия цвят, винаги изглежда зашеметяваща. Златна бродирана лилава блуза също придава голямо значение на салата от бронз.

Лилавото винаги се вижда от разстояние. Да, наистина, понякога избирането на лилаво прави странна селекция от дресинг, когато е на слънчев пикник или на бизнес партита. Понякога става странна селекция. Но за традиционни партита и тържества като сватбени приеми, годишнини или момент на гордост, любов и обич, лилавото облекло може със сигурност да донесе чувство за чувство в атмосферата.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 1 = 6