9 Прекрасните дизайни на Биша Мистрия с изображения Стилове в живота

Биша Мистерията е известен и квалифициран художник на изкуството и има ревност за нейното изкуство, което води до творчество. Независимо дали иска традиционен или съвременен дизайн, тя е добра при предлагането на дизайна на базата на случаите. Дизайнът на Биша Mistry Mehndi е различен в обичайния традиционен дизайн. Вдъхновяващият дизайн на Биша говори за нейния творчески талант.

Биша mistry's mehndi designs

Bisha mistry също използва скъпоценни камъни, кристали и бижута за дизайните си, за да даде елегантен вид на булките.

Биша Mistry Mehndi дизайни със снимки:

9 Страхотни дизайни на Биша Mistry Mehandi за всички типове случаи.

1. Красива бяла дизайни на Henna:

Биша Mistry's mehndi designs1

Това бяло изкуство на изкуството ще ви подмами. Glitters се използва за подобряване на външния вид, обаче, това е метална къна. Този Механди е в задната част на ръката и ще се похвали за подрастващи момичета. Това дори може да се използва за сватба за булката, която иска да бъде уникална.

2. Flower Mehandi Дизайн за ръце:

Биша Mistry's mehndi designs2

Този дизайн на флорални мехеди е безпрецедентен. Това е цветен дизайн, даден със сребърни нюанси, а пръстите са празни, за да подчертаят дизайна на дланта и китката. Този дизайн може да се използва за огромни партита. Сложността на дизайна доказва колко страстна и отдадена е на работата й.

3. Дизайнът на Peacock Mehendi за пълни ръце:

Биша Mistry's mehndi designs3

Изображението на паун го прави толкова очарователно с дългата врата, дадена с манго дизайн отстрани и изпълнена с кръстосани линии и точки. Китката е проектирана с дизайн на манго и листа и подчертана с нюанси. Това е традиционен дизайн и се прилага от всички. Нейното достойнство е невероятно.

4. Кръгъл дизайн Mehandi за двете ръце:

Биша Mistry's mehndi designs4

Този прост кръгъл дизайн Mehandi е идеален както за дланта, така и за гърба на ръцете. Пръстите са дадени със спираловидни удари и върховете са изпълнени с механджи, за да се получи богат външен вид. Между дланта и пръстите трите точки се дават като цвете, за да се подчертае дизайнът. Това е прост дизайн и ще бъде добре за децата.

5. Блестящи и цветни дизайни на Mehandi:

Биша Mistry's mehndi designs5

Този безупречен дизайн механджи изглежда по-елегантно по ръцете. Това е едно от уникалните дизайни на Биша Метри Мехди. Тя е проектирана с много рядка комбинация от злато, розово и синьо. Сините камъни са места на пролуките и розовият блясък се напълва по краищата. Златен блясък се използва, за да подчертае цялостния дизайн.

6. Черно-бял цвят Mehendi Дизайн:

Биша Mistry's mehndi designs6

Този зашеметяващ арабски дизайн се дава с комбинация от черно и бяло, което започва от върха на пръста и се опъва до ръката. Флоралните удари с дизайн на спираловидна линия изглеждат прости, но елегантни. Пропуските са подчертани с бял блясък между дизайна. Това е един от великолепните Mehndi от Биша Mistry.

7. Красив дизайн на Mehndi:

Биша Mistry's mehndi designs7

Това е прекрасен флорен дизайн Mehendi за всяка съвременна булка. Базовият дизайн се състои от някои флорални мотиви, шарки от пайсли и малки листни и манго модели. Shade е придобито в рамките на цветята за завладяващ външен вид на този тип прости мехнди дизайн.

8. Модерни дизайни на Mehendi:

Биша Mistry's mehndi designs8

Това е най-новият и модерен дизайн, който е извън въображението. Този механджи дизайн е много прост, смел и елегантен. Той е проектиран само със спирали, а върховете и ръбовете са подчертани, за да ви дадат зашеметяващ вид. Същият дизайн на шаблона се използва от началото до върха на средния пръст, а другите пръсти са оставени празни, за да изглежда дизайнът по-прост и изключителен.

9. Сватбена мехнди дизайн за сватба:

Биша Mistry's mehndi designs9

Този дизайн е доста различен от другите дизайни на булчински мехеди. Дланта се дава с няколко манго фигури, а очертанията са подчертани, че китката на ръката е проектирана със спирала и дизайн на паяжина, като оставя празнина между дизайна, за да даде абсолютно елегантен вид. Пръстите се дават с малки листа и кръгъл дизайн.

Заключение:

Независимо дали става дума за съвременни, традиционни дизайни или съвсем различен стил, Биша Мистерията може да осигури най-добрите идеи и дизайни, основаващи се на повод. Тази художничка на Хена добавя дух на творчеството си чрез добавяне на скъпоценни камъни и бижута. Всички проекти могат да се използват въз основа на случаите и избора. Това ще накара всички да изглеждат по-зашеметяващо с традиционните си облекла.

Leave A Comment

70 + = 75