9 Прекрасни сватбени годишнини за приятели Индия | Стилове в живота

Приятелите винаги са приятели и когато е време за празнуване на годишнината на твоя приятел, тогава дарът е най-добрият вариант да се наслаждаваш на този момент, приятелите ти могат да бъдат обичани от теб и годишнината е най-доброто време да им покажеш тази любов.

Най-добрите сватбени годишнини за приятели за 2017 г.:

Тук са топ 9 подаръци за вашите приятели в деня на годишнината,

1. Дърво на сърцата:

Дърво of Hearts

Това е прекрасен подарък за маса, който е направен от метал. Прекрасният дървообразен обект има няколко сърцевидни фоторамки, които висят от него. Можете да добавите към снимките на приятелката си двойка. Той идва със сребърен метал и придава привлекателен вид. Това прави великите подаръци на приятели.

2. Керамичен украшение:

керамичен Ornament

Тук има хладен керамичен подарък украшение, което можете да дадете на вашите приятели по случай годишнината им. Керамичната фигура на мъжа и жената е много изящна. Ще получите този подарък от онлайн опцията за пазаруване също. Можете да имате това като подаръци за сватба за приятели.

3. Преплетени чаши:

преплетени Mugs

Това е сладък подарък за приятели по случай годишнината им. Преплетените чаши имат дръжки във формата на сърца. Думите "господин" и "госпожа" са отпечатани върху чашите. Това е полезно за двойките на ежедневното им кафе да се срещнат. Получете тези идеи за подаръци за приятели, които се обичат.

4. Силуетна двойка възглавница:

силует Couple Pillow

Тук има прекрасна мека възглавница, която можете да подарите на приятелите си. Печатането на възглавницата е силуетен печат на двойката от времето, когато се срещнаха, докато се ожениха. Това прави идеите за подаръци за подаръци за приятели.

5. Кръстосана рамка:

кръстословица Frame

Това е една DIY рамка, която можете да направите. Кръстословните писма се поставят в пъзел, за да се покажат имената на членовете на семейството. Тези брак подаръци идеи за подарък за приятели е наистина нещо превъзходно. Получете този персонализиран подарък с широката колекция от модели.

6. Лъки бамбуков завод:

късметлия Bamboo Plant

Иновативната идея е да подарите щастлив бамбуков завод на приятелите си. Това растение е част от фенгшуйската култура и се смята, че е щастлив за хората. Това растение дава положителна енергия в цял дом, така че добавете малко бележка към растението и го правете на брачни подаръци за приятели.

Виж повече: Сватбени годишнини подаръци за съпруг

7. Годишнина:

юбилей Clock

Този зашеметяващ черен и златен часовник ще бъде в прекрасните най-добри подаръци за годишнина на приятел, които са полезни. Часовникът има желание за двойката, която празнува своята годишнина. Златните номера и ръцете са много поразителни. Изглежда невероятно на бели стени, приятелят ви може да се придържа в залата си в къщата си.

8. Персонализирана кожена ключодържател:

Персонализирани Leather Key chain

Изпробвайте тази истинска кожена ключодържател, която е щампована с годишнината от двойката. Ключовата верига е направена с широка лента от кожа, която може да побере месеца на годината. Получете ги като подаръци за приятели. Ако имате планове за прост, но завладяващ дар, тогава това е най-добрата идея за подарък.

Виж повече: Годишни подаръци за мъже

9. Пръстен висулка:

пръстен Pendant

Този подарък за най-добри приятели е подходящ за годишнини. Висулката е набор от много пръстени, свързани заедно. Можете също така да добавите камък, който се забива от висящия център. Можете да използвате по-висша идея, но тази е уникална идея, докато дарявате приятеля си.

Годишни подаръци за приятели са чудесен начин да им кажете, че ги харесвате. Тези подаръци могат да бъдат полезни елементи или те могат да бъдат спомени. Подарете на приятеля си готини предмети, които ще ги спечелят.

Виж повече: Годишни подаръци за гаджета

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 5