9 Прекрасни динозаври занаяти и дейности за Preschoolers Стилове в живота

Всички деца обичат динозаврите и най-добрият начин да ги научиш повече за тези животни е чрез занаятите. Динозавърът е популярна тема с децата, особено момчетата. Те обичат здравата форма на животното и рев. Така че опитайте тези сладки динозаври за вашите деца.

Най-добър динозавър занаяти Идеи и дейности за Preschoolers и деца:

Ето 9 най-добри динозаври за вашите деца,

1. Paper Plate Dinosaur Craft:

хартия Plate Dinosaur Craft

Този сладък син динозавър е направен от хартия с половин разрез. Можете да добавите шпайкове в гърба на динозавъра и в жълто. Този плавателен съд е подходящ за малки деца, тъй като те могат да нарисуват табелата и да добавят очите на занаятчиите. Този синьо-оцветен плавателен съд изглежда красиво и като експонат.

2. Балон динозавър плавателни съдове:

балон Dinosaur Craft

Направете парти на бедро и се случвате с тази удивителна идея за динозавър с балони. Балоните се издухат и след това се украсяват с хартиени крака и лице. Можете да ги имате в няколко цвята. Това е добър проект за изкуство и занаяти на динозаврите, който е свързан с децата. Ако сте планирали рождения ден на децата си, опитайте този занаят на динозаврите с балони, който се забавлява на вечерята за рожден ден.

3. Занаятчийски съвет:

борд Dinosaur Craft

Ето един добър начин да научите децата за динозаврите. Този борд, изрязан от динозавър, е лесен за сглобяване. Те просто трябва да оцветят динозавъра по свое желание и да добавят очи към него. Динозавърът за занаятчии може да се направи и в училище.

4. Хечове за люпене:

динозавър Hatching Craft

Покажете на децата как динозаврите на бебето излюпват от яйцата си с тази сладка идея за плавателни съдове. Яйцата са показани отворени в центъра с динозаврите на бебето в него. Можете да добавите хартиеното сено, както е показано по-долу. Изпробвайте тези много добри идеи за динозаври.

5. Кораб на отпечатъка:

следа Dinosaur Craft

Помогнете на малко дете да направи печат и след това го украси с очи и зъби, за да прилича на динозавър. Вашите деца ще бъдат развълнувани от резултата. Този динозавър може да бъде кръстен и на детето. Изберете тези като динозавър занаятчии в класната стая за деца. Да се ​​забавлявате с този вид занаяти дава учебната сесия в клас.

6. D за динозавър плавателни съдове:

д for Dinosaur Craft

Научете децата на азбуката, като им покажете буквата D под формата на динозавър. Те могат да помогнат за завършване на картината на динозаврите чрез залепване на краката, лицето, опашката и шиповете. Това може да се направи като занаятчийски динозаври за 2-годишни. Този добър начин да учите малките си деца, опитайте този плавателен съд по азбучен ред.

Виж повече: Камила изкуства и занаяти

7. Силуета плавателни съдове:

динозавър Silhouette Craft

Друга страхотна дейност за децата е силуетната живопис. Тук ще им бъде даден силуетът на динозаврите, а след това те трябва да оцветят фона. Изглежда наистина готино, когато приключи. Те могат лесно да бъдат динозавър занаятите за малки деца.

8. Брой пикели плавателни съдове:

номер Spikes Craft

Научете детските номера, използвайки кърпа. В clothespins имат цифрите от 1 до 10 рисувани върху тях. Децата трябва да ги нареждат на динозавър изрязан. Пините действат като шпайкове на динозавъра. Това са хубавите дейности на занаятчийските динозаври в ранните години.

Виж повече: Beaver занаятчийски идеи за деца

9. 3D плавателни съдове:

3D Card Stock Dinosaur Craft

Забавлявайте се с децата, които правят този 3D картонен динозавър с маркери и стикери. Прекъсванията могат лесно да се сглобят и след това да се залепнат заедно. Те могат да украсяват динозавъра по свое желание. Те стават добрите динозаври за по-големи деца.

Динозавърските занаятчийски дейности са най-добрият вид занаяти, от които децата могат да се учат. Занаята включва вземането на динозаврите от хартиена чиния, картонче, кърпички и т.н. децата ще получат представа за големите същества, които присъстваха на земята, а децата ще харесат тази идея за занаятите. Ще получите лесен начин да учите децата си вкъщи във вашето свободно време. Динозавърските занаяти са начин да се научат за праисторическите животни. Тези дейности дават на децата си информация за праисторическите животни.

Виж повече: Дейности на морските животински занаяти

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

88 − 78 =