9 Последни модели на Velvet Kurta за дами и господа Стилове в живота

Kurtas се предлагат в различни материали; като коприна, коприна, памук, кадифе и много други. От всички тези материали кадифета е плат, който несъмнено издига почти всякакви дрехи. Velvet kurta става все по-популярна, тъй като в ежедневието се раждат етнически партита. Тя ви дава стилен и кралски вид. Носенето на тези кадифечета за кадифе ще ви помогне да бъдете център на привличане по всяко време.

Най-добрите и най-новите модели Velvet Kurta за дами и момичета:

Топ 9 дизайни на Velvet kurta, които можете да носите за всички случаи, са дадени по-долу,

1. Blue Velvet Embroidered Kurti:

Син Velvet Embroidered Kurti

Този красив кадифен кадифен идва с панорамна бродерия ви дава елегантен вид. Това е парти, носещо курти, също можете да го носите като етническо облекло. Най-добрата комбинация с този курти е тясното розово копче или египтяните. Подходящ е за всички типове тяло.

2. Черна кадифе Индо Западна Кюта Пижама:

черно Velvet Indo Western Kurta Pajama

Тази отлична черна куртка за мъжете идва с черна пижама е подходящ избор за парти. Това ви дава елегантен вид. Този дизайн е индо-западен дизайн, който ви дава елегантен вид.

3. Влак със синьо линията Velvet Kurti:

военноморски флот Blue A Line Velvet Kurti

Navy blue A-line kurti е колекция сортове. Тези кадифени дълга курти са добър избор като етническо облекло. Предлага се с V-образно гърло, къси ръкави и извит подгъва. Можете да носите здрави костюми или джуджета с него. Бъдете уникални сред другите, като носите нещо специално

4. Синя копринена кадифена куртичка с бродерия:

Син Silk Velvet Kurti with Embroidery

Този пакистански кадифен куртит е отличен избор, за да блестите между другите. Красивата бродерия и дизайнът й дават най-добрия вид и могат да го носят като парти. Най-добрата комбинация с този курт ще бъде палажос. Това е най-добрият избор за този, който иска да бъде стилен.

5. Черен кадифе:

черно Velvet Kurta

Тази черна кадифена карета за дами е парти износване. Вие го носите със сметанов палацо или гамаши. Този V curti идва с красива каменна облицовка и ви дава прекрасен облик. Носете го за парти или фестивал и имайте отличителни белези.

6. Бродирани прави изрязани Velvet и Net Kurti:

Бродирани Straight Cut Velvet and Net Kurti

Това отлично парти облекло идва с кадифени материали и мрежести ръкави. Тези син цвят стилни кадифени курти са най-добрият избор, за да бъдете звезда на парти. Всички очи ще бъдат върху теб. Най-добрата комбинация с това са стегнати костюми или джиги.

Виж повече: Жълти курти дизайни

7. Indo Western Velvet Kurta:

индо Western Velvet Kurta

Тази мъжка индо-западна черна куртка е парти износване. Най-добрата комбинация с тази курта е червената пижама. Той идва с красива каменна облицовка и дължината му ще достигне до коляното. Тези модели на кадифени куртове идват със замазка Swarovski и zardoshi. Това е най-доброто сред последните дизайни на кадифе.

8. Velvet Emerald Kurt:

кадифе Emerald Kurta

Този красив изумруден цвят курта е парти износване. Това прави вашия външен вид класически и можете да се откроите в тълпата с вашия уникален стил на обличане. С това можете да носите кремави пижами и подходящи за всички типове тяло. Този дизайн на кадифе курти стана известен в днешно време.

Виж повече: Orange Курта дизайни

9. Женска кадифена куртичка:

жената Velvet Kurti

Това отпечатани кадифени курти е парти износване. Най-добрата комбинация с този куртит е леглото и египтяните. Можете да носите това за всички случаи, за да подобрите красотата си.

Това са някои от най-добрите модели кадифени курти, които човек може да носи и ви дава великолепен външен вид. С новите тенденции, които се появяват, не се придържайте към стари тенденции или дизайни. Опитайте нещо ново в кадифената куртка. Това ще подобри външния вид. Вашият стил на обличане отразява вашето отношение и личност.

Виж повече: Последни проекти на Курти Туни

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

17 − = 12