9 Последни модели на обещаващи пръстени за двойки Стилове в живота

Мислите ли да предложите вашата любов! Или търсят скъпоценни подаръци за любов душа за нея или него този Ден на Свети Валентин! За да изразите любовта си като обещание да продължи вечно, има няколко двойки, които обещават наличието на пръстени. Да, традиционните пръстени за годежа сега са заменени от обещаните пръстени, които могат да са малки, но включват всеки очарователен модел за изразяване на любовта.

Подходящи пръстени за обещание за двойки:

Нека да преминем през някои от чувствените дизайни на обещаните пръстени, за да разберем значението им.

1. Сапфирни двойки обещайте пръстени:

двойки promise rings

Платиновото обещание за пръстени за двойки с малък сапфирен диамант, закрепено на центъра, е идеално за новосформираната двойка. Пръстенът също така носи обещаващи думи завинаги любов, която показва дълбочината на любовта, която споделят един за друг.

2. Диамантено сърце двойно обещание Пръстен:

диамант Heart Couple Promise Ring

Истинският дизайн на подарък за вашия Валентин този сезон е пръстенът, който е украсен с две сърца с червени и лилави диаманти. Сърцата са свързани с флорален клон, а пръстена включва и скрито послание за любов към нея.

3. Споделяне на сърдечно двойка обещание Пръстен:

Споделяне Heart Couple Promise Ring

Обещание за позвъняване на дизайна на двойката в платина с споделен сърдечен дизайн е най-доброто за представяне на новосформираната двойка. Той съдържа дизайн на сърце, изработен половината в двата пръстена, което означава, че и двата са непълни без един на друг.

4. Цар и кралица обещават двойни пръстени:

цар and Queen Promise Couple Rings

Искате да изразите, че тя е кралицата на живота ви и той е крал? Ето дизайн на короната за кралица и цар. Обещаващият пръстен е най-добрият, докато предлагате любовта си да бъде ваша кралица. В пръстена за нея е даден сърцето корона дизайн с диаманти върху него, докато пръстен му е даден кръст дизайн.

Виж повече: Платинени двойни пръстени

5. Предлагане на пръстен обещание двойка:

предлагане Couple Promise Ring

Уникален начин за предлагане за всеки специален ден е чрез предлагане на обещания пръстен, който държи сърцето с ръце. Пръстенът е направен от сребро стерлинг. На пръстена се дава и дебела зигзагова текстура с любов дизайн на ръката.

6. Персонализирано двойно обещание Пръстен:

Персонализирани Couple Promise Ring

Искате да направите един незабравим ден дар на любимия ви! Тук е обещание дизайн двойка пръстени, които са релефни с датата на паметта ден, заедно с имената на двойката. Платиновия пръстен може да бъде даден както на него, така и на нея.

Виж повече: Връзки двойни пръстени

7. Розово златно обещание Пръстени:

Rose Gold couple Promise Rings

Розов златен пръстен, проектиран със символи на сърцето и безкрайност, е подходящ за обещаваща любов. Дизайнът на сърцето в пръстена получава трикотажен дизайн от средата с диаманти, затрупани в него. Пръстенът е символ на истинската любов, приемането, чувствеността и никога не свършва връзката.

8. Дизайн на двойката на Мики:

Мики Mini Couple Ring Design

Приятелството ви се превръща в любов? Тук има сладки обещаващи пръстени за двойки, предназначени специално за такива двойки. Пръстенът носи дизайна на Мики и мини фигури, които се целуват помежду си. Също така носи тайно послание в приемането на любовта.

Виж повече: Пръстени за двойки в сребро

9. Heart Beat Двойка обещание Пръстен:

сърце Beat Couple Promise Ring

Искате да предадете съобщение, че тя е сърцето ти и обратното! Два съвпадащи обещаващи пръстени, изработени от сребърна сплав, са тези, които търсите. Черният пръстен е даден дизайн на сърдечен ритъм в бяло, което също означава, че животът им сега е свързан.

Сладките обещаващи пръстени за двойки могат да бъдат направени от злато, сребро, платина или друг метал. Когато пръстенът е надарен на двойката, той им пожелава живот, изпълнен с любов като благословия. Нова тенденция в двойките обещаващи пръстени е магнитният обещаващ пръстен с персонализирани думи върху него. Той идва с магнитен ефект, който привлича двата пръстена един към друг.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

46 − = 39