9 Последни модели на дизайни на сарийската живопис – 2018 | Стилове в живота

Сареите са тук от най-ранната цивилизация, когато ще има един свят, в който жените трябва да носят сарее като своето ежедневие. Западните жители в нашата страна избраха своя собствен културен стил, роклите, красивите слънчеви шапки и Индия, известни със своята богата коприна и автентичните техники на тъкане, ни оставиха някои от най-големите изкуства, разработени върху тъканите, които сме избрали да носят.

Saree Painting Designs

Сарис са парчета дрехи от парче, като парче лист, който се завива стратегически около тялото ни, за да образуваме едно парче. Напоследък има добавени две парчета дрехи, но цветът и рисунките умело нарисувани върху тъканта остават същите.

Зашеметяващ дизайн на Сарее Живопис Галерия:

Нека разгледаме 9 чудесни дизайна на Сарее за жени в Индия.

1. Цветното пръскане:

Saree painting designs color splashes

Новият ген вече не вярва в ежедневните твърди нюанси или нюанси, но сега по-новите нюанси включват някои от най-добрите цветове, които се пръскаха небрежно по тъканта в нов стил. Новият стил тук изпълнява цветни нюанси на мента зелено и шафран с малко бебе розово и малко по-дълбоки нюанси на зелено. Сарее тук е изпълнено с най-доброто от цветовете.

2. Лорд Шива Сарее Живопис:

Saree painting designs Lord Shiva print

Сареят сам по себе си е доста скромен, с най-мекия оранжев оттенък, свързан в кладенец с полунощна черна граница. Въпреки това, към края на сарее, в действителност към края на палла има богато оцветен дизайн на могъщия лорд Шива, който украсява края на паллу. Изрисуваните рисунки се сливат добре, а оттенъкът на сарее дава естествен вид.

3. Сложната племенна боя:

Saree painting designs intricate tribal

Tribal винаги е бил силно вдъхновение за традиционните дрехи и тук цветовете са запълнили пространството по най-красивия начин и досегашната употреба на сложна племенна работа на лицето подобрила вида на саре. Сарее включва сини сатенни цветове на дъгата, където най-много цветове се виждат оживени зелени, червени, блус и жълти.

4. Цветето Saree Живопис:

Saree painting designs flower attack

Обикновено, когато искате да се справяте с трезвостта, но по класически начин, винаги можете да отидете на дизайн, към който да се върнете. Бялото определя чистотата, бялото е един от най-добрите женски цветове, който върви добре с почти всичко и затова, когато се оправяте винаги прибягвайки до бяло. Сега добавете някакъв цвят към иначе монотонното си бяло с тези прекрасни цветни мотиви.

5. Розовите майки:

Най- Pink Maters

Пинк извежда феминистката във вас, но е скромен розов, достатъчно силен, за да дефинира личността ви? Отговорът на това не е и следователно вашият феминизъм трябва да се изговаря по най-добрия възможен начин. За това първото изискване е небцето, пълно с различните нюанси на любимия ви цвят. Ако обичате розовата, тази сара в ацтеките ще определено плава с лодката ви.

Виж повече:  Канчи Пату Сарис Изображения

6. Удари пламъци Сарее Дизайн:

Saree painting designs rushing flames

През всички тези времена пламъците само украсяват предмишниците ви или мотора и времето, когато приятелката ви получава аромат на тези пламъци. Това определено е нова тенденция в съвременния тенденция, където най-доброто от моделите не може просто да се конкурира с тази красива ръчно рисувана пламъка Sari. Това наистина е единствен по рода си.

7. Чифън Чик:

Saree painting designs chiffon chic

Шифонът шик получи името си от красивата шифон паллу на сарее, направен от най-красивите миниатюрни цветя. Сарее е в кремав бял нюанс с красиви бебешки розови ивици, образуващи границата. Основната подробност и красотата се крие в красотата на водните печат на цветните марки в черно.

Виж повече:  Последни дизайнери Sarees за сватба

8. Спиралните изгледи:

Saree painting designs spiral views

Спиралите са също нов модел, който е видял неотдавнашно въстание, в което се създава илюзия в тъканта, която може да се използва, за да се окажете по-тънки или по-малко здрави. Това е практически благородна тъкан, за да скриете тези бебешки мазнини.

9. Украсеният вид:

Saree painting designs embellished look

Всяка сара има този елегантен фактор за себе си, който я отличава в тълпата. По време на гала сватба завеса на тази украсена каменна работа в гол бежово и синьо и прави глави се обръщат.

Виж повече: Дизайнерски блузи за Пату Саре

Leave A Comment

16 + = 20