9 Последни къси прически за жени с мазнини Стилове в живота

Докато избирате кратка прическа за голямото си лице, ще трябва да бъдете много внимателни. Всяка къса прическа няма да задоволи кубче, кръгло лице. Въпреки това, има някои прически, които ще направят вашата мазнина лицето изглежда много очарователни и привлекателни. Крачетата с къси подстригвания са прилична опция за скриване на мазнините и дори за отслабване. Има много прически, различни от bob's, които ще ви помогнат да спечелите желания тънък вид на лицето, който винаги сте искали.

къс haircuts for fat faces

Кратки прически за мазнини лица Жени:

Някои от най-добрите къси прически за мазнини лица жени са обсъдени по-долу.

1. Кратко изрязан Боб с взрив:

Къс Hairstyles For Fat Faces

Този модерен външен вид е един от най-хубавите изглеждания, които можете да имате с късата си коса. Това ще намали заоблеността на лицето, като скрие краищата. Косата е обемна нагоре и е фризирана отпред. Предната част на косата скрива челото и поставя повече фокус върху носа, устните и бузите.

2. Layered къс Боб с шпайкове:

Къс Hairstyles for Fat Faces2

Тази пластична прическа на Боб идва с шпайкове на върха, което е основната атракция. Тук се набляга повече на горната част на косата, отколкото на лицето. Хората ще гледат великолепните шипове и ще забравят, че имате куцово лице. Дебела коса ще бъде най-добре за този външен вид.

3. Дължина на брадичката Боб с взрив:

Къс Hairstyles for Fat Faces3

Късата коса никога не би могла да бъде оформена по-добре от това. Тук косата е до дължината на брадичката и ребрата покриват челото. Вместо да разширява ширината на лицето, тази прическа ще ъгъл на лицето и да му даде подходяща рамка, която ще се обърнат глави. Това ще накара скулите ви да изглеждат ласкателни и ще Ви осигурят един многообразен външен вид.

4. Side-Swept Bangs Кратък Боб за жени с дебела лице:

Къс Hairstyles for Fat Faces4

Страничните бразди винаги изглеждат добре на широки и кръгли лица. В този конкретен разрез, косата е огромна на върха, която регулира рамката на лицето. Страничните удари на бретон правят този външен вид още по-привлекателен. Тази прическа не позволява на лицето ви да разкрие кръгла текстура. Досега това е една от най-яките прически за мазни лица.

5. Подстригване Pixie с Narrow Sideburns:

Къс Hairstyles for Fat Faces5

Ако имате дебело лице, това може да ви бъде идеалният вид. Тази прическа ще изглежда добре руса коса. Тук косата покрива част от челото и осигурява лицето с естествен и ангелски вид. Това е най-добрият пиксел за мазнините.

Виж повече:  Прически за малки лица

6. Боб с пластове:

Къс Hairstyles for Fat Faces6

Сред многобройните прически за боб, това е най-привлекателното за кръгли и тромави лица. Тук бреговете са пластове и са способни да спечелят цялото внимание. Няма да се притеснявате за кръглото ви лице, тъй като това хубаво злато ще запази заоблеността на лицето.

7. Асиметричен Боб с вълни:

Къс Hairstyles for Fat Faces7

Тук косата не е равномерно разделена и се държи отворена и безгрижна. Дължината на косата не е твърде къса или дълга. Този външен вид е придружен от хладна и модерна вълнообразна текстура. Тя изглежда много сладка на кръгли и кубчета лица.

Виж повече:  Прически за дълги лица

8. Симетрична прическа от меки вълни за лице с кръгла мазнина:

Къс Hairstyles for Fat Faces8

Може да сте видели много знаменитости с този поглед. Тук косата е еднакво разделена в средата с вълни в дъното. Косата се простира малко повече от брадичката, но остава до рамото. Изгледът ще ви разкрие лицето, като разплитате широкия си ъгъл на лицето.

Виж повече:  Индийски прически за кръгла лице

9. Layered Side-Swept прическа за дебела лице:

Къс Hairstyles for Fat Faces9

Тук косата е еднакво избутана и на двете страни, което прави лицето да изглежда малко дълго. На фронта косата е обърната навън. Цялата коса е много добре текстурирана, без много обем.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

30 − 21 =