9 Последни Изкуствени Mangalsutra дизайни със снимки | Стилове в живота

Мангалсутрас трябва да има бижу, което всяка омъжена жена притежава. Мангалсурите, използвани по време на брака, са направени в злато и са скъпи. Алтернативата на това е новите изкуствени и евтини мангалсутри, които една дама може да купува и използва ежедневно. По този начин жената може да купува много видове мангалсутри и да ги използва, когато е необходимо или за парти, или дори за повод. Изберете изкуствено мангалсутра от този списък, за да отидете с някоя от вашите дрехи.

Стилни и различни мангалсутраски дизайни в изкуствена тенденция:

Тук трябва да погледнем дизайните на веригата на мангалсутра в изкуствени.

1. Паун Дизайн Изкуствен Мангалсутра:

изкуствен mangalsutra

Изберете този прекрасен мангалстура от паунов дизайн, за да се почуствате зашеметяващ. Детайлите на висулката са великолепни и малките камъни добавят към красотата си. Медальонът е направен от два пауна една до друга с разперени пера.

2. Колие Mangalsutra:

колие mangalsutra

Това е едно за ежедневна употреба и е най-зашеметяващо. Красивият стил на огърлицата на тази мангалсутра е точно като златна мангалстура. Висулката има малки златни мъниста и червен камък в центъра, оформен като цвете.

3. Имитация на Мангалсутра:

имитация mangalsutra

Имитация бижута е известен със своята сложна и перфектно подробно описание на действителната елемент бижута. Тук изкуственият дизайн на мангалстура е много богат с кубически циркони, които се използват за имитиране на диаманти. Използваният модел отново имитира дизайна на паун, а подходящите обеци са плюс.

4. Черна мъниста Изкуствена мангалстура:

черно bead artificial mangalsutra

Изберете тази зашеметяваща mangalsutra за себе си, ако сте част от традиционните черни мъниста. Тук мангалсутра има във всеки един край верига с две черти на черно зърно. Медальонът е хубав и завършва с модел Y. Основният фокус е върху черните мъниста и доминира цялата мангалсутра.

Вижте още: Мангалсутра висящ дизайн

5. Изкуствена перла Mangalsutra:

изкуствен pearl mangalsutra

Тази минималистична мангалстура може да се носи ежедневно и е много готино и елегантно в дизайна. Моделът просто съдържа две изкуствени перли, които са поставени от двете страни на изкуствена златна монета. Простата единична нишка тънка верига има черни мъниста.

6. Кристален изкуствен мангалстура:

кристал artificial mangalsutra

Изберете тази изкуствена висулка от мангалстура за нейния блестящ блясък. Простата верига, използвана тук, има черни мъниста и е тънка и прави веригата да изглежда ясна. Висулката е това, което прави всичко различно в тази изкуствена мангалсутра. Кристалите, използвани тук, са големи и дават прекрасно излъчване. Двата кристала са перфектно сдвоени заедно.

Вижте още: Злато Mangalsutra Locket

7. Мангалсутра:

двойно strand pendant mangalsutra

Тази сплав базирана на mangalsutra е чудесно допълнение към вашия гардероб. Изберете това за уникалния си обрат на традиционния висулка. Тук няма висящ елемент, а двойна нишка от черна верига, окачена от главната верига. Малките позлатени мъниста го привличат.

8. State Wise Artificial Mangalsutra:

състояние wise artificial mangalsutra

Всяка държава в Индия има свои собствени традиции и дизайн. Тук изкуствената мангалсутра е направена със сплави, за да символизира района Колхапур. Сладък висулка дизайн е много очарователен и добавянето на малки камъни добавя към своя блясък.

Вижте още: Мангалсутра колиета дизайни

9. Месингматратра от месинг:

месинг mangalsutra

Дайте на този златен месинг мангалсутра опит за сложния си външен вид. Висулката тук има черни и червени камъни, които са разположени с малки кристални камъни в диамантен шаблон. Правоъгълният висулка е свързан с малки циркулярни кристални камъни.

Изкуствените мангалсутри са направени по такъв начин, че много приличат на истинската сделка. Изкуствените мангалсутри имат мъниста, камъни и златно покритие, което не води до скъпа верига. По този начин можете да купите няколко мангалсута и да ги сменяте редовно. Изберете перлата, кристалите, месинга или дори специалните мангалсутри, за да изглеждате красиви.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 1