9 Последни и традиционни дизайни Тамил Мангалсутра Стилове в живота

Мангалсутра е санскритска дума, която идва от Мангала, което означава свято. Това е вид огърлица, която е неразделна част от сватбата. Това е самоличност, че жената е женена. Мангалсутра е благоприятна нишка, която е обвързана около врата на булката. Това е верига с черни мъниста, а понякога и с жълти мъниста. Вярва се в нашата индуски традиция, че Мангалсутра се носи за дългия живот на съпруга. Тя защитава живота на съпруга си. В Тамил Мангалсутра е известен като "таали".

Красива и нова тамилска мангалсутра дизайни за Тамил булки:

Нека трябва да погледнем топ 9 дизайни на тамил мангалсура за сватба.

1. Традиционен тамилски мангалстра:

традиционен Tamil Mangalsutra

Това е тамилска златна мангалстура, притежаваща традиционния дизайн. Това е проста златна верига с висулка. Висулката е с красиво изработен дизайн в злато. От двете страни на кръглата форма има образа на Бога. Между тях има голям дизайн с цвете в средата.

2. Типичен тамилски мангалстра:

типичен Tamil Mangalsutra

Това е тамилски мангалсутра с изображение на богинята Лакшми. На обикновена златна верига има висулка с три монети. На всяка монета има картина на богинята Лакшми. Веригата е свързана с този висулка с помощта на два обръча.

3. Сложно издълбани тамилски мангалстра:

Сложно Carved Tamil Mangalsutra

Тази тамилска мангалсутра има верига с черни мъниста. Висулката има сложно издълбани дизайни. Много красива кръгла форма на висулка е с такъв хипнотизиращ дизайн. В средата на висулка има дизайн, описващ слънчеви лъчи. Това е сенчест жълт цвят.

4. Троен верига Тамил Мангалсутра:

Tripal Chain Tamil Mangalsutra

Това е тамилска мангалсутра с три вида вериги в сребърни, златни и черни мъниста. Той има специален висулка. В него се създават линии от злато. В средата на висулка има цвете с меден цвят, покрито с отворен златен шаблон. Това е най-добрият дизайн на тамли мангалсутра.

Виж повече: Традиционни магарастрийски дизайни Мангалсутра

5. Елегантен Тамил Мангалсутра:

елегантен Tamil Mangalsutra

Това е двойна верига tamil mangalsutra с елегантен външен вид. Има тънка златна верига червена и зелена топка. Между тях има висулка с четири големи златни топки. Между четири топки има висящи два златни цветни топки с червен камък.

6. Последно злато Тамил Мангалсутра:

Последен Gold Tamil Mangalsutra

Това е най-новият дизайн в тамилската златна мангалстура с комбинация от двойни вериги, черни и златни мъниста и диаманти. Има висулка с топки, издълбани с диамант. Между тях има черна топка. Две златни монети висят с този висулка.

Виж повече: Карнатака Мангалсутра

7. Тамил Мангалстура с едната страна висулка:

тамилски Mangalsutra with One Side Pendant

Това е тамилска мангалсутра с въртяща се златна верига. На едната страна има висулка с диамант. Тя е проста и изглежда уникална. Има много малка диамантена работа на висулка. Този рядък модел на златна мангалстура привлича вниманието на хората и извънредно.

8. Златен монети Тамил Мангалсутра:

злато Coined Tamil Mangalsutra8

Това е просто прекрасната тамилска мангалсутра с две златни монети. Има златист цвят конец като верига, съставена от куркума. В средата има две малки златни монети. Тази нишка от куркума ще ви излъчи деколте. Това ще ви направи страхотно.

Виж повече: Керала индуски мангалстра

9. Тамил Мангалсутра с Бога и Богиня образ:

тамилски Mangalsutra with God & Goddess image

Този дизайн на tamil mangalsutra е религиозен. Той има образа на лорд Шива и богинята Парвати на своя висулка. Веригата има нов модел. Изглежда, че златните мъниста се слагат една върху друга, за да образуват верига. Смята се, че Бог винаги ще благослови съпруга си.

Тамилските мангалстра се виждат предимно със златист цвят. Тя определя сурата, т.е. нишката. Съществува представа, че тази благоприятна нишка обвързва булката и младоженеца с една цяла връзка. Тази нишка куркума се смята за свещена в Южна Индия. Те имат проста нишка с религиозни висулки. Почти всички висулки на мангалсутра притежават божествени образи.

Leave A Comment

73 + = 76