9 Последни фантастични дизайни Mangalsutra за жени Стилове в живота

Мангалсутрите са най-великолепните бижута, които една омъжена жена ще носи. Всички ендуро женени жени носят мангалсутра ежедневно и това показва тяхното семейно положение. Много е символично и благоприятно. Мангалсутра вече е изработена и в различен стил, така че да може да се носи дори за случаи и други церемонии и изглежда толкова зашеметяващо, колкото всяко друго бижу.

традиционен и красиви фантастични дизайни Мангалсутра в тенденция:

Нека трябва да погледнем топ 9 фантазия дизайни на mangalsutra за сватби.

1. Злато Fancy Mangalsutra:

злато fancy mangalsutra

Това е фантазия мангалстра в злато, което има златни мъниста в центъра на веригата. Веригата завършва със златен плат с златни краища с форма на диамант. Това mangalsutra е подходящо за традиционно износване и функции.

2. Злато и диамант Fancy Mangalsutra:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Двойна линия фантазия mangalsutra е точно това, което е необходимо, когато се отправят към една функция или сватбена церемония. Тази истинска верига с диамант в злато е направена с малки диаманти, които са поставени на две линии и образуват висулката на веригата. Типичната мангалсутра се повдига с добавянето на тези диаманти.

3. Heavy Fancy Mangalsutra Дизайн:

тежък fancy mangalsutra

Посещавайки семейна функция или сватба, то перфектният съпровод на вашите тежки сарита и костюми е тази тежка фантазия верига, която е натоварена с диаманти. Зашеметяващият централен висулка на тази мангалсутра със сигурност ще направи главите да се обърнат. Кривите на висулка са удивителни и съвпадащите обеци дават пълен поглед към този комплект.

4. Традиционна фантазия Mangalsutra:

традиционен fancy mangalsutra

Тази фантазия мангалстура има традиционен обрат. Заслепяващата централна част на веригата е снабдена с храмови дизайнерски контури, които са изработени в злато. Традиционните златни луксозни дизайни на мангалстура правят най-много традиционните черни мъниста и златните пломби. Веригата е достатъчно луксозна, за да бъде носена за всеки повод, който ви харесва.

Виж повече: Мангалия верига дизайни

5. Fancy Diamond Mangalsutra:

фантазия diamond mangalsutra

Изберете тази елегантна елегантна мангалсутра, но все пак увлекателна. Деликатната диамантена работа за висулка на тази верига е сладка и изискана. Диамантите, използвани тук са малки и V-образна форма на висулка прави много поразителен вид. Това не е много непринудено мангалсутра, но може да се носи за прости функции.

6. Кубичен циркон Мангалсутра:

кубичен zircon mangalsutra

Този луксозен дизайн на мангалстура в злато е перфектното допълнение към вашата бижутерия. Мангалсутра има 22 К злато с цилиндрични циркониеви мъниста, прикрепени към него. В луксозната верига има златни и кубически мъниста около него, както и в централен висулка.

Виж повече: Мангалсутра верига дизайни изкуствени

7. Кратка фантазия Mangalsutra:

Къс fancy mangalsutra

Нуждаете се от нещо, което е фантазия, но все още е просто. Изберете този кратък дизайн на мангалстра, който има традиционните мъниста и златото. Това е точно за младите дами, които не искат да прекаляват много. Мангалсурата може да се носи ежедневно, тъй като е много проста и елегантна.

8. Паун Дизайн Fancy Mangalsutra:

паун design fancy mangalsutra

Един от традиционните индийски дизайни е символ на паун. Този елегантен мангалсутра дизайн в злато има висулка на паун, който е с големи размери. Красивите цветове, които се намират в висулката и около мангалсутра, са много живи. Добавянето на камъка Kundan в центъра му дава чар. Това е най-хубавият дизайн на мангалсутра в сватбите.

Виж повече: Мангалсутра локално злато

9. Beaded Fancy Mangalsutra:

пенис fancy mangalsutra

Това е много очарователна и елегантна фантазия мангалстура, която има златни перли и черни мъниста, подредени красиво по веригата. Групата от четири златни мъниста придава красота. Мангалсурата може да се носи дълъг или къс и без висулка.

Фантастичните дизайни на мангалсутра са най-добрата алтернатива, която омъжените жени имат към традиционните. Изящните стилове, които са включени в мангалсурите, са много уникални и стилни. Те имат традиционните изисквания и на комбинацията от черни мъниста и злато.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

45 − = 41