9 Последни дневни прически за дълги коси – 2018 | Стилове в живота

Дългата коса е най-доброто предимство за всеки вид. Тя е синоним на оригинала на блясъка. Дългата коса обаче не се нуждае от поддръжка. Тя се нуждае от повече време и внимание от всяка друга форма. Летните часове са особено трудни времена, ако имате дълга коса.

ежедневно Hairstyles for Long Hair

Ето някои от най-добрите най-лесни и универсален външен вид, които могат да се изтеглят на дневна база.

Най-добрите прически за дълги коси:

1.Браиди с Бандана:

9 Последни дневни прически за дълги коси - 2018 | Стилове в живота

Това е забавна и безпроблемна прическа с ревю на допир до нея. Просто вземете колоритен и ярък кехлибар и го завържете като лента за коса. Вземете останалите краища на лентичката и я направете в плитката си. Това не само ще запази косата си на място, но също така ще добави известна сила към вашата плитка.

2. Pretzel Bun:

9 Последни дневни прически за дълги коси - 2018 | Стилове в живота

Известен също като безкрайният букет, това е елегантен външен вид, който може да бъде изтеглен на ден. Започва да прави средна висока конска опашка и го завърта надолу. Сега създайте безкрайните бримки, като закрепите усуканата коса в желаната форма и я закрепите с щифтовете на боби. Най-накрая подредете бучките и изкривяването, за да изглеждате добре и с най-малко усилия.

Виж повече: Къдрави прически за дълга коса

3. Head-Band Braid:

ежедневно Hairstyles for Long Hair

Това прави вълни на пистата и на галетата на червените килими. Това е просто един френски плит, който се движи надолу по рамката на главата, създавайки вид на главата лента. Можете да го направите проста или да можете да дразни короната за малко по-голяма текстура и рамкиране около лицето ви.

Виж повече: Видове прически за момичета

4. Messy Side Коница:

ежедневно Hairstyles for Long Hair4

Мръсните странични коси са най-добрите разхвърляни прически, които наистина се нуждаят от малко или никакво време изобщо. Можете просто да съберете косата си в опашка от едната страна. Ако искате да добавите обем към опашката просто добавете къдрици на дължина или назад четка дължината до пухкав поглед. Добавете малко поф, ако имате време.

5. Оплетени буни:

9 Последни дневни прически за дълги коси - 2018 | Стилове в живота

Ако сте вън и навън плитка любовник, тогава тази тенденция определено е за вашата коса. Просто изплетете плитка и я съберете в колба. Този стил може да има неограничени вариации. Най-стилен вариант е обратната сплетена кайма. Просто започнете да сплетете отгоре на шията на шията си до короната и останалата коса може да се навие, за да формира върха на възел или чорап, в зависимост от вашето настроение и време в ръка.

Виж повече: Индийски прически прически за дълги коси

6. Inside Out Pony:

ponyati

Това е най-добрият начин да добавите стил в движение. Просто направете една свободна опашка и обърнете дължината през средата на основата на опашката. Той създава хубав къдрава шарка на гърба. Този външен вид може да се опреснява и да се преработва много пъти през деня, за да изглежда свеж.

7. Покрито пони:

ежедневно Hairstyles for Long Hair7

Друг щастлив стил, който изглежда много шик. Просто вратовръзка опашка и запази няколко направления, за да покрие еластичната с. Можете също така да го покриете с плитка за по-здраво захващане и да го закрепите с щифт bobby. За да добавите още oomph, използвайте плоско желязо със средна топлина и много серум за коса, за да получите по-гланцирана опашка направо от модните магии.

Виж повече: Сладки прически за дълга коса

8. Голяма двойна опашка:

ежедневно Hairstyles for Long Hair8

Това придава обем за изглаждане на фината коса и придава допълнителна дължина. Най-високото пони е по-пламенна версия на любимото пони. Плувчицата покрива долната опашка, за да й даде повече тяло и дължина. Това е вдъхновен от ретро Bardot вид.

Виж повече: Индийски прически за дълги коси

9. Messy Beehive:

9 Последни дневни прически за дълги коси - 2018 | Стилове в живота

Пчелното кошер е всичко за обратното четкане и допълнителния обем. Просто обратно нанесете короната и я затрупайте. Покрийте го с дългите израснали брекети и закрепете с щифтове в задната част на главата си.

Независимо дали имате прави или вълнообразни, запазвайки го великолепно е всичко, което е нужно, за да накарате главите да се обърнат във вашата посока.

Изображения Източник: Shutterstock 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

58 − = 57