9 Последни дизайнери за блуза в сарините на гърба в модата

Sarees може да бъде много стилен, особено ако сте готови да експериментирате с вашия избор. Това, което би било още по-добре, е, ако блузата мине над и отвън, за да допълни външния вид на саре. Ако предпочитате да изглеждате бляскаво по различен етнически начин, тези няколко блузи ще ви доближат до вашия мечтан вид. Гърбът на тези блузи се различава не само от обичайните, но и красив във всеки един смисъл. Погледни.

Saree Blouse Back Neck Designs

Традиционна блуза блуза на задната врата дизайн катарами в Индия:

Тук ще предоставим 9 най-добри дизайни за блуза на гърба за индийски sarees.

1. Завързана блуза с гръбначна шийка за Saree:

Saree Blouse Back Neck Designs-Blue Laced Blouse 1

Сред блуза дизайна на гърба за индийски сарйе, тази блуза изглежда достатъчно добре за ленингс и сареи. Тя е уникална и погледнете как двете рамене почиват блузата на място и дантела продължава на гърба.

Виж повече: Южна индийски блуза обратно шията дизайни

2. Mid Mid Slit блуза Дизайн Обратно Neck:

Saree Blouse Back Neck Designs-Mid Slit Blouse 2

Цялата средна отворена блуза е пуснала модния пазар на огън тази година, вероятно заради това, колко елементарен е, но шик. Тя може да изведе оамф във всяка дама, която решава да спортува. Дизайнът има две връзки от двете страни, както можете да видите. Това е блуза без ръкави и върви най-добре с дизайнерски сарде.

3. Дизайн с висока шийка за блуза:

Saree Blouse Back Neck Designs-High Neck Slit Blouse 3

Този дизайн на шията за блуза от саре е толкова прост, ако го погледнете, но е еднакво стилен и нов в зоната. Всичко ще изглежда добре с него поради дизайна и изрязаното.

4. Жълта стилна блуза на гърба:

Saree Blouse Back Neck Designs-Yellow Stylish Blouse Back Neck 4

С моделите на гърба, тази обикновена блуза е готова за ежедневно износване, колкото и семейни поводи. Кратките ръкави се сливат и завършват целия дизайн със златна граница на място.

5. Сарее блуза Нетната гърба дизайн на врата:

Saree Blouse Back Neck Designs-Net Back Neck Design 5

Цялата изпъкнали ръкави правят дизайна привлекателен за окото. Ръкавите са кратки. Пропуските между всяка нишка са повече от обичайните блузи, изработени от мрежата. Самата блуза е изрязана в стил "холи" и възел отзад и запазва дизайна на място и завършва целия изглед.

Виж повече: Блузка модели на гърба

6. Многоцветен блуза:

Saree Blouse Back Neck Designs-Multicolored Blouse 6

Ако отидете ретро с шарката на гърба си за саре блузи е вашето нещо, тази блуза дава вашия стил цел. Кратките ръкави вървят добре с разноцветното виене. Цветовата комбинация прави тази блуза идеална за всяка сара.

7. Сребърна блуза Saree обратно Дизайн:

Saree Blouse Back Neck Designs-Orange Stringed Blouse 7

Долната половина на блузата е твърда черна на цвят и красотата на блузата се крие в оранжевата топчеста работа на прозрачното облекло. Има дантела, която се използва за закрепване на блузата на място.

8. Пълна висока ширина на гърба Сарее блуза Дизайн:

напълно висока врата-блуза-с-ръкави

Тази обикновена кафява блуза е великолепна. Блузата наистина има дълги ръкави и това само прибавя красотата на блузата. Тя съвпада добре с цвета на сари.

Виж повече: Работа с камък за блуза на гърба на врата

9. Backless дизайн на гърба Шаре блуза:

Saree Blouse Back Neck Designs-Backless Blouse 9

Когато не търсите традиционен дизайн на блуза за сажди в гърба, тази блуза може да бъде съчетана с всяка сара, за да ви изведе навън. Тя е много градска и на най-новите тенденции. Дантела също така поддържа блузата изглежда страхотно, но се уверете, че блузата не е прекалено стегната.

С тези блузи Saree можете да предефинирате изявлението си за стил без да се опитвате. Може спокойно да кажете, че сте се приземили с някои от най-добрите избори на пазара в момента!

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

48 − = 42