9 Последни 1 грама злато Mangalsutra дизайни 2018 | Стилове в живота

Мангалсутра е златна верига, която се различава по своя дизайн и модел според културите. Най-често носена от жени, това е важна част от индуски бракове. Много видове емоции са свързани с мангалсутра. Тази бижутерия тежи по-голямо значение, отколкото просто като друг моден аксесоар. Тя се откроява като символ на културната стойност и благополучие на съпруга. По-рано в мангалстра имало само типични дизайни. Но сега-а-дни, има толкова много модели, които запазват стойностите и чистотата.

1 gram gold mangalsutra

Красива и привлекателна грам злато Mangalsutra дизайни за жени:

Нека видим нови модели на един грама злато мангалсутри.

1. Плътният 1 грам Мангалсутра верига:

1 Gram Thick Chain Gold Mangalsutra

Това е традиционен дизайнер с едно грам златна бижутерия с мангалсутра. Той е дълъг с голям висулка. Веригата има три струни. Висящият дизайн също е много елегантен. Неговият голям висулка е съчетан с малък висулка с малки черни топки висящи.

2. Светлината едно грам злато Дълги мангалстра:

Светлина Weight 1 Gram Gold Mangalsutra

Това е много деликатен и изтънчен грам златен мангалстура дизайн. Тъй като е лека, можете да я носите ежедневно. Той има малка верига от зърна и висулка с цвете венчелистче. Можете да носите този дизайн във всеки случай. Обикновено, но красива!

3. The One Gram Marathi стил Mangalsutra:

1 Gram Gold Marathi Mangalsutra

Това едногодишно златно мангалстра е с къса дължина. Това е комбинация от черни мъниста и златни топки, подредени алтернативно. Дизайнът е смесица от модерен и съвременен стил. Ще видите Марахи омъжени дами, носещи този стил на мангалстура.

4. Цветът на 1 грам Мийна Злато Мангалсутра:

1 Gram Meena Flower Gold Mangalsutra

Това 1-грамово злато mangalsutra има висулка с меенкари дизайн. Веригата е в две струни. Златни топки са поставени в пространството между тях, за да се регулират пропуските. Висулката е с цветен дизайн с червени и зелени камъни. Една зелена каменна форма на круша се вижда да виси с висулка.

Виж повече: 22 Каратово злато Мангалсутра

5. Множествената верига 1 грама злато Mangalsutra:

1 Gram Gold Mangalsutra with Multiple Chains

Този дизайн от 1 грам златна мангалсутра е много рядък и е наистина модерен. Той има множество вериги с много малки черни мъниста, затрупани във всеки интервал. Той е прост и кралски в същото време. Носенето на това парче е точно като носенето на друга златна бижутерия.

6. Обикновената верига Mangalsutra 1 г Gold:

прост Chain 1 Gram Gold Mangalsutra

Това е елегантен дизайн на мангалстура. Това само е проста с черни мъниста. Има няколко дизайнерски диаманти, които висят от веригата. Това е великолепен и приветлив дизайн на мангалсутра, който ви дава модерен и елегантен вид.

Виж повече: Мангалсутра проектира златно покритие

7. 1 грама злато Mangalsutra:

1 Gram Gold Standard Mangalsutra

Това еднолитрова златна мангалстура е стандартният и познат. Веригата е вградена с три черни топчета и три златни топки алтернативно. Дизайнът на висулка е древен и ще изглежда тежък с всеки сложен екип.

8. 1 грама злато Mangalsutra с големи мъниста:

1 Gram Gold Mangalsutra with Big Beads

Този дизайн от 1 грам мангалсутра има голям черен цвят, който изглежда красив. Нейната висулка има една голяма златна топка пълнени в средата. Този прост дизайн на мангалстура изглежда елегантно и ще ви впечатли!

Виж повече: Малко тегло Злато Mangalsutra дизайни

9. Диамантената висулка 1 грама злато Mangalsutra:

1 Gram Gold Mangalsutra with Diamond Pendant

Това едно грамово злато mangalsutra има диамант скъсан висулка. Златото и диамантите са красиво разположени, за да създадат впечатляващ външен вид. Това зашеметяващо парче красота веднага ще привлече вниманието.

Този път не забравяйте да съчетаете мангалсутра с любимата си обица. Има разнообразни варианти в дизайна на мангалстура, които идват с диаманти, цветни дизайни, мъниста и т.н. Изберете и изберете най-добрата, която ви харесва!

Leave A Comment

82 − 81 =